Επισκέπτης
αναλογα αν τον μετρησω με μεζουρα η με χαρακα
τυπε εσυ που τα ξερεις να σε ρωτησω!To θεμα ειναι το πώς το μετρας. Ο σωστος τροπος μετρησης ειναι τοποθετωντας το χαρακα στο πανω μερος του πεους και οχι στα πλαγια ή απο κατω οπως κανουν μερικοι και βγαζουν αποτελεσματα της ταξης του 20+. Για ξαναμετρηστε το ετσι εσεις οι "πουτσαραδες" και ελατε παλι. Ο μεσος ορος παντως συμφωνα με τη wikipedia ειναι 14,5.
μονο?17
(inches)
να παρεις τον τυπο της ελλειψης και να το υπολογισεις....μαλλον θα χρειαστει ολοκληρωματυπε εσυ που τα ξερεις να σε ρωτησω!
εμενα που ειναι πολυ καμπυλωτη προς τα πανω πρεπει να μετρησω με μεζουρα το μηκος τοξου η με χαρακα τη διαγωνιο του τοξου??
η σωστη μετρηση φιλε μου οπως επισημανες γινεται παντα απ την ανω πλευρα του πεους και πιεση του χαρακα στο λιπος τις βουβονικης χωρας ετσι μετριεται το πραγματικο μεγεθος του πεουςοσο αφορα τα μεγεθη φυσιολογικο μεγεθος θεωρηται απο 12-15 ποντους ανω τον 15-18 θεωρηται μεγαλο και ανω των 18 υπερμεγεθης αν θελεις μπορω να βρω και ποσοσταTo θεμα ειναι το πώς το μετρας. Ο σωστος τροπος μετρησης ειναι τοποθετωντας το χαρακα στο πανω μερος του πεους και οχι στα πλαγια ή απο κατω οπως κανουν μερικοι και βγαζουν αποτελεσματα της ταξης του 20+. Για ξαναμετρηστε το ετσι εσεις οι "πουτσαραδες" και ελατε παλι. Ο μεσος ορος παντως συμφωνα με τη wikipedia ειναι 14,5.
το κανα και βγαλα 560 κιλοτζάουλ :Sνα παρεις τον τυπο της ελλειψης και να το υπολογισεις....μαλλον θα χρειαστει ολοκληρωμα
η σωστη μετρηση φιλε μου οπως επισημανες γινεται παντα απ την ανω πλευρα του πεους και[glow=red,2,300] πιεση[/glow] του χαρακα στο λιπος τις βουβονικης χωρας ετσι μετριεται το πραγματικο μεγεθος του πεουςοσο αφορα τα μεγεθη φυσιολογικο μεγεθος θεωρηται απο 12-15 ποντους ανω τον 15-18 θεωρηται μεγαλο και ανω των 18 υπερμεγεθης αν θελεις μπορω να βρω και ποσοστα
φιλε μου και εμενα ειναι καμπυλωτο προς τα ανω σιγουρα χανουμε σε μηκος σε σχεση με αλλους πόυ ειναι εντελως ευθεια αλλα εμεις τουλαχιστων μπορουμε και γρατζουναμε τα τοιχωματα κατι σαν τσουγκρανα ειδικα οσοι την εχουν προς τα κατωτυπε εσυ που τα ξερεις να σε ρωτησω!
εμενα που ειναι πολυ καμπυλωτη προς τα πανω πρεπει να μετρησω με μεζουρα το μηκος τοξου η με χαρακα τη διαγωνιο του τοξου??
ασε ρε δικε μου!και πιο μικρος πριν μου κοπει ο χαλινος παλευοταν...πλεον ειναι τελειο τεταρτοκυκλιοφιλε μου και εμενα ειναι καμπυλωτο προς τα ανω σιγουρα χανουμε σε μηκος σε σχεση με αλλους πόυ ειναι εντελως ευθεια αλλα εμεις τουλαχιστων μπορουμε και γρατζουναμε τα τοιχωματα κατι σαν τσουγκρανα ειδικα οσοι την εχουν προς τα κατω
εγω 30+ μονο που εχω κοψει τους πρωτους 15 ποντους του χαρακατο κανα και βγαλα 560 κιλοτζάουλ :S
κατι λαθος θα κανα
κατσε να το παρω με επαγωγη...
ολοι στο φορουμ την εχουν 20+
αρα και γω την εχω 20+
:S
παιδια αναφερεται διασταση εργαλειου να κανουμε μια στατιστικη για τους συναδελφους.
edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..
εγω 30+ μονο που εχω κοψει τους πρωτους 15 ποντους του χαρακα
πρ/2 ευκολος ο τυπος....ασε ρε δικε μου!και πιο μικρος πριν μου κοπει ο χαλινος παλευοταν...πλεον ειναι τελειο τεταρτοκυκλιο
πρ/2 ευκολος ο τυπος....