Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 39 5,8%
  • 12

Ψήφοι: 27 4,0%
  • 13

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 80 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 93 13,8%
  • 16

Ψήφοι: 87 12,9%
  • 17

Ψήφοι: 111 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,2%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 95 14,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    672

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
χαιρομαι που σας κανω περηφανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν πιστευω σε πριγκιπες
αλλα αν πιστευα τον βρηκα...

τι μεγεθος εχει λοιπον το πριγκιπικο καβλι?
Η δεν εχει μεγεθος αλλα ομως μια αξιοσεβαστη στρωση χρυσου απο πανω? :boobies: :boobies: :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κυριοι παρακαλω πολυ να σοβαρευτητε.
σαν προεδρος τις πρυτανειας τις σχολης καλεσα την αντζελα να μας πει την αποψη τις για το θεμα.υπομονη να ακουσουμε την γνωμη.

Υ.Γ.απο εδω και περα η σχολη θα καλει συχνα guest για να πουνε την αποψη τους.
θα με καλεσεις ποτε εμενα?!
παντα ηθελα να κανω γκεστ...

τι μεγεθος εχει λοιπον το πριγκιπικο καβλι?
Η δεν εχει μεγεθος αλλα ομως μια αξιοσεβαστη στρωση χρυσου απο πανω? :boobies: :boobies: :boobies:
μονο αυτο δεν εχει στο υπογραφω.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να κανουμε...τουλαχιστον εχει μεινει ακομα ο γαλαζοαιματος τιτλος...
καλα ειναι και τα χαλκινα δεν βαριεσαι... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
σε χανω λιγο...
παντα σιχαινομουν τους γαλαζοαιματους...

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα με καλεσεις ποτε εμενα?!
παντα ηθελα να κανω γκεστ...
μονο αυτο δεν εχει στο υπογραφω.
εαυ απο τι στιγμη που μιλας ακομα για πριγκιπες και πρασινα αλογα.το μονο γκεστ που μπορεις να κανεις ειναι σε κανενα νηπιαγωγειο να πεις κανενα παραμυθι στα πιτσιρικια για να καθοντε φρονιμα.

Επισκέπτης
χαχα κι εσυ τι εισαι;;; μη Ελληνας;;; :2funny: :2funny:

αυτος ειναι ενας Ελληνας υποδειγμα (επειδη ειναι και κουμουνιστης βεβαιως βεβαιως και ως γνωστον οι κουμουνιστες ειναι ανωτεροι ανθρωποι :jerking: :jerking: :jerking:.Αληθεια!Το λεει και ο ριζοσπαστης αλλα κυριως ο τομασο στο μπουρδελα.τβ) οπου δεν εχει ουδεμια σχεση με αργοσχολους τεμπελχαναδες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι απο το πολυ τρεξιμο (συμφωνα με την δικια του αναγωγη) οτι το πουλι του ειναι μικρο :2funny: :2funny: :2funny: Ολο σκοτωνεται για τον μισθο του =οχι και τοσο υψηλη ποιοτητα ζωης,ανγχη κτλ...οποτε μας προκυπτει μικροψωλης ο φτωχος τιμιος κουμουνιστης τομασο >:(

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εαυ απο τι στιγμη που μιλας ακομα για πριγκιπες και πρασινα αλογα.το μονο γκεστ που μπορεις να κανεις ειναι σε κανενα νηπιαγωγειο να πεις κανενα παραμυθι στα πιτσιρικια για να καθοντε φρονιμα.
δε μιλησα εγω γ πριγκιπες....
ε θες πριγκηπα η δεν θες?
Προτιμας ραφι? :boobies: :boobies: :boobies:
οχι δε θελω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα θέλω κι εγώ γκεστ, πες εμένα τι θα με έκανεςςςςςςς  :boobies: :boobies: :boobies:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αυτος ειναι ενας Ελληνας υποδειγμα (επειδη ειναι και κουμουνιστης βεβαιως βεβαιως και ως γνωστον οι κουμουνιστες ειναι ανωτεροι ανθρωποι :jerking: :jerking: :jerking:.Αληθεια!Το λεει και ο ριζοσπαστης αλλα κυριως ο τομασο στο μπουρδελα.τβ) οπου δεν εχει ουδεμια σχεση με αργοσχολους τεμπελχαναδες.
Το μονο προβλημα ειναι οτι απο το πολυ τρεξιμο (συμφωνα με την δικια του αναγωγη) οτι το πουλι του ειναι μικρο :2funny: :2funny: :2funny: Ολο σκοτωνεται για τον μισθο του =οχι και τοσο υψηλη ποιοτητα ζωης,ανγχη κτλ...οποτε μας προκυπτει μικροψωλης ο φτωχος τιμιος κουμουνιστης τομασο >:(

ναι ναι παντοτε...ολοι ειναι φτωχοι πλην τιμιοι...παντοτε [λεμε τωρα] :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην μυτηληνη και να βρεις τον γιωργακη.του εχεις ταξη κατι αν θυμασε.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

έλα ρε αρκανς να πούμε θα με στοιχειώνει για πάντα ο γιωργάκης;
αδικία  >:(

αυτός έχει βρει τη χοντρή και την παρακαλαει κι αυτή του κάθεται για να το βουλώσει, πάει ο γιωργάκης, πάει πέταξε, εγώ στα αζήτητα πάλι;  :tickedoff:

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

αυτός έχει βρει τη χοντρή και την παρακαλαει κι αυτή του κάθεται για να το βουλώσει, πάει ο γιωργάκης, πάει πέταξε, εγώ στα αζήτητα πάλι;  :tickedoff:
δυσκολη περιπτωση εισαι.θες να ειναι +30,δεν αν ειναι και χοντρη,που θα τον βρουμε τετοιον τυπο?
με καμια προβοσκιδα βολευεσε τουλαχιστον?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

ρε παιδια οποιος γνωριζει να βοηθησει...ελα παμε ολοι μαζι...χαχα :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δυσκολη περιπτωση εισαι.θες να ειναι +30,δεν αν ειναι και χοντρη,που θα τον βρουμε τετοιον τυπο?
με καμια προβοσκιδα βολευεσε τουλαχιστον?

Για γκεστ θέλω να με πάρεις ρε, δε σε θέλω για προξενήτρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παιδια οποιος γνωριζει να βοηθησει...ελα παμε ολοι μαζι...χαχα :2funny: :2funny:

Πφ κρύεεεεεεε  :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για γκεστ θέλω να με πάρεις ρε, δε σε θέλω για προξενήτρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πφ κρύεεεεεεε  :2funny: :2funny:
αμα εισαι ωραια γκομενα να σε παρω για γκεστ στο σπιτι μου αν ειναι.
αν εισαι μπαζο μη το σκεφτεσε καθολου.
για δωσε μαι περιγραφη να δουμε τι γινετε?(αληθινη οχι μουφα).

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμα εισαι ωραια γκομενα να σε παρω για γκεστ στο σπιτι μου αν ειναι.
αν εισαι μπαζο μη το σκεφτεσε καθολου.
για δωσε μαι περιγραφη να δουμε τι γινετε?(αληθινη οχι μουφα).

Τώρα που επιτέλους έφυγε η μπάιτ μπορώ να ολοκληρώσω το σχέδιό μου.... ναι λοιπόν, θα γίνω μπάιτ στη θέση της μπάιτ χαρ χαρ χαρρρρρρ

Είμαι όμορφη σαν άγγελος  :boobies: :boobies:

Edit: εσύ πόσο τον έχεις, για να δω τι περιγραφή θα δώσω...  :coffee:  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom