σιγα μην ειναι καθαριστρια 2 μετρα μουναρα....Μέχρι να το καθαρίσει θα πάει 23.00'
λατζα δουλευει....
σιγα μην ειναι καθαριστρια 2 μετρα μουναρα....Μέχρι να το καθαρίσει θα πάει 23.00'
Γράφε Ελληνικά αν θες να υάρχουν την άλλη μέρα όσα γράφεις, είναι κανόνας του site!!! ;)Agapiti mounara apo ti mia les oti den sou aresoun aftoi pou prosvaloun
kai apo tin alli gamises tin psyxologia tou kainourgiou kai tou hristidi anapoda !
Mipos einai ligo antifatika ta osa les oti ektimas ?
eirini imin ! min malonete !
Tα βλογάμε τα γένια μας γιατί πρόκειται όντως για προσωπικές απόψεις και όχι για ιατρικό υλικό κουκλίτσα :-*ε ναι βεβαια να ευλογησουμε και τα γενια μας
μην τυχον δεν τονισουμε οτι προκειται για προσωπικες αποψεις και οχι για ιατρικο υλικο Μπουχαχαχαχαχα
χουιιιι ωρε γκορου,ποτι θα ιερθς να σι ιδω να παμι καμμια βολτα ωρε πασλααααααααααααααΜέχρι να το καθαρίσει θα πάει 23.00'
Θέλου άλλα 25χιλιόμετρα για να αλλάξου πέταλα στα μ'λάρια...μετά θα ροβουλήσου τον κατήφουρου για στρώσ'μουχουιιιι ωρε γκορου,ποτι θα ιερθς να σι ιδω να παμι καμμια βολτα ωρε πασλαααααααααααααα
Λοιπόν μάγκες σας έφεξε,όσοι έχετε 18cm+,20cm+ την ψωλή σας έχετε date με την μουνάρα στο τέλος της ψηφοφορίας!!!!
να παρς αλογου,εινι πιο καλα......αιντε να συγκρινουμι τα γιδουξουρια,θελω να μ πεις τ γνωμης για ενα κινουργιουΘέλου άλλα 25χιλιόμετρα για να αλλάξου πέταλα στα μ'λάρια...μετά θα ροβουλήσου τον κατήφουρου για στρώσ'μου
Δεν ξιέρου ακόμα ωρέ ταγάρ'...θα σε ενημερώσω έγκαιρα...
πόσα γίδια κουρεύ'ς σε 5'???να παρς αλογου,εινι πιο καλα......αιντε να συγκρινουμι τα γιδουξουρια,θελω να μ πεις τ γνωμης για ενα κινουργιου
σι 5 ουωρες τουμισο μαντρι,αμα ιεχ καλο καιρο,ειμι στν αναπτυξη ακουομα...πόσα γίδια κουρεύ'ς σε 5'???
πέταξε το το κδούν'...σε 5 ουώρες τελειώνω όλου του μαντρί και τα @@ μου στου καπάκ'σι 5 ουωρες τουμισο μαντρι,αμα ιεχ καλο καιρο,ειμι στν αναπτυξη ακουομα...
αι γι αυτου σ λεου ,πριεπ να μι ενημερουωσιες.....πέταξε το το κδούν'...σε 5 ουώρες τελειώνω όλου του μαντρί και τα @@ μου στου καπάκ'
παιδια αναφερεται διασταση εργαλειου να κανουμε μια στατιστικη για τους συναδελφους.
edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..
Tα βλογάμε τα γένια μας γιατί πρόκειται όντως για προσωπικές απόψεις και όχι για ιατρικό υλικό κουκλίτσα :-*
Μουαχαχαχαχα
το θελει να αεριστει...Αερος που λεμεmounitsa 33 ποντους... να το αφησω?