Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Με 22cm σαν την δικη σου !
Απο την ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΡΜΑΡΑ σου φαινεται οτι σιγουρα την εχεις πανω απο 20cm !!!  :-*

Μέντιουμ είσαι??? :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Είμαι στον όγκο τώρα.... :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδη εγω που την εχω μικροτερη απο αυτους  τι εθνικοτητας ειμαι ρε παιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: Ινδιάνος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καινουργιος στην Ζωη (την Πραγματικη)
Καινουργιος στο Sex (Θεωριτικα βεβαια γιατι πρακτικα σε κοβω παρθενο)
Καινουργιος και στις Ερευνες (τι ξερεις εσυ απο επιστημονικα βιβλια ?)  :jerking:
Εσύ πάντως αν ήσουν μουνάρα όπως δηλώνεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα!!! :grin:
Διακρίνω επιθετικότητα ενώ απλά αστιεύομαι μαζί σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
όποιος δεν βρίσκει την κατηγορία του ας συμβουλευτεί και αυτήν την έρευνα... :2funny:
Kαι μία έρευνα για το τί μυαλό κουβαλάνε οι Ελληνίδες χρειάζεται να γίνει!!!! :2funny: :2funny:
Δες παρακάτω θα προσπαθείσει πάλι να μου την πει!!! :cheesy:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καινουργιος στην Ζωη (την Πραγματικη)
Καινουργιος στο Sex (Θεωριτικα βεβαια γιατι πρακτικα σε κοβω παρθενο)
Καινουργιος και στις Ερευνες (τι ξερεις εσυ απο επιστημονικα βιβλια ?)  :jerking:
Ψυχολόγαααααα!!!!! :2funny: :2funny:

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ πάντως αν ήσουν μουνάρα όπως δηλώνεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα!!! :grin:
Διακρίνω επιθετικότητα ενώ απλά αστιεύομαι μαζί σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

To οτι ειμαι Μουναρα χαιρομαι που το ακουω απο τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ εξω αλλα και εδω μεσα (απο αυτους που ζητησαν να με δουν Live on WebCam στο MSN) !
Οι παλαιοτεροι εδω μεσα που με εχετε δει... Διαφωτηστε το νιανιαρο please  :dancing:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
To οτι ειμαι Μουναρα χαιρομαι που το ακουω απο τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ εξω αλλα και εδω μεσα (απο αυτους που ζητησαν να με δουν Live on WebCam στο MSN) !
Οι παλαιοτεροι εδω μεσα που με εχετε δει... Διαφωτηστε το νιανιαρο please  :dancing:
Υποκλίνομαι απλά υποκλίνομαι!!!! :grin:
Μπράβο κοπελάρα μου μπράβο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Και κάτι σε ελληνικά:

Σεπτεμβρίου 1996, το περιοδικό Urology δημόσιευσε μια μελέτη που στερέωσε το μέσο μέγεθος πεών (μήκος) σε [size=20pt]12.9 εκατ[/size]. ή 5.0 ίντσες. Δεκεμβρίου 2000, το διεθνές περιοδικό της έρευνας ανικανότητας βγήκε με τη μελέτη του που τοποθέτησε το μέσο μέγεθος πεών (μήκος) όταν κάθετος σε [size=20pt]13.6 εκατ.[/size] ή 5.35 ίντσες.

Εν τω μεταξύ, τα προφυλακτικά τρόπου ζωής πραγματοποίησαν τη μελέτη του κατά τη διάρκεια του σπασίματος το 2001 ανοίξεων μεταξύ των σπουδαστών κολλεγίων που σε Cancun, το Μεξικό και τα συμπεράσματά τους αποκάλυψαν ένα μέσο μέγεθος πεών όταν κάθετα 14.9 εκατ. ή 5.9 ιντσών.

Δύο άλλες έρευνες πραγματοποιήθηκαν on-line πρόσφατα και τα συμπεράσματά τους είναι συνολικά διαφορετικά από το υπόλοιπο: Το Sizesurvey στερέωσε το μέσο μέγεθος πεών σε [size=20pt]16 εκατ.[/size] ή 6.4 ίντσες ενώ TheConfidentPenis

στερεωμένο μέσο μέγεθος πεών όταν κάθετος σε [size=20pt]15.6[/size] εκατ. ή 6.1 ίντσες.

Η μελέτη προφυλακτικών τρόπων ζωής μέτρησε επίσης το μέσο μέγεθος πεών (περίμετρος) όταν κάθετος και βρήκε έναν μέσο όρο [size=20pt]12.6[/size] εκατ. ή 5.0 ιντσών.

Για το χαλαρό μήκος, το περιοδικό Urology τοποθέτησε το μέσο μέγεθος πεών σε [size=20pt]8.8[/size] εκατ. ή 3.5 ίντσες. Διάφορες μελέτες τόνισαν ότι το μήκος ενός χαλαρού πέους δεν είναι ανάλογο προς το μήκος του όταν κάθετο. Μερικές μελέτες αναφέρουν τις περιπτώσεις όταν θα αυξανόταν ένα κατώτερο του μέσου όρου χαλαρό πέος πέντε φορές στο μήκος του και δύο φορές την περίμετρό του όταν κάθετος. Εν τω μεταξύ, μια άνω του μετρίου χαλαρή δύναμη πεών αυξάνεται μόνο 1.5 φορές όταν κάθετος.

Μια λέξη της προσοχής εδώ: πολλές από αυτές τις μελέτες θα μπορούσαν να είναι αναξιόπιστες ανάλογα με τον τρόπο ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε. Για παράδειγμα, εάν υπεάρξε self-selection πόλωση σχετική, το οποίο σημαίνει ότι τα άτομα θα μπορούσαν να επιλέξουν είτε να μετρηθούν είτε όχι, τα αποτελέσματα θα προκαταλαμβάνονταν πιθανώς. Η πιθανότητα είναι ότι άτομα που αισθάνθηκαν είχαν τα μικρά πέη θα απείχαν από τη μέτρηση ενώ εκείνοι με τα μεγαλύτερα πέη θα υποβάλλονταν εύκολα στη μέτρηση. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που έχει λάβει υπόψη αυτήν την self-selection πόλωση.

Επιπλέον, εκείνες οι μελέτες που απαιτούν την μόνος-υποβολή εκθέσεων του μεγέθους πεών (οι σε απευθείας σύνδεση μελέτες για παράδειγμα) πιθανώς θα έχουν ραγίσει τα αποτελέσματα δεδομένης της κλίσης των ατόμων για να υπερβάλουν το μέγεθος πεών τους ή να μετρήσουν το πέος ανακριβώς. Για παράδειγμα, οι δύο σε απευθείας σύνδεση αναφερθείσες ανωτέρω αναφερόμενες σημαντικά μέγεθος υψηλότερες μετρήσεις πεών μελετών κατά μέσον όρο από τις άλλες μελέτες.

Y.Γ συμπέρασμα:  Όπου ακούς πολλά κεράσια ..κράτα και μικρό καλάθι...

Φήμες όλα αυτά που λέγονται...

Επισκέπτης
τιγκα στην ανασφαλεια το σαιτ...
σκεφτειτε απλα στη ζωη....σαν αντρας θα πεις οτι προτιμας μια με μεγαλα βυζια αλλα ποσοι και ποσοι τα εχουν με κοπελιτσες που απο βυζι δε λενε τιποτα και ειναι κι ευχαριστημενοι...
ετσι και με τις γκομενες...προτιμουν τον ψωλαρα αλλα με το τι καταληγουν ειναι αλλο θεμα...κι αλλες φορες τον βρισκουν και τον παρατανε για καποιον αλλο και παει λεγοντας....οπως κι εμεις με τις γκομενες..αυτη ειναι η ζωη,συνηθιστε τη

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Υποκλίνομαι απλά υποκλίνομαι!!!! :grin:
Μπράβο κοπελάρα μου μπράβο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν χρειαζεται...
Εγω απλα εκτιμω τους ανθρωπους που συνομιλουν σωστα με επιχειρηματα, χωρις να προσβαλουν τον συνομιλητη τους, με ευγενεια και χωρις ειρωνιες...
"Η ανεξηγητη επιθετικοτητα σε καποιον που δεν γνωριζεις... μαρτυραει πολλα συμπλεγματα"
Jean Paul Jacot

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κι εγω που την εχω μικρη (οπως εγω νομιζω)

αλλα πολυ νοστιμη (οπως λενε τα κοριτσια)

...... τι εθνικοτητος ειμαι?????????

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ο παρακάτω σε ποιά κατηγορία μπαίνει???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω την ειχα 5.6789767858 εκατοστα.. οποτε κ αποφασισα να κανω εγχειριση αλλαγης φυλου για ν ανακτησω τη χαμενη μου αυτοπεποιθηση
με αυτο το θαυμασιο τροπο μπορεσα τελικα ν αντικρυσω τον κοσμο χωρις ντροπη ενω καμια γκομενα δεν ειχε λογο πια να με αποκαλει μικροτσουτσουνο... μα γιατι το λες αυτο? :rolleyes:

πάντως εγώ ήξερα άτομο gay που την είχε μικρή και για αυτόν το λόγο ήθελε να κάνει την αλλαγή διότι μπορούσε να είναι μονο παθητικώς

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται...
Εγω απλα εκτιμω τους ανθρωπους που συνομιλουν σωστα με επιχειρηματα, χωρις να προσβαλουν τον συνομιλητη τους, με ευγενεια και χωρις ειρωνιες...
"Η ανεξηγητη επιθετικοτητα σε καποιον που δεν γνωριζεις... μαρτυραει πολλα συμπλεγματα"
Jean Paul Jacot
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!! :grin:
Την επίθεση σου δηλαδή πώς την αξιολογείς;;; :think:
Αυτά που είπες όπως βλέπεις από παραπάνω καταρίπτονται!!! :2funny: :2funny:
18cm Είναι ο προικισμένος και όχι ο μέσος Έλληνας ή Ευρωπαίος,η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι της Ε.Ε.
Θες να σου στείλω και αντίστοιχα κείμενα από γιατρούς (σεξολόγους) και άλλες έρευνες;;;;  

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!! :grin:
18cm Είναι ο προικισμένος και όχι ο μέσος Έλληνας ή Ευρωπαίος,η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι της Ε.Ε.
Θες να σου στείλω και αντίστοιχα κείμενα από γιατρούς (σεξολόγους) και άλλες έρευνες;;;;  

Δες στην προηγούμενη σελίδα τις μελέτες που πόσταρα ...

Ευχαριστώ.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να και μια έρευνα του Γερμανικού ινστιτούτου που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα www.tanea.gr/default.asp?pid=10&la=1&ct=13&artid=4496543]Τα Νέα[/url] όπου κατατάσσει τους Έλληνες στους πιο 'μικρόφαλλους' άντρες της Ευρώπης.Οι πρώτοι σε θέμα 'προικίσματος' είναι οι Γάλλοι.
Φυσικά η έρευνα δεν έγινε με ιατρικά στοιχεία εξετάσεων αλλά σε προφορικό επίπεδο για μεγέθη προφυλακτικών.Εννοείται ότι ο καθένας εκεί θα έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.
Υπάρχει και μια σχετική απάντηση του δρ Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, προέδρου της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας www.grapse.com/content/view/367/1/lang,el/]εδώ[/url].
Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι σύγχρονοι σεξολόγοι έχουν καταρρίψει την θεωρία της μακροφαλίας και μικροφαλίας με βάση την Φυλή η το Έθνος.Εξάλλου το μακρύτερο πέος μετρήθηκε σε Κινέζο (33cm)ενώ για τους Κινέζους ίσχυε η άποψη ότι είναι 'μικρών κυβικών'.Η μέση κατάταξη σε στύση για τους άντρες ανεξαρτήτου εθνικότητας απο πανεπιστημιακές έρευνες είναι 13 με 16 cm.

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Το οτι το εχεις ψαξει τοσο πολυ και εχεις τοσο πολυ υλικο, μου λεει ΠΟΛΛΑ  :2funny:
Πισω απο ενα PC ο οποισδηποτε μπορει να γινει πειραχτηρι...
Θα θελες να γινεις πειραχτηρι απο κοντα ? Θα ηταν ωραια καποια στιγμη ολη η παρεα εδω να συναντηθουμε για καφε μια μερα ! Να δουμε και την φατσα σου απο κοντα και το αν θα σε παρει να λες εκει οτι ακριβως λες εδω ;)
P.S. ---> Καλυτερα να αφησεις τους σεξολογους, τα βιβλια γυρο απο το Sex, τα αρθρα about Sex On-line κτλ. και να δοκιμασεις την Πρακτικη μερια με καποια γυναικα   :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom