Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Κάτι θα γίνει και για τον κάστορα...Ο κάστορας μόνο γλίτωσε.
Κάτι θα γίνει και για τον κάστορα...Ο κάστορας μόνο γλίτωσε.
Εγώ δεν φέρω ευθύνηΚάτι θα γίνει και για τον κάστορα...
Εσύ θέλω να μου πεις πώς λέγεται ο μάστοραςΠώς λέγεται ο κάστορας που τραγουδάει?
Πώς λέγεται ο κάστορας που τραγουδάει?
Τραγουδάει ή ευνουχίζει; Ή είναι διαφορετικά;Πώς λέγεται ο κάστορας που ευνουχίζει?
Εσύ φταιςΕγώ δεν φέρω ευθύνη
Διαφορετικά είναι..Τραγουδάει ή ευνουχίζει; Ή είναι διαφορετικά
Εσύ φταις
Χρήστος Μάστορας (Μέλισσες)Εσύ θέλω να μου πεις πώς λέγεται ο μάστορας
που τραγουδάει
Καλό! Για πες..δεν βρίσκω κάτι...Εσύ θέλω να μου πεις πώς λέγεται ο μάστορας
που τραγουδάει
Μπράβο!Χρήστος Μάστορας (Μέλισσες)
πολυς κοσμος δεν ξερει αυτο για τον καστοραΔιαφορετικά είναι..
Ωραίο!πολυς κοσμος δεν ξερει αυτο για τον καστορα
Αισώπου Μύθοι/Κάστωρ
Κάστωρ ἐστὶ ζῷον τετράπουν ἐν λίμνῃ νεμόμενον. Τούτου λέγεται τὰ αἰδοῖα εἴς τινας θεραπείας χρήσιμα εἶναι. Καὶ δή, εἴ ποτέ τις αὐτὸν θεασάμενος διώκει ἐκτέμνειν βουλόμενος, εἰδὼς οὗ χάριν διώκεται, μέχρι μέν τινος φεύγει τῇ τῶν ποδῶν ταχύτητι συγχρώμενος, πρὸς τὸ ὁλόκληρον ἑαυτὸν διαφυλάξαι· ἐπειδὰν δὲ περικατάληπτος γένηται, ἀποκόπτων τὰ ἑαυτοῦ αἰδοῖα ῥίπτει καὶ οὕτως τῆς σωτηρίας τυγχάνει.
Οὕτω καὶ τῶν ἀνθρώπων φρόνιμοί εἰσιν ὅσοι διὰ χρήματα ἐπιβουλευόμενοι ἐκεῖνα ὑπερορῶσιν ὑπὲρ τοῦ τῇ σωτηρίᾳ μὴ κινδυνεύειν.
Στα νέα Ελληνικά
Ο κάστορας είναι ένα τετράποδο ζώο που ζει στις λίμνες. Λένε ότι οι όρχεις του κάστορα έχουν θεραπευτική δύναμη, τους χρησιμοποιούν ώς πολύτιμο φάρμακο, γι' αυτό κ κυνηγούν τον κάστορα για να του πάρουν τους όρχεις. Όταν λοιπόν κυνηγούν τον κάστορα, τρέχει όσο μπορεί για να σώσει τη ζωή του. Άν όμως βρεθεί σε περίσταση που δεν μπορεί να γλυτώσει, μόνος του κόβει τους όρχεις του και τους πετάει να τους πάρουν οι κυνηγοί και έτσι αφήνουν τον κάστορα να ζήσει.
Ωραία η λεπτομέρεια αυτήΟὕτω καὶ τῶν ἀνθρώπων φρόνιμοί εἰσιν ὅσοι διὰ χρήματα ἐπιβουλευόμενοι ἐκεῖνα ὑπερορῶσιν ὑπὲρ τοῦ τῇ σωτηρίᾳ μὴ κινδυνεύειν.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβεΩραία η λεπτομέρεια αυτή
Για πεςΠώς λέγεται ο κάστορας που τραγουδάει?
CastratoΓια πες
Αυτός είναι που είναι ευνουχισμένος
Ευνουχισμενοι τραγουδιστέςΑυτός είναι που είναι ευνουχισμένος
Ευνουχισμενοι τραγουδιστές
50τελικά πόσο τον έχετε κατά μέσο όρο?