Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα που επιτέλους έφυγε η μπάιτ μπορώ να ολοκληρώσω το σχέδιό μου.... ναι λοιπόν, θα γίνω μπάιτ στη θέση της μπάιτ χαρ χαρ χαρρρρρρ

Είμαι όμορφη σαν άγγελος  :boobies: :boobies:

Edit: εσύ πόσο τον έχεις, για να δω τι περιγραφή θα δώσω...  :coffee:  :boobies:
αν πανε ολα καλα και δεν εισαι μπαζο και σου δωσω καμια πιπα θα σου λυθουν και ολες σου οι αποριες.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τώρα που επιτέλους έφυγε η μπάιτ μπορώ να ολοκληρώσω το σχέδιό μου.... ναι λοιπόν, θα γίνω μπάιτ στη θέση της μπάιτ χαρ χαρ χαρρρρρρ

Είμαι όμορφη σαν άγγελος  :boobies: :boobies:

Edit: εσύ πόσο τον έχεις, για να δω τι περιγραφή θα δώσω...  :coffee:  :boobies:

τι θα ελεγες;;;;χαχα :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Συγνώμη ρε παιδια αλλά η boomb(bomba)που λέει ότι οι μισοί απο τους γκόμενούς με τους οποίους πηδήχτηκε, την είχαν πάνω απο 30 εκατοστά, υποτίθεται ότι πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά?Μην τρελαθούμε κιόλας.Εκτός αν κατά λάθος βρέθηκε στο κάστινγκ καμιάς τσόντας(ξέρετε εκείνα τα freak cock και κάτι τέτοια).

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συγνώμη ρε παιδια αλλά η boomb(bomba)που λέει ότι οι μισοί απο τους γκόμενούς με τους οποίους πηδήχτηκε, την είχαν πάνω απο 30 εκατοστά, υποτίθεται ότι πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά?Μην τρελαθούμε κιόλας.Εκτός αν κατά λάθος βρέθηκε στο κάστινγκ καμιάς τσόντας(ξέρετε εκείνα τα freak cock και κάτι τέτοια).

Εμένα πάντα να με παίρνετε στα σοβαρά, είμαι από τα πιο σοβαρά μέλη αυτού του φόρουμ  :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ναι, είμαι ουκρανοσουηδοκαναδή πορνοστάρ, μη γελιέσαι που μιλάω καλά τα ελληνικά, έκανα εντατικά μαθήματα γιατί τα τελευταία 2 χρόνια έρχομαι συχνά για τουρ στην ελλάδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Edit: bomba? χουατ? πού σου ήρθε αυτό;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλά για το ότι είσαι το πιο σοβαρό μέλος του φόρουμ φαίνεται!! :2funny: :2funny:

Έχεις χιούμορ πάντως, δεν μπορώ να πω!

Με τα καυλιά που λες ότι είδες αγαπητή μου η είσαι όντως πορνοστάρ ή πρέπει να είσαι της σχολής του LSD!Να πω ότι οι μισοί από τους οποίους πηδήχτηκες έλεγες ότι την είχαν 20+ πάει στο διάολο, να το χάψουμε.

Το bomba γενικά και αόριστα μου ήρθε :rolleyes:

Για το τουρ δώσε περισσότερες πληροφορίες!! :fuck1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Mάλλον καταλάθος μέτρησε τα πόδια τους.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: Lion πολύ καλό ρε φίλε!!Μου πέρασε και αυτή η εκδοχή από το μυαλό είναι η αλήθεια, αλλά πόνταρα και σε καμιά ντρόγκα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.093
Πόντοι
22.785
[size=19pt]5[/size]

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Και αυτό υπερβολικό μου φαίνεται ρε φίλε, αλλά γίνεται πιο πιστευτό σε σχέση με τους τριαντάποντους γκόμενούς της.Να πιστέψω ότι έπεσε σε όλα τα παλουκάρια μάλιστα, αλλά όχι στην εξαφανισμένη φυλή των ιθαγενών της γης του Πυρός.Τεσπά, πιστεύω αρκετά ασχολήθηκα προσωπικά για τους γκόμενους της boomb(και σόρρυ αν σε έθιξε κάτι απο αυτά που είπα boombi)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και αυτό υπερβολικό μου φαίνεται ρε φίλε, αλλά γίνεται πιο πιστευτό σε σχέση με τους τριαντάποντους γκόμενούς της.
Να ειναι καλα ο δονητης της ο τριανταποντος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom