Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μετα βιας αλλα οταν λεμε μετα βιας μετα απο ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ειναι 5,32987 εκ.
καθημερινα απο 3 εως σε στυση 4 εκ.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Εσυ εισαι κτηνος τυπε μου
Εγω τι να πω που ειμαι μονοποντος και με στυση φτανω το 1,75 με την βια και η κοπελα μου τρελαινεται ? :fuck2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μετα βιας αλλα οταν λεμε μετα βιας μετα απο ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ειναι 5,32987 εκ.
καθημερινα απο 3 εως σε στυση 4 εκ.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
...ωραία σκεπασέ τη θελει να κοιμηθεί, την βρήκες σε κακή στιγμή,πρόσεχε μην σε φτύσει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τωρα δηλαδη γιατι χλευαζεται και σπαμαρεται??
ειστε τοσο ανετοι με τα καβλια σας??? γιατι δεν νομιζω??
οπως ειπα και πριν αμα το θεωρειτε γελοιο απλα προσπεραστε το και γραψτε σε καποιο αλλο θρετ...
τεσπα ελπιζω να γραφετε μαλακιες αλλα στην ψηφοφορια να λετε αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι για μερικους!!!

Επισκέπτης
Εμένα σε χαλάρωση είναι 2 εκατοστά και σε στύση 20 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πανω απο 15,5 και κατω απο 16 φιλε,το καλο ειναι οτι ειναι και αρκετα χοντρουλικο ,τη δουλεια του τη κανει παντως μια χαρα,δεν εχω παραπονο  :) :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τωρα δηλαδη γιατι χλευαζεται και σπαμαρεται??
ειστε τοσο ανετοι με τα καβλια σας??? γιατι δεν νομιζω??
οπως ειπα και πριν αμα το θεωρειτε γελοιο απλα προσπεραστε το και γραψτε σε καποιο αλλο θρετ...
τεσπα ελπιζω να γραφετε μαλακιες αλλα στην ψηφοφορια να λετε αληθειες οσο σκληρες και αν ειναι για μερικους!!!
Kαι για ποιο λογο ανοιξες το συγκεκριμενο θεμα φιλε;Τι συμπερασμα πιστευεις οτι θα βγαλεις;Που θα σου χρησιμευσει;

Επισκέπτης
Kαι για ποιο λογο ανοιξες το συγκεκριμενο θεμα φιλε;Τι συμπερασμα πιστευεις οτι θα βγαλεις;Που θα σου χρησιμευσει;
απο καθαρη περιεργεια
οχι οτι το παιζω ανετος ειμαι κλασσικος 15αρις με διακιμανσεις δηλαδη απο 14 ή ακομα και 13,5 μεχρι και 16 αναλογα την καβλα και την παρτενερ ή το αγχος.. αλλα στο τελος πιανω 15 σταθερα...
βεβαια το αβανταζ μου δεν ειναι αυτο αλλα η διαρκεια και οτι μπορω να γαμω σε γρηγορο ρυθμο για ωρα!!!!!

με το θρετ αυτο θελω να δω πραγματικα που κυμαινονται τα καβλια καθως ακουω 17αρια και 18ρια
και μεχρι τωρα οποτε ετυχε να δω πουτσο ειδα μονο ιδια με εμενα ή μικρωτερα καβλια απο εμενα εκτος απο τον κολλητο μου που τον εχει 19!!!!! ο οποιος βεβαια κανει στιβο απο μικρος και γενικα ειναι πολυ γυμνασμενος (οσοι ασχολουνται με στιβο την ελλαδα θα τον ξερουν καθως ειναι τωρινος πρωταθλητης ελλαδας, αλλα δεν προκειτε να γραψω ουτε αθλημα ουτε το ονομα του) οποτε εχει παιξει και αυτο τον ρολο του πιστευω!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μια χαρα,εγω του εχω περασει μικρα γραναζια για τελικες,ειμαι στους 15

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
........μπορεί να κάνει διατριβή της πούτσας. :rockon:
τέλος πάντων ,εμένα είναι 7 ιντσες σε πλήρη εκταση  :2funny: έχασα το υποδεκάμετρο!

εντιτ. πλάκα πλάκα ,αλλά στο στρατό ρε παιδιά είχαμε ένα θεόμουρλο  ο οποίος τον είχε χωρίς υπερβολές γυρω στα είκοσι -25 πόντους και απλωνε την πετσέτα  του  ΕΣ (την μικρή) και πήγαινε πέρα δώθε στους θαλάμους. Αυτά στην Πάτρα στο ΚΕΤΧ στην Αρόη
:2funny:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
απο καθαρη περιεργεια
οχι οτι το παιζω ανετος ειμαι κλασσικος 15αρις με διακιμανσεις δηλαδη απο 14 ή ακομα και 13,5 μεχρι και 16 αναλογα την καβλα και την παρτενερ ή το αγχος.. αλλα στο τελος πιανω 15 σταθερα...
βεβαια το αβανταζ μου δεν ειναι αυτο αλλα η διαρκεια και οτι μπορω να γαμω σε γρηγορο ρυθμο για ωρα!!!!!

με το θρετ αυτο θελω να δω πραγματικα που κυμαινονται τα καβλια καθως ακουω 17αρια και 18ρια
και μεχρι τωρα οποτε ετυχε να δω πουτσο ειδα μονο ιδια με εμενα ή μικρωτερα καβλια απο εμενα εκτος απο τον κολλητο μου που τον εχει 19!!!!! ο οποιος βεβαια κανει στιβο απο μικρος και γενικα ειναι πολυ γυμνασμενος (οσοι ασχολουνται με στιβο την ελλαδα θα τον ξερουν καθως ειναι τωρινος πρωταθλητης ελλαδας, αλλα δεν προκειτε να γραψω ουτε αθλημα ουτε το ονομα του) οποτε εχει παιξει και αυτο τον ρολο του πιστευω!!!
Ειδες το εργαλειο των φιλων σου δηλαδη ?  :S :headbang:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ακου συμπερασμα ο αλλος κανει στιβο και εχει μεγαλη πουτσα δηλαδη ο κεντερης πρεπει να εχει κανα 27αρη εκ !!!!!
τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο ειχα και εγω ενα φιλο που ειχε λεμε μια πουτσα σαν κονταρι και ηταν και πρωταθλητης ελλαδος στο αλμα απι κοντο οταν πηδουσε την πουτσα του χρησιμοποιουσε !!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ειδες το εργαλειο των φιλων σου δηλαδη ?  :S :headbang:
ναι ρε εσυ δεν το κανεις;εγω οταν ειμαι με την παρεα μου και πινουμε καφε τους λεω ρε μαγκες δεν τα πεταμε εξω να παρουν λιγο αερα με αυτη την ζεστη;

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε εσυ δεν το κανεις;εγω οταν ειμαι με την παρεα μου και πινουμε καφε τους λεω ρε μαγκες δεν τα πεταμε εξω να παρουν λιγο αερα με αυτη την ζεστη;
Δοξα τον θεο αυτη την ανωμαλια δεν εχω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

χααχαχαχαχαχαχαχαχ αυτο στανταρ γινετε αν πας τωρα σε καφετερια ολοι οι αντρες λιαζουν τα αχαμνα τους σαν χταποδια τα εχουν απλωσει.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom