Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Να σου ζήσει να τον καμαρώνεις!μπα ... στα 26 τον γέννησα τον λεβέντη μου
54 ετών είμαι
Να σου ζήσει να τον καμαρώνεις!μπα ... στα 26 τον γέννησα τον λεβέντη μου
54 ετών είμαι
Λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Γρήγορα το διόρθωσα σε "καρδούλα" ωστόσο@Ωρίων , γιατί γελάς με την ηλικία του γιου μου ?
βρε χαζό είσαι? ... το νήμα τι θέμα έχει? πλάκα μπήκα να κάνω γιατί είστε μικρά, για να γελάσουμεΔεν λέω για την ηλικία...φαντάσου να σας ρωτούσα πόση είναι η διάμετρος του αιδοίου ή του πρωκτού σας...
ναι , το είδαΛόγω κεκτημένης ταχύτητας. Γρήγορα το διόρθωσα σε "καρδούλα" ωστόσο
Ααα ..σε λάθος νήμα βρίσκομαι...πάω αλλού ..σορυ ..συνεχίστε την καταγραφή των μηκών...βρε χαζό είσαι? ... το νήμα τι θέμα έχει? πλάκα μπήκα να κάνω γιατί είστε μικρά, για να γελάσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι , το είδα
καλύτερα να φύγω εγώ ψυχή μου ... οι μεγαλύτεροι πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμαΑαα ..σε λάθος νήμα βρίσκομαι...πάω αλλού ..σορυ ..συνεχίστε την καταγραφή των μηκών...
Είσαι αβυσσαλέος...Δεν λέω για την ηλικία...φαντάσου να σας ρωτούσα πόση είναι η διάμετρος του αιδοίου ή του πρωκτού σας...
Καλαμπουρι κάνω... χαχαχαχΕίσαι αβυσσαλέος...
Συνήθως, όση είναι η διάμετρος του εκάστοτε αντρικού μορίουΔεν λέω για την ηλικία...φαντάσου να σας ρωτούσα πόση είναι η διάμετρος του αιδοίου ή του πρωκτού σας...
Πολύ σωστή παρατήρηση...μήπως ξέρετε να αναφέρετε αν το φαινόμενο λειτουργεί αθροιστικά?Συνήθως, όση είναι η διάμετρος του εκάστοτε αντρικού μορίου
Ενίοτε (καθώς υπάρχει πλαφόν )Πολύ σωστή παρατήρηση...μήπως ξέρετε να αναφέρετε αν το φαινόμενο λειτουργεί αθροιστικά?
Το οποίο καθορίζεται από ποιον φορέα?Ενίοτε (καθώς υπάρχει πλαφόν )
Υπουργείο ΕσωτερικώνΤο οποίο καθορίζεται από ποιον φορέα?
Το είπε και το έκανε τελικά.Τραγουδάει ή ευνουχίζει; Ή είναι διαφορετικά;
Εσύ φταις
Δεν φταίει, προκλήθηκε!Το είπε και το έκανε τελικά.
Λες να έχει και για το εστιάτορας;Δεν φταίει, προκλήθηκε!
Εγώ εάν σε ενδιαφέρει 19 εκ και χοντροτελικά πόσο τον έχετε κατά μέσο όρο?
Εγώ τότε είχα αραβωνιαστη 2 φορέςο γιος μου το 1994
Όχι όλοι μικροί ....υπάρχουν και άτομα στην ίδια ηλικία με εσένα ....και ναι δεν χρειάζεται να μετράμε ποια το εργαλείο μας ξέρουμε ακριβώς τις δυνατότητές μας και την εμπειρία μαςβρε χαζό είσαι? ... το νήμα τι θέμα έχει? πλάκα μπήκα να κάνω γιατί είστε μικρά, για να γελάσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι , το είδα