woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.603
- Πόντοι
- 1.196
Ειναι που οι αντρες μονο κρινουν με το κατω κεφαλι.δόλωμα
...μπαααααα στον βουτανε κ στον εξαφανιζουν !!! Καρφωνονται διχως αυριο αδελφε!Το αστείο ειναι οτι ολες αυτές που τα γράφουν αυτα και το παίζουν ιστορία, οταν σκάει το 20ποντο, καπου γυρω στους 14 αρχίζουν τα πιο σιγα και τα ποναω..
Χφτου
Η μεγαλη πουτσα ειναι σαν το star trek. Πηγαινει εκει where no man has gone before...μπαααααα στον βουτανε κ στον εξαφανιζουν !!! Καρφωνονται διχως αυριο αδελφε!
Με αγορα 2 πακετών θα κερδίσω 10 πόντους??Καλημέρα σύντροφοι.
Είστε απογοητευμένοι από το μόριο σας; Σφυροκοπάτε και δεν το καταλαβαίνει η παρτενέρ σας; Χάνεστε μέσα στον κολπο της;
Μην φοβάστε. Υπάρχει ελπίδα!
Σταματήστε να παραμυθιαζεστε και να έρχεστε σε δύσκολη θέση!
Με το Τζορμάγκρα ξαναβρισκετε την στύση των εφηβικών σας χρόνων μαζί με μια επιμήκυνση της τάξεως των 5 εκατοστών μαζί με εμφανή πάχυνση των ιστών, αποτέλεσμα του τεχνητού πριαπισμού που προκαλείται μέσω της αιματωσης και συνάμα δημιουργίας νέων ιστών, ενώ ο Ελυτρεοειδής χιτώνας σιγά σιγά αποδυναμώνεται και επιτρέπει την αύξηση μεγέθους, το ίδιο και οι σύνδεσμοι στην βάση του πέους.
Μόνο για τώρα, για τα πέντε πρώτα μηνύματα, τους πέντε πρώτους τυχερούς!
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 2500€
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 2000€
Ναι, καλά ακούσατε! Κλείστε σήμερα την συνέδρια σας και επωφεληθείτε από την προσφορά μας!
Ναι ρε μου έτυχε πρόσφατα. Μόλις την έβαλα σε μια συγκεκριμένη στάση και ξεκίνησα το μανιασμένο σφυροκόπημα μου άρχισε τα πονάω μωρό μου , συγνώμη που σε κοβω κλπ...Το αστείο ειναι οτι ολες αυτές που τα γράφουν αυτα και το παίζουν ιστορία, οταν σκάει το 20ποντο, καπου γυρω στους 14 αρχίζουν τα πιο σιγα και τα ποναω..
Χφτου
το μεγεθος παιζει και τεραστιο ρολο στο ψυχολογικο κομματι της γυναικας. Και με τα δαχτυλα μπορεις να την κανεις να τελειωσει, και μονο μπασκετμπολιστες εχουν δαχτυλα ανω των 10 εκατοστων. Οπως λες, "χαλασε η διαθεση", ακομα και αν ο μικροτσουτσουνος ηξερε πως να την ικανοποιησει με τη γαριδα του, εκεινη ειχε ξενερωσει.Έχει τύχει σε διακοπές πριν 2-3 χρόνια στην Χαλκιδική να μπανισω 40αρα μιλφαρα με 5άρια στην παραλία κ να παίζει παιχνίδι το απόγευμα σε γνωστό μπητσομπαρο, τελικά γίνεται το κονέ και το βράδυ πάμε για φαγητό κ μετά δωμάτιο, πέφτει 3πλο βόλι, όλα κομπλέ. Μετά από 2ωρο πήδουλο, σου ανοίγεται η άλλη κ σου λέει πράγματα τα οποία δεν θα τα συζητούσες μαζί της από την πρώτη στιγμή.
Η τύπισα χωρισμένη ήρθε για καβλάντα με την κολλητή της κ μου έλεγε ότι είχανε γνωρίσει στην αρχή 2 τυπάδες εμφανίσιμους αλλά και "φορτόγκες" που έλεγε κ ο Ψινάκης. Όταν η "φίλη μου" πήγε το βράδυ στο δωμάτιο του ενός από τους δυο, φρικάρει με τους 9 πόντους του ..
Μου λέει έχω κακογαμηθεί στην ζωή μου, αλλά τέτοιο ξενέρωμα δεν είχα ξαναφάει μόλις είδα το γαριδάκι του: "Χάλασε η διάθεση μου, έφαγα τρελλή ήττα", μου είπε χαρακτηριστικά
τώρα θα σε πούνε μικροτσούτσουνοΛοιπον για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα
Το μήκος της κολπικης κοιλοτητας είναι κατά μέσο όρο 9,6 εκατοστά (6,5-12,5) και το πλάτος της κυμαίνεται από 2,1 έως 3,5 εκατοστά.
Οποτε με ενα φυσιολογικο πεος φτανει και περισευει ...αρκει να ξερεις πως να το χρησιμοποιεις
( οι εταιρίες προφυλακτικων ξερουν καλυτερα το ποσο ειναι ...
δηλαδη αν το προφυλακτικο ξεδιπλωνει μεχρι το τελος ..τοτε ολα καλα )
Σε ενα κοσμο γεματο απο ψωλαραδες ..ας ειναι και καποιος μικροτσουτσουνος ....τώρα θα σε πούνε μικροτσούτσουνο
Σωστός!Άλλο το «μην πας σα λαγός, δεν είμαι υγρή» και άλλο το «πονάω γιατί μ’ έχεις ανοίξει», το πρώτο αν έχετε μισό εγκεφαλικό κύτταρο θα το καταλάβετε, σημειωτέον ότι επειδή πολλοί δεν το καταλαβαίνουν καταλήγουν να τραυματίζουν την κοπέλα και μετά τρώτε δυο χούφτες τζελ. Το δεύτερο για να γίνει ξεχάστε το, τουλάχιστον με εκδιδόμενη και δη μάνα χωρίς καισαρική που είναι καθημερινά ενεργή. Ούτε με σφαίρες. Κι αν πατωνετε, δηλαδή αν βρίσκετε τοίχο, είναι λόγω περιόδου, τίποτε παραπάνω. Κάτι δε αρχοντομούνες χρόνια στο κουρμπέτι με κάτι μουνια να βάλεις το κεφάλι σου μέσα, εκεί καλύτερα βαλτην να τρίβεται μπρος πίσω.
Στο δε πρωκτικό, οι πιο πολλοί είναι φελλοί (γι’ αυτό οσες το βγάζουν, στην ουσία το δίνουν αλλά επιλεκτικά), ειδικά στην έξοδο που βγαίνουν απότομα. Εξού και το ντιπεντ ον σαιζ που μεταφράζεται σε «εξαρτάται αν είσαι μπούφος ή όχι».
Θα γράψω ένα ρητό που είχε πει ένα αλάνι μου κατράν μαύρος Αμερικάνος απ’ το γυμναστηριο: «don’t wonder, she has seen a bigger dick». Απλά πράγματα. Όσο και να τον έχεις, παραδίπλα έχει έναν μεγαλύτερο. Τσάμπα αγχώνεστε. Πάτε να βρείτε λογική τώρα σε γυναίκα που ρουφάει την μαραμένα ψωλη ενος ηλικιωμένου, καταπίνει τα χυσια του, μετά πάει για παρτουζα με κάτι αλβανοχλιμίτζουρες πιτσιρικάδες με φτιαγμένα LED, και μετά πάει χαλαρά για καφέ και σου λέει «είμαι όπως όλες οι γυναίκες». Αμα είναι μικρή σε τελική ανάλυση, πάρτε ένα extender, πάρτε ένα pump, οπλιστείτε με υπομονή και αν αποφύγετε τον τραυματισμό τότε κοιτάτε περίπου 2 ίντσες μάκρος και 1 ίντσα περιφέρεια σε δυο χρόνια. Τα είκοσι εκατοστά μάκρος και τα 15 εκατοστά περιφέρεια είναι το golden standard, η κάντιλακ του μεγέθους. Και λίγο παρακάτω να είστε, θα γίνει η δουλειά σας. Τα 150 ή τα 200 θα σας τα πάρει, δε θα πει όχι.
Ναι ωραίο ξυρισμένο ροζ μουνακι αλλά στενό λιγάκι.Μουνάκι γαμησες?Τι ελεγε?