Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Λες ν'αλλοιώνουν και την ψηφοφορία για τα cm?? όχι ρε γμτ!!
εγω το δηλωνω δεν την εχω μεγαλη
μαυρος δεν ειμαι.ουτε σκοπευω να παιξω σε τσοντες....Κοίτα γενικά οι άντρες έχουμε μια τάση να μην είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι μ'αυτό που έχουμε κι αυτό το οφείλουμε στις γυναίκες που μας δημιουργούν ανασφάλειες του κώλου. Επίσης οι τσόντες δημιουργούν κόμπλεξ μεγέθους ως ενός σημείου. Εξαρτάται πάνω απ'όλα απ'τη διατομή της γυναίκας! αν η άλλη είναι πηγάδι, και μεγάλο να τον έχεις θα χαθεί στην άββυσο
οι γυναικες δεν δημιουργουν κομπλεξ οι περισσοτερες,μονοι μας το αποκτουμε με την ανασφαλεια μας....
σεβαστη...ιδιως αν εχεις και την μπουμπ εδω μεσα με τους πεπιτους και τους μαυρους........επηρεαζεσαι(οχι εσυ ,γενικα μιλαω)Μην το λες...τουλάχιστον όσες έχω ρωτήσει για το αν μετράει το μέγεθος (όχι γκόμενες ή πουτάνες), αποφεύγουν να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση και όλο τα μασάνε..του στυλ ναι ίσως να μετράει...αλλά είναι και πως το χρησιμοποιείς...Δε μπορώ να δεχτώ οτι μια γυναίκα δε μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα αυτό. Συνεπώς όταν το τοπίο είναι θολό, γεννιόνται ανασφάλειες (γνώμη μου πάντα έτσι?).
...ιδιως αν εχεις και την μπουμπ εδω μεσα με τους πεπιτους και τους μαυρους........
ναι στανταρ....20+ - 63 (9.4%) <--------
18+ - 113 (16.8%)
16+ - 240 (35.8%)
14+ - 161 (24%)
10-14 - 94 (14%)
Eγώ με τους 3.7 πόντους μου, είμαι εκτός δημοσκόπησης. :-
ουτε νομιζω οτι ολοι εδω εχουμε γκομενες σαν την μπαρμπαρα σαμερς που εβαλα αβαταρ σημερα
καλημερα μωρο μου....... :-* :-*Πφφφφφφφ σιγά την γκόμενα, εγώ είμαι καλύτερη
Γι'αυτό μάλλον τρέχω στους πεπίτους και τους μαύρους
αμτζικ πολυ μαλακια το αμαξι
Πφφφφφφφ σιγά την γκόμενα, εγώ είμαι καλύτερη
Γι'αυτό μάλλον τρέχω στους πεπίτους και τους μαύρους
πεοπλαστικηεμενα ειναι 19-20 αλλα πολυ χοντρη μου λενε ......και μου αρεσει κ ο κωλος τι να κανω ??