Με 22cm σαν την δικη σου !
Απο την ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΡΜΑΡΑ σου φαινεται οτι σιγουρα την εχεις πανω απο 20cm !!! :-*
Μέντιουμ είσαι???
ΥΓ--->Είμαι στον όγκο τώρα....
δηλαδη εγω που την εχω μικροτερη απο αυτους τι εθνικοτητας ειμαι ρε παιδια
Ινδιάνος!!!
Με 22cm σαν την δικη σου !
Απο την ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΡΜΑΡΑ σου φαινεται οτι σιγουρα την εχεις πανω απο 20cm !!! :-*
δηλαδη εγω που την εχω μικροτερη απο αυτους τι εθνικοτητας ειμαι ρε παιδια
Εσύ πάντως αν ήσουν μουνάρα όπως δηλώνεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα!!!Καινουργιος στην Ζωη (την Πραγματικη)
Καινουργιος στο Sex (Θεωριτικα βεβαια γιατι πρακτικα σε κοβω παρθενο)
Καινουργιος και στις Ερευνες (τι ξερεις εσυ απο επιστημονικα βιβλια ?)
Kαι μία έρευνα για το τί μυαλό κουβαλάνε οι Ελληνίδες χρειάζεται να γίνει!!!!όποιος δεν βρίσκει την κατηγορία του ας συμβουλευτεί και αυτήν την έρευνα...
Ψυχολόγαααααα!!!!!Καινουργιος στην Ζωη (την Πραγματικη)
Καινουργιος στο Sex (Θεωριτικα βεβαια γιατι πρακτικα σε κοβω παρθενο)
Καινουργιος και στις Ερευνες (τι ξερεις εσυ απο επιστημονικα βιβλια ?)
Εσύ πάντως αν ήσουν μουνάρα όπως δηλώνεις δεν θα ήσουν εδώ μέσα!!!
Διακρίνω επιθετικότητα ενώ απλά αστιεύομαι μαζί σου!!!
Υποκλίνομαι απλά υποκλίνομαι!!!!To οτι ειμαι Μουναρα χαιρομαι που το ακουω απο τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ εξω αλλα και εδω μεσα (απο αυτους που ζητησαν να με δουν Live on WebCam στο MSN) !
Οι παλαιοτεροι εδω μεσα που με εχετε δει... Διαφωτηστε το νιανιαρο please
Υποκλίνομαι απλά υποκλίνομαι!!!!
Μπράβο κοπελάρα μου μπράβο!!!!!
εγω την ειχα 5.6789767858 εκατοστα.. οποτε κ αποφασισα να κανω εγχειριση αλλαγης φυλου για ν ανακτησω τη χαμενη μου αυτοπεποιθηση
με αυτο το θαυμασιο τροπο μπορεσα τελικα ν αντικρυσω τον κοσμο χωρις ντροπη ενω καμια γκομενα δεν ειχε λογο πια να με αποκαλει μικροτσουτσουνο... μα γιατι το λες αυτο?
πυγμαιος....κι εγω που την εχω μικρη (οπως εγω νομιζω)
αλλα πολυ νοστιμη (οπως λενε τα κοριτσια)
...... τι εθνικοτητος ειμαι?????????
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!!Δεν χρειαζεται...
Εγω απλα εκτιμω τους ανθρωπους που συνομιλουν σωστα με επιχειρηματα, χωρις να προσβαλουν τον συνομιλητη τους, με ευγενεια και χωρις ειρωνιες...
"Η ανεξηγητη επιθετικοτητα σε καποιον που δεν γνωριζεις... μαρτυραει πολλα συμπλεγματα"
Jean Paul Jacot
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!!
Την επίθεση σου δηλαδή πώς την αξιολογείς;;;
Αυτά που είπες όπως βλέπεις από παραπάνω καταρίπτονται!!!
18cm Είναι ο προικισμένος και όχι ο μέσος Έλληνας ή Ευρωπαίος,η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι της Ε.Ε.
Θες να σου στείλω και αντίστοιχα κείμενα από γιατρούς (σεξολόγους) και άλλες έρευνες;;;;
Στους πούστηδες-πουστιάς,αφού κρατάει μια ψευτικη μανικα ο τρόμπας!!!!!!Ο παρακάτω σε ποιά κατηγορία μπαίνει???
Συμπλέγματα όχι απλά είμαι λίγο πειραχτήρι και πολλές φορές διασκεδάζω να ανάβω τα αίματα(αρπάχτηκες αμέσως και πολύ το διασκέδασα)!!!!
Την επίθεση σου δηλαδή πώς την αξιολογείς;;;
Αυτά που είπες όπως βλέπεις από παραπάνω καταρίπτονται!!!
18cm Είναι ο προικισμένος και όχι ο μέσος Έλληνας ή Ευρωπαίος,η πραγματικότητα είναι ότι δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι της Ε.Ε.
Θες να σου στείλω και αντίστοιχα κείμενα από γιατρούς (σεξολόγους) και άλλες έρευνες;;;;