Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636

Επισκέπτης
αναλογα αν τον μετρησω με μεζουρα η με χαρακα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
gastez το υπόλοιπο που πήγε??? :2funny:

Επισκέπτης
To θεμα ειναι το πώς το μετρας. Ο σωστος τροπος μετρησης ειναι τοποθετωντας το χαρακα στο πανω μερος του πεους και οχι στα πλαγια ή απο κατω οπως κανουν μερικοι και βγαζουν αποτελεσματα της ταξης του 20+. Για ξαναμετρηστε το ετσι εσεις οι "πουτσαραδες" και ελατε παλι. Ο μεσος ορος παντως συμφωνα με τη wikipedia ειναι 14,5.  :birdman:

Επισκέπτης
To θεμα ειναι το πώς το μετρας. Ο σωστος τροπος μετρησης ειναι τοποθετωντας το χαρακα στο πανω μερος του πεους και οχι στα πλαγια ή απο κατω οπως κανουν μερικοι και βγαζουν αποτελεσματα της ταξης του 20+. Για ξαναμετρηστε το ετσι εσεις οι "πουτσαραδες" και ελατε παλι. Ο μεσος ορος παντως συμφωνα με τη wikipedia ειναι 14,5.  :birdman:
τυπε εσυ που τα ξερεις να σε ρωτησω!
εμενα που ειναι πολυ καμπυλωτη προς τα πανω πρεπει να  μετρησω με μεζουρα το μηκος τοξου η με χαρακα τη διαγωνιο του τοξου?? :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα που ειναι πολυ καμπυλωτη προς τα πανω πρεπει να  μετρησω με μεζουρα το μηκος τοξου η με χαρακα τη διαγωνιο του τοξου?? :think:
να παρεις τον τυπο της ελλειψης και να το υπολογισεις....μαλλον θα χρειαστει ολοκληρωμα :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
η σωστη μετρηση φιλε μου οπως επισημανες γινεται παντα απ την ανω πλευρα του πεους και πιεση του χαρακα στο λιπος τις βουβονικης χωρας ετσι μετριεται το πραγματικο μεγεθος του πεουςοσο αφορα τα μεγεθη φυσιολογικο μεγεθος θεωρηται απο 12-15 ποντους ανω τον 15-18 θεωρηται μεγαλο και ανω των 18 υπερμεγεθης αν θελεις μπορω να βρω και ποσοστα

Επισκέπτης
να παρεις τον τυπο της ελλειψης και να το υπολογισεις....μαλλον θα χρειαστει ολοκληρωμα :2funny: :2funny: :2funny:
το κανα και βγαλα 560 κιλοτζάουλ :S
κατι λαθος θα κανα :think:

κατσε να το παρω με επαγωγη...

ολοι στο φορουμ την εχουν 20+

αρα και γω την εχω 20+
:headbang: :dancing: :helpplea: :jerking: :S

Επισκέπτης
η σωστη μετρηση φιλε μου οπως επισημανες γινεται παντα απ την ανω πλευρα του πεους και[glow=red,2,300] πιεση[/glow] του χαρακα στο λιπος τις βουβονικης χωρας ετσι μετριεται το πραγματικο μεγεθος του πεουςοσο αφορα τα μεγεθη φυσιολογικο μεγεθος θεωρηται απο 12-15 ποντους ανω τον 15-18 θεωρηται μεγαλο και ανω των 18 υπερμεγεθης αν θελεις μπορω να βρω και ποσοστα
:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μη λες τετοια βλεπω να σφαζονται μερικοι με το χαρακα απ την πολλη πιεση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
φιλε μου και εμενα ειναι καμπυλωτο προς τα ανω σιγουρα χανουμε σε μηκος σε σχεση με αλλους πόυ ειναι εντελως ευθεια αλλα εμεις τουλαχιστων μπορουμε και γρατζουναμε τα τοιχωματα :2funny: κατι σαν τσουγκρανα ειδικα οσοι την εχουν προς τα κατω :2funny:

Επισκέπτης
φιλε μου και εμενα ειναι καμπυλωτο προς τα ανω σιγουρα χανουμε σε μηκος σε σχεση με αλλους πόυ ειναι εντελως ευθεια αλλα εμεις τουλαχιστων μπορουμε και γρατζουναμε τα τοιχωματα :2funny: κατι σαν τσουγκρανα ειδικα οσοι την εχουν προς τα κατω :2funny:
ασε ρε δικε μου!και πιο μικρος πριν μου κοπει ο χαλινος παλευοταν...πλεον ειναι τελειο τεταρτοκυκλιο :headbang: :helpplea: :headbang:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.283
Πόντοι
5.097
το κανα και βγαλα 560 κιλοτζάουλ :S
κατι λαθος θα κανα :think:

κατσε να το παρω με επαγωγη...

ολοι στο φορουμ την εχουν 20+

αρα και γω την εχω 20+
:headbang: :dancing: :helpplea: :jerking: :S
εγω 30+ μονο που εχω κοψει τους πρωτους 15 ποντους του χαρακα :2funny:

inspector

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
133
Πόντοι
10
παιδια αναφερεται διασταση εργαλειου να κανουμε μια στατιστικη για τους συναδελφους.

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..

Εσύ με πόσους πόντους χαίρεσαι?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Να πω ένα ανέκδοτο? : το θέμα δεν είναι πόσο τον έχεις αλλά πως το χρησιμοποιείς====>κλασσική ατάκα γκόμενας που τα έχει/ή κατα καιρούς τα είχε με μικροτσούτσουνο/μικροτσούτσουνους :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εξαρταται απ την ημερα.....Τιs καθημερινεs εχουμε το 25ποντο για οικιακη χρηση...Τιs Κυριακεs και τιs γιορτεs βαζουμε τα καλα μαs, μαζι και την προεκταση απ το συρταρι του κομοδινου το συνολο 48 ποντοι και κατηφοριζομεν προs την Φυληs...Να εχουμε το κατιτιs μαs ντε :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom