Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δες στην προηγούμενη σελίδα τις μελέτες που πόσταρα ...

Ευχαριστώ.
Tην είδα φίλε!!!! ;)
Πουθενά δεν είδα να λέει τα όσα άκουσα προ ολίγου από την κυρία!!! :grin:
Οι τσόντες μας έχουν επηρεάσει όλους,προσωπικά δεν έκατσα ποτέ να μετρηθώ γιατί το θεωρώ χαζό(φυσικά υπάρχουν και οι προικισμένοι)!!! :rockon:
Γκουσγκούνης δεν είμαι σίγουρα!!! :cheesy:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!! :grin:
Την επίθεση σου δηλαδή πώς την αξιολογείς;;; :think:
Αυτά που είπες όπως βλέπεις από παραπάνω καταρίπτονται!!! :2funny: :2funny:
18cm Είναι ο προικισμένος και όχι ο μέσος Έλληνας ή Ευρωπαίος,η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι της Ε.Ε.
Θες να σου στείλω και αντίστοιχα κείμενα από γιατρούς (σεξολόγους) και άλλες έρευνες;;;;  

P.S. 2 ---> Εγω Θα το Διασκεσω εις 10πλουν εαν δω την φατσα σου απο κοντα και δεις κι εσυ εμενα οταν θα σε πειραζω απο κοντα και ΟΧΙ πισω απο το Monitor του PC εκ του ασφαλους ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το οτι το εχεις ψαξει τοσο πολυ και εχεις τοσο πολυ υλικο, μου λεει ΠΟΛΛΑ  :2funny:
Πισω απο ενα PC ο οποισδηποτε μπορει να γινει πειραχτηρι...
Θα θελες να γινεις πειραχτηρι απο κοντα ? Θα ηταν ωραια καποια στιγμη ολη η παρεα εδω να συναντηθουμε για καφε μια μερα ! Να δουμε και την φατσα σου απο κοντα και το αν θα σε παρει να λες εκει οτι ακριβως λες εδω ;)
P.S. ---> Καλυτερα να αφησεις τους σεξολογους, τα βιβλια γυρο απο το Sex, τα αρθρα about Sex On-line κτλ. και να δοκιμασεις την Πρακτικη μερια με καποια γυναικα   :boobies:
μ.λ.μ....εδω παιζει μπαλλα και εδω ειναι πειραχτηρι...
αν δεν μπορεις να το αντιληφθεις η αν το πειραγμα του δεν ειναι της δικης σου αισθητικης δεκτο και εχεις καθε δικαιωμα....
αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας που θελει να κανει χαβαλε στο νετ να περναει πρωτα απο φυσιογνωμικες εξετασεις για το αν εγκρινεται....
τι λες τωρα;;;;τα πιστευεις αυτα;;;;;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το οτι το εχεις ψαξει τοσο πολυ και εχεις τοσο πολυ υλικο, μου λεει ΠΟΛΛΑ  :2funny:
Πισω απο ενα PC ο οποισδηποτε μπορει να γινει πειραχτηρι...
Θα θελες να γινεις πειραχτηρι απο κοντα ? Θα ηταν ωραια καποια στιγμη ολη η παρεα εδω να συναντηθουμε για καφε μια μερα ! Να δουμε και την φατσα σου απο κοντα και το αν θα σε παρει να λες εκει οτι ακριβως λες εδω ;)
P.S. ---> Καλυτερα να αφησεις τους σεξολογους, τα βιβλια γυρο απο το Sex, τα αρθρα about Sex On-line κτλ. και να δοκιμασεις την Πρακτικη μερια με καποια γυναικα   :boobies:
Επίθεση πάλι,ωραία!!!! :grin:
Έχω δοκιμάσει την πρακτική και με αρκετές επαγγελματίες μάλιστα(ξέρω δεν θα πιστέψεις και θα με αποκαλέσεις πάλι αγάμητο) αλλά δεν πειράζει!!! :2funny: :2funny:
Το θέμα το έχω ψάξει πολύ εξαιτείας όλων αυτών που αναφέρεις,τα οποία άκουγα συχνά και παλαιότερα τα πίστευα και με κόμπλαραν!!!
Η αλήθεια όμως είναι άλλη(υπάρχουν και οι προικισμένοι)!!!
Έξω είμαι όπως ακριβώς και εδώ: πειραχτήρι!!!!
Υ.Γ.Τί σε πείραξε τόσο πολύ το :jerking: :jerking:;;; :think:
Πλακίτσα για να πειράξω ήταν!!! :grin:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μ.λ.μ....εδω παιζει μπαλλα και εδω ειναι πειραχτηρι...
αν δεν μπορεις να το αντιληφθεις η αν το πειραγμα του δεν ειναι της δικης σου αισθητικης δεκτο και εχεις καθε δικαιωμα....
αλλα δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθενας που θελει να κανει χαβαλε στο νετ να περναει πρωτα απο φυσιογνωμικες εξετασεις για το αν εγκρινεται....
τι λες τωρα;;;;τα πιστευεις αυτα;;;;;

Πολυ σωστα ! Εδω και ΜΟΝΟ εδω "παιζει μπαλα" και ΜΟΝΟ εδω μπορει ειναι Πειραχτηρι  :cheesy:
Πιστευω απλα πως ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ Αντρας που ΔΕΝ εχει ανασφαλειες "παιζει μπαλα" παντου και κυριως με τον αντιθετο τροπο απ'του εν λογω παιδιου !

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
P.S. 2 ---> Εγω Θα το Διασκεσω εις 10πλουν εαν δω την φατσα σου απο κοντα και δεις κι εσυ εμενα οταν θα σε πειραζω απο κοντα και ΟΧΙ πισω απο το Monitor του PC εκ του ασφαλους ;)
Tί θα πει εκ του ασφαλούς;;;;; :think:
Όποιος δηλαδή σου κάνει πλακίτσα ή σε ενοχλήσει από κοντά των πλακώνεις στις φάπες,στις τσαντιές ή στις τακουνιές;;;!!! :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Eγω αλλο καταλαβα.Οτι γιατροι και αλλοι επιστημονες, αντι να κανουν ερευνες για θεραπειες καθονται και μετρουν τις ψωλες των ευρωπαιων.

Και καθηστε και τσακωθειτε για τα πουλια σας εσεις...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πολυ σωστα ! Εδω και ΜΟΝΟ εδω "παιζει μπαλα" και ΜΟΝΟ εδω μπορει ειναι Πειραχτηρι  :cheesy:
Πιστευω απλα πως ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ Αντρας που ΔΕΝ εχει ανασφαλειες "παιζει μπαλα" παντου και κυριως με τον αντιθετο τροπο απ'του εν λογω παιδιου !
Koύκλα μου ανασφάλεια γιατί;; :think:
Eπειδή διαφώνησα μαζί σου με λάθος τρόπο(το παραδέχομαι για εσένα που είσαι έτοιμη να αρπαχτείς με όποιον διαφωνήσει μαζί σου τα  :jerking: :jerking: που έβαλα ήταν υπερβολή,συγγνώμη);;;!!! :grin:
Υ.Γ.Είδες εμείς οι αγάμητοι νεαροί είμαστε ευγενοίς κάπου κάπου!!! :grin:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επίθεση πάλι,ωραία!!!! :grin:
Έχω δοκιμάσει την πρακτική και με αρκετές επαγγελματίες μάλιστα(ξέρω δεν θα πιστέψεις και θα με αποκαλέσεις πάλι αγάμητο) αλλά δεν πειράζει!!! :2funny: :2funny:
Το θέμα το έχω ψάξει πολύ εξαιτείας όλων αυτών που αναφέρεις,τα οποία άκουγα συχνά και παλαιότερα τα πίστευα και με κόμπλαραν!!!
Η αλήθεια όμως είναι άλλη(υπάρχουν και οι προικισμένοι)!!!
Έξω είμαι όπως ακριβώς και εδώ: πειραχτήρι!!!!
Υ.Γ.Τί σε πείραξε τόσο πολύ το :jerking: :jerking:;;; :think:
Πλακίτσα για να πειράξω ήταν!!! :grin:

Δεν με πειραξε τιποτα... Απλα γουσταρω να παταω κατω τον οποιο κομπλεξικο βρισκω μπροστα μου... Ειμαι κι εγω πειραχτηρι κατα καποιον τροπο αλλα οχι γενικα.... ειδικα  ;)
Μου αρεσει απλα μια μεριδα ανθρωπων να την τακτοποιω οταν και εαν περναει απο το χερι μου... Το ειχα κανει μια φορα σε ενα αλλο Site με εναν "εξυπνακια" που εκανε το Λαθος να ερθει στην συναντηση των μελων μη γνωριζοντας οτι θα ειμαι κι εγω εκει  :2funny:
Επρεπε να δεις το κοκκινο προσωπο του οταν εφυγε βιαστηκα απο το τραπεζι και πεφτοντας πανω σε μια σερβιτορα  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να και μια έρευνα του Γερμανικού ινστιτούτου που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα www.tanea.gr/default.asp?pid=10&la=1&ct=13&artid=4496543]Τα Νέα[/url] όπου κατατάσσει τους Έλληνες στους πιο 'μικρόφαλλους' άντρες της Ευρώπης.Οι πρώτοι σε θέμα 'προικίσματος' είναι οι Γάλλοι.
Φυσικά η έρευνα δεν έγινε με ιατρικά στοιχεία εξετάσεων αλλά σε προφορικό επίπεδο για μεγέθη προφυλακτικών.Εννοείται ότι ο καθένας εκεί θα έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.

ε ναι βεβαια να ευλογησουμε και τα γενια μας :P :P :P
μην τυχον δεν τονισουμε οτι προκειται για προσωπικες αποψεις και οχι για ιατρικο υλικο :P :P Μπουχαχαχαχαχα

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ε ναι βεβαια να ευλογησουμε και τα γενια μας :P :P :P
μην τυχον δεν τονισουμε οτι προκειται για προσωπικες αποψεις και οχι για ιατρικο υλικο :P :P Μπουχαχαχαχαχα

Καλώς την... :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν με πειραξε τιποτα... Απλα γουσταρω να παταω κατω τον οποιο κομπλεξικο βρισκω μπροστα μου... Ειμαι κι εγω πειραχτηρι κατα καποιον τροπο αλλα οχι γενικα.... ειδικα  ;)
Μου αρεσει απλα μια μεριδα ανθρωπων να την τακτοποιω οταν και εαν περναει απο το χερι μου... Το ειχα κανει μια φορα σε ενα αλλο Site με εναν "εξυπνακια" που εκανε το Λαθος να ερθει στην συναντηση των μελων μη γνωριζοντας οτι θα ειμαι κι εγω εκει  :2funny:
Επρεπε να δεις το κοκκινο προσωπο του οταν εφυγε βιαστηκα απο το τραπεζι και πεφτοντας πανω σε μια σερβιτορα  :2funny:
μηπως επεσε επιτηδες στη σερβιτορα;;;; :grin:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Tί θα πει εκ του ασφαλούς;;;;; :think:
Όποιος δηλαδή σου κάνει πλακίτσα ή σε ενοχλήσει από κοντά των πλακώνεις στις φάπες,στις τσαντιές ή στις τακουνιές;;;!!! :grin:

Εκ του Ασφαλους θα πει στην προκειμενη περιπτωση...
Οταν ενας Goofy ειναι ανετος και λεει, λεει παρα πολλα πισω απο ενα PC

Ο ιδιος Goofy ομως οταν στην εξω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη βλεπει μπροστα του μια Διμετρη Κουκλαρα δεν τολμαει να πει το παραμικρο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ο ιδιος Goofy ομως οταν στην εξω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη βλεπει μπροστα του μια Διμετρη Κουκλαρα δεν τολμαει να πει το παραμικρο...
Επίσης 1 από τα 1000 προτερήματά σου πρέπει να είναι η μετριοφροσύνη σου... :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Σε αυτό έχεις δίκιο...απλά λίγο παίχτηκε παρεξήγηση...ο φίλος δεν ήθελε πιστεύω να μειώσει ή να ειρωνευτεί...χαβαλέ έκανε...ας ηρεμήσουν τα πνεύματα μην φωνάξω τον...Φέθρυ και αρχίσει τις μηνύσεις.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

θυμιζει spygirl ο λογος σου...Οταν ειχε πρωτομπει ετσι ακριβως εγραφε...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλά δεν παίζεσαι(τρεις φορές κομπλεξικός,μία/δύο αγάμητος,3/4 ανώρυμο παιδάκι) φουλ έπίθεση,φαντάζομαι εκείνος ο κακομοίρης τί έπαθε;;;;!!!!! :grin:
Y.Γ.Ευτυχώς δεν είμαι γκόμενος σου θα είχα πέσει στα βαρειά για να σε αντέξω!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μηπως επεσε επιτηδες στη σερβιτορα;;;; :grin:

ισως σε καποια αλλη στιγμη να επεφτε επιτηδες πανω σε καποια (μιας και ο καθε αγαμητος μονο με τετοια κολπα μπορει να αγγιξει μια γυναικα), ομως στην προκειμενη περιπτωση επεσε απο την ζαλη του μιας και του ειχε ανεβει ολο το αιμα στο κεφαλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom