aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.115
- Πόντοι
- 11.956
Τριπλούν πηδάς ...
14.768m
Τριπλούν πηδάς ...
14.768m
Λες να έχει και για το εστιάτορας;
Αυτή η ατάκα έχει υποθεί τουλάχιστον 10 φορές στις τελευταίες 5 σελίδεςειναι γνωστον οτι τα μελοι του μπου τον εχουν πανω απο 20 ποντους ολοι
Εγώ 19εκειναι γνωστον οτι τα μελοι του μπου τον εχουν πανω απο 20 ποντους ολοι
την γραφω αλλη μια για να την εμπεδώσουνΑυτή η ατάκα έχει υποθεί τουλάχιστον 10 φορές στις τελευταίες 5 σελίδες
οχι ψεματα οχι ψεματα μην κοβεις 1 εκατοστοΕγώ 19εκ
Αυτή η σοφιανα γίνεται όλο και ποιο μουναραοχι ψεματα οχι ψεματα μην κοβεις 1 εκατοστο
Με πέθανες τώρα ...ειναι γνωστον οτι τα μελοι του μπου τον εχουν πανω απο 20 ποντους ολοι
αυτο ειναι ψεμα γιατι ως γνωστον και προπαντόν η ψαροντουφεκαδες τον εχουν 20 και πανωΜε πέθανες τώρα ...
Εγώ γιατί την έχω 14.768m ??
Τώρα ξαναμετρηθηκα ενδελεχώς με μικρόμετρο....αυτο ειναι ψεμα γιατι ως γνωστον και προπαντόν η ψαροντουφεκαδες τον εχουν 20 και πανω
Θα μετρηθείς μεταξύ 20.00-02.00 περίπου. Είναι σαν τον πυρετό, το βράδυ αυξάνεται, το πρωί πέφτειΤώρα ξαναμετρηθηκα ενδελεχώς με μικρόμετρο....
Τα ίδια
Τυχερός ο γιος βλέπει κάθε μέρα την μαμά εμείς μόνο ένα μάτι από φωτογραφία βλέπουμεο γιος μου το 1994
προσωπικά δεν κοιτάζω το μήκοςΤυχερός ο γιος βλέπει κάθε μέρα την μαμά εμείς μόνο ένα μάτι από φωτογραφία βλέπουμε
Σε μια χώρα με μέσο όρο τα 13-14 εκατοστά μην περιμένεις κάτι άλλο εκτός από εξαιρέσεις
Το ξέρω έχω ακούσει τέτοια άποψη δυσφορία και πόνος με μεγάλο παρακαλαγε να τελειώσει γρήγορα...με νορμάλ πέη είχε καλό κρεβάτιπροσωπικά δεν κοιτάζω το μήκος
έχω καλοπεράσει και με μικροκάτοχο
θεωρώ οτι είμαι τυχερήΤο ξέρω έχω ακούσει τέτοια άποψη δυσφορία και πόνος με μεγάλο παρακαλαγε να τελειώσει γρήγορα...με νορμάλ πέη είχε καλό κρεβάτι
Κοίτα δεν κρύβομαι είμαι στο μέσο όρο παράπονο δεν έχω ισα ίσα βγάζω τρέλα και Καβλα στο κρεβάτι κι απορούν που δύσκολα τελειώνω καί πως θέλω συνέχεια απλά πάντα ξεκαθαρίζω αν δεν σε ικανοποιω ή αν δεν σε ικανοποιήσω βρες κάτι άλλοθεωρώ οτι είμαι τυχερή