Επισκέπτης
χαιρομαι που σας κανω περηφανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστευω σε πριγκιπες
αλλα αν πιστευα τον βρηκα...
τι μεγεθος εχει λοιπον το πριγκιπικο καβλι?
Η δεν εχει μεγεθος αλλα ομως μια αξιοσεβαστη στρωση χρυσου απο πανω?
χαιρομαι που σας κανω περηφανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστευω σε πριγκιπες
αλλα αν πιστευα τον βρηκα...
θα με καλεσεις ποτε εμενα?!κυριοι παρακαλω πολυ να σοβαρευτητε.
σαν προεδρος τις πρυτανειας τις σχολης καλεσα την αντζελα να μας πει την αποψη τις για το θεμα.υπομονη να ακουσουμε την γνωμη.
Υ.Γ.απο εδω και περα η σχολη θα καλει συχνα guest για να πουνε την αποψη τους.
μονο αυτο δεν εχει στο υπογραφω.τι μεγεθος εχει λοιπον το πριγκιπικο καβλι?
Η δεν εχει μεγεθος αλλα ομως μια αξιοσεβαστη στρωση χρυσου απο πανω?
μονο αυτο δεν εχει στο υπογραφω.
σε χανω λιγο...τι να κανουμε...τουλαχιστον εχει μεινει ακομα ο γαλαζοαιματος τιτλος...
καλα ειναι και τα χαλκινα δεν βαριεσαι...
εαυ απο τι στιγμη που μιλας ακομα για πριγκιπες και πρασινα αλογα.το μονο γκεστ που μπορεις να κανεις ειναι σε κανενα νηπιαγωγειο να πεις κανενα παραμυθι στα πιτσιρικια για να καθοντε φρονιμα.θα με καλεσεις ποτε εμενα?!
παντα ηθελα να κανω γκεστ...
μονο αυτο δεν εχει στο υπογραφω.
σε χανω λιγο...
παντα σιχαινομουν τους γαλαζοαιματους...
ειναι οι κλασσικοι μαλακες οι ελληνες. πολλα λογια φτωχο εως ανυπαρκτο γαμησι.
μη τους περνετε στα σοβαρα.
χαχα κι εσυ τι εισαι;;; μη Ελληνας;;;
δε μιλησα εγω γ πριγκιπες....εαυ απο τι στιγμη που μιλας ακομα για πριγκιπες και πρασινα αλογα.το μονο γκεστ που μπορεις να κανεις ειναι σε κανενα νηπιαγωγειο να πεις κανενα παραμυθι στα πιτσιρικια για να καθοντε φρονιμα.
οχι δε θελω...ε θες πριγκηπα η δεν θες?
Προτιμας ραφι?
εαυ απο τι στιγμη που μιλας ακομα για πριγκιπες και πρασινα αλογα.το μονο γκεστ που μπορεις να κανεις ειναι σε κανενα νηπιαγωγειο να πεις κανενα παραμυθι στα πιτσιρικια για να καθοντε φρονιμα.
αυτος ειναι ενας Ελληνας υποδειγμα (επειδη ειναι και κουμουνιστης βεβαιως βεβαιως και ως γνωστον οι κουμουνιστες ειναι ανωτεροι ανθρωποι .Αληθεια!Το λεει και ο ριζοσπαστης αλλα κυριως ο τομασο στο μπουρδελα.τβ) οπου δεν εχει ουδεμια σχεση με αργοσχολους τεμπελχαναδες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι απο το πολυ τρεξιμο (συμφωνα με την δικια του αναγωγη) οτι το πουλι του ειναι μικρο Ολο σκοτωνεται για τον μισθο του =οχι και τοσο υψηλη ποιοτητα ζωης,ανγχη κτλ...οποτε μας προκυπτει μικροψωλης ο φτωχος τιμιος κουμουνιστης τομασο >
εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην μυτηληνη και να βρεις τον γιωργακη.του εχεις ταξη κατι αν θυμασε.
τώρα θέλω κι εγώ γκεστ, πες εμένα τι θα με έκανεςςςςςςς
εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην μυτηληνη και να βρεις τον γιωργακη.του εχεις ταξη κατι αν θυμασε.
δυσκολη περιπτωση εισαι.θες να ειναι +30,δεν αν ειναι και χοντρη,που θα τον βρουμε τετοιον τυπο?έλα ρε αρκανς να πούμε θα με στοιχειώνει για πάντα ο γιωργάκης;
αδικία >
αυτός έχει βρει τη χοντρή και την παρακαλαει κι αυτή του κάθεται για να το βουλώσει, πάει ο γιωργάκης, πάει πέταξε, εγώ στα αζήτητα πάλι;
έλα ρε αρκανς να πούμε θα με στοιχειώνει για πάντα ο γιωργάκης;
αδικία >
αυτός έχει βρει τη χοντρή και την παρακαλαει κι αυτή του κάθεται για να το βουλώσει, πάει ο γιωργάκης, πάει πέταξε, εγώ στα αζήτητα πάλι;
δυσκολη περιπτωση εισαι.θες να ειναι +30,δεν αν ειναι και χοντρη,που θα τον βρουμε τετοιον τυπο?
με καμια προβοσκιδα βολευεσε τουλαχιστον?
ρε παιδια οποιος γνωριζει να βοηθησει...ελα παμε ολοι μαζι...χαχα
εμενα μαλακες,δεν ειναι μητσος,αλλα δημητριος. ;)
Πφ κρύεεεεεεε
αμα εισαι ωραια γκομενα να σε παρω για γκεστ στο σπιτι μου αν ειναι.Για γκεστ θέλω να με πάρεις ρε, δε σε θέλω για προξενήτρα
Πφ κρύεεεεεεε
αμα εισαι ωραια γκομενα να σε παρω για γκεστ στο σπιτι μου αν ειναι.
αν εισαι μπαζο μη το σκεφτεσε καθολου.
για δωσε μαι περιγραφη να δουμε τι γινετε?(αληθινη οχι μουφα).
ειμαστε κυριλλε ατομα...