Alexandros_17
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ γύρω στα 15-16
το δικό μου το παπάρι; έκλεισε τα 18 ζωή νάχει...μια χαρά είναι και του Αλέξανδρου
Άντε, βάλε και εσυ.....τν μύτη
θα το έβαζα κι εγώ το παπάρι μου. δεν έχω χρόνο όμως. πάω να το βάλω στον ΠΑΟΚ κι επιστρέφω
ασε ασε τζαμπα του εστελνα pm τοσο καιρο,μουφα σκηνικοδεν ειναι αυτο που βαραει η μανταμ στη φωτο??
re alexandros αλλαξε αβαταρ εχουμε καμια ορεξη να βλεπουμε το παπαρι σου νομιζεις???
δεν ειναι αυτο που βαραει η μανταμ στη φωτο??
Νιτσααααααα...θες να σου δειξω το πουλακι μου πριβεεεεε?????
Α εσυ εισαι αυτος που ντυνεται βατραχανθρωπος στο καρναβαλι καθε φορα !!!!!!!!!!εγω δεν θελω να περιαυτολογησω......κοιταξτε την φωτογραφια μου και θα καταλαβετε!!
Κανε και μπαντζι τζαμπινγκεγω δεν θελω να περιαυτολογησω......κοιταξτε την φωτογραφια μου και θα καταλαβετε!!
Τι διαβαζουμε θεε μου ;
Αραγε σε οποιοδηποτε αλλο μερος του πλανητη , σε οποιοδηποτε αλλο σαιτ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ; Δεν νομιζω
Σοριδηλαδη ρε φιλε τοσο αστειο σου φανηκε αυτο που ειπα?σαρεσει να βλεπεις το παπαρι του καθενος?Ωραια θα βγαλω φωτο απο ταρχιδια μου κ θα σας την δειξω να ε
υχαριστηθειτε
δηλαδη ρε φιλε τοσο αστειο σου φανηκε αυτο που ειπα?σαρεσει να βλεπεις το παπαρι του καθενος?Ωραια θα βγαλω φωτο απο ταρχιδια μου κ θα σας την δειξω να ε
υχαριστηθειτε