You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσους πόντους την έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Λίλα...θα σε ξεσκίσει ο τύπος...
foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Lol
siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
φιλε η οθονη μου ειναι 4 ιντσες.την εχω
απο ΕΔΩ .---------------------------------------------------------------------------εως ΕΔΩ
παρτε χαρακα και πειτε και σε εμενα τους ποντους
αληθεια την εχεις τοση ???? :'(
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
να θυμισω κι ενα σχετικο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2090.msg30377#msg30377]θρεντ..[/url]
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ΩΧ ....λαθος ξεχασα να πω πως η δικη μου οθονη ειναι 19 αρα ...φιλε η οθονη μου ειναι 4 ιντσες.
αληθεια την εχεις τοση ???? :'(
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
τρομαζεις κοσμο. ο αλλος εχει συνδεσει το λαπτοπ με μια 46άρα full hd σπιτι του και λιποθυμησε..ΩΧ ....λαθος ξεχασα να πω πως η δικη μου οθονη ειναι 19 αρα ...
Επισκέπτης
& εγω να θυμισω το "απο που κλανει το μπαρμπουνι",αλλα δεν το βρηκα..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
& εγω να θυμισω το "απο που κλανει το μπαρμπουνι",αλλα δεν το βρηκα..
Επισκέπτης
Επειδή το μέγεθος του πουτσου μας είναι ένα ταμπού για όλους και επειδή αν ρωτήσουμε το οποιονδήποτε γνωστό μας θα μας εκθειάσει το 17-18 πόντους καβλι του αποφάσισα να μας δώσω την ευκαιρία να δούμε που κινείτε το μέσο ελληνικό (δεν αποκλείονται μετανάστες από την ψηφοφορία) πέος.
στην ερευνά που παραθέτω παρακάτω βλέπουμε πως το μέσο πέος έχει μέγεθος 12,9-15 εκατοστά. αναλογιζόμενοι πως στον μέσο ορό συνυπολογίζονται και μαύροι και πως όπως γραφεί το κείμενο οι περισσότεροι τον έχουν κάτω από τον μέσο ορό καταλαβαίνουμε πως το 17 είναι ένα αρκετά καλό πέος το όποιο όμως δεν το έχουν και τόσο πολλοί όσο λένε..
το κυριότερο που θέλω από την κοινότητα του σαιτ είναι να μην γράψει κάνεις ψέματα, γιατί με αυτό δεν πρόκειται να μεγαλώσει το πέος του ούτε να καταφέρει να αποκομίσει κάποιο όφελος. και επίσης να μην σπαμαριστει το θρετ για τους παραπάνω λογούς άλλωστε άμα κάποιος θέλει να μαζέψει ποστ (πράγμα που θεωρώ γελοίο αλλά δικαίωμα του καθενός) ας γράψει στο θρετ που είναι για τσατ και σπαμινκ, τα ηλίθια ποστ που χλευάζουν πραγματικά δεν αναιρούν την προσωπική κατάσταση και τα προβλήματα του καθενός.. τέλος άμα κάποιος με θεώρει γελοίο η κομπλεξικό η οτιδήποτε άλλο ας μου το στείλει σε πμ και ας μην σπαμαρει το θρετ..
με λίγα λόγια θέλω να ψηφήσει ο καθένας το μέγεθος του η να γράψει την άποψη του πάνω στο θέμα..
το νόημα της ψηφοφορίας είναι πως η ψήφος είναι μυστική και κάνεις δεν μπορεί να δει τι ψηφήσατε όποτε κομπλεξαριστώ ψηφήστε αυτό που έχετε..
να και το απόσπασμα από το κείμενο για το μέγεθος των πουτσων
While results vary across studies, the consensus is that the average erect human penis is approximately 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length with 95% of adult males falling within the interval (10.7 cm, 19.1 cm) or (4.23 in, 7.53 in).[29][30][31] The typical girth or circumference is approximately 12.3 cm (4.84 in) when fully erect. The average penis size is slightly larger than the median size (i.e., most penises are below average in size).
A research project, summarizing dozens of published studies conducted by physicians of different nationalities, shows that, worldwide, erect-penis size averages vary between 9.6 and 16 cm (3.8 and 6.3 in). It has been suggested that this difference is caused not only by genetics but also by environmental factors such as culture, diet, chemical/pollution exposure,[32][33][34] etc. Endocrine disruption resulting from chemical exposure has been linked to genital deformation in both sexes (among many other problems).
ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
στην ερευνά που παραθέτω παρακάτω βλέπουμε πως το μέσο πέος έχει μέγεθος 12,9-15 εκατοστά. αναλογιζόμενοι πως στον μέσο ορό συνυπολογίζονται και μαύροι και πως όπως γραφεί το κείμενο οι περισσότεροι τον έχουν κάτω από τον μέσο ορό καταλαβαίνουμε πως το 17 είναι ένα αρκετά καλό πέος το όποιο όμως δεν το έχουν και τόσο πολλοί όσο λένε..
το κυριότερο που θέλω από την κοινότητα του σαιτ είναι να μην γράψει κάνεις ψέματα, γιατί με αυτό δεν πρόκειται να μεγαλώσει το πέος του ούτε να καταφέρει να αποκομίσει κάποιο όφελος. και επίσης να μην σπαμαριστει το θρετ για τους παραπάνω λογούς άλλωστε άμα κάποιος θέλει να μαζέψει ποστ (πράγμα που θεωρώ γελοίο αλλά δικαίωμα του καθενός) ας γράψει στο θρετ που είναι για τσατ και σπαμινκ, τα ηλίθια ποστ που χλευάζουν πραγματικά δεν αναιρούν την προσωπική κατάσταση και τα προβλήματα του καθενός.. τέλος άμα κάποιος με θεώρει γελοίο η κομπλεξικό η οτιδήποτε άλλο ας μου το στείλει σε πμ και ας μην σπαμαρει το θρετ..
με λίγα λόγια θέλω να ψηφήσει ο καθένας το μέγεθος του η να γράψει την άποψη του πάνω στο θέμα..
το νόημα της ψηφοφορίας είναι πως η ψήφος είναι μυστική και κάνεις δεν μπορεί να δει τι ψηφήσατε όποτε κομπλεξαριστώ ψηφήστε αυτό που έχετε..
να και το απόσπασμα από το κείμενο για το μέγεθος των πουτσων
While results vary across studies, the consensus is that the average erect human penis is approximately 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length with 95% of adult males falling within the interval (10.7 cm, 19.1 cm) or (4.23 in, 7.53 in).[29][30][31] The typical girth or circumference is approximately 12.3 cm (4.84 in) when fully erect. The average penis size is slightly larger than the median size (i.e., most penises are below average in size).
A research project, summarizing dozens of published studies conducted by physicians of different nationalities, shows that, worldwide, erect-penis size averages vary between 9.6 and 16 cm (3.8 and 6.3 in). It has been suggested that this difference is caused not only by genetics but also by environmental factors such as culture, diet, chemical/pollution exposure,[32][33][34] etc. Endocrine disruption resulting from chemical exposure has been linked to genital deformation in both sexes (among many other problems).
ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Επισκέπτης
σορρυ που το ξεχασα αμα ο πουτσος ειναι 14,5 ψηφιζετε 14 αμα ειναι 14,6 βαζεται 15
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
μετράμε από τη κάτω μεριά ή από τη πάνω??
Επισκέπτης
εννοειτε ΑΠΟ ΠΑΝΩ γιατι απο κατω μπορουμε να σταματισουμε οπου θελουμε!!!!μετράμε από τη κάτω μεριά ή από τη πάνω??
μιλησε της γλυκά ,μετά την χαστουκίζεις ,και την ξαναμετράς . αϊντε σαν πρωτάρα κάνεις!!8.32 cm
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις