Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχει αναρωτηθει κανεις απο τις τοσες αντροπαρεες που καθε καλοκαιρι την κανουνε για κανα νησι με σκοπο να γαμησουνε,τελικα τι ποσοστο γαμαει?
Εγω πιστευω ενας στους δεκα,οι αλλοι γυριζουνε φουλ στο οφθαλμολουτρο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Εχει αναρωτηθει κανεις απο τις τοσες αντροπαρεες που καθε καλοκαιρι την κανουνε για κανα νησι με σκοπο να γαμησουνε,τελικα τι ποσοστο γαμαει?

πάντως ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι από ότι παραδέχονται

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
οι περισσοτεροι με το πουλι στο χερι μενουν...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φυσικα και ειναι λιγοι.κανα 10 με 20%.πολλα καλοκαίρια εχω γυρισει με το  :bigdick:

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για τις γυναικες πιστευω ειναι ακομα χειροτερο το ποσοστο
Το γελοιο ειναι οτι οταν ξεκινα μια αντροπαρεα για νησι,κανει και ονειρα(και εγω το εχω κανει),του στυλ να παρουμε μαζι προφυλακτικα,να παμε εκει γιατι εχει πολλα μουνια,να κερασουμε, να μη κολωνουμε ,να να να
Τελικα εχουνε δικιο αυτοι που λενε οτι τελικα ερχετε εκει που δεν το εχεις σχεδιασει

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Επειδή έχω μείνει σε νησί το καλοκαίρι (για δουλειά τη θερινή σεζόν) θυμάμαι αρκετές αντροπαρέες να έρχονται και τις τελευταίες μέρες να μας ρωτάνε που παίζει κανένα καλό στριπτιζάδικο, μη φύγουν με το πουλί στο χέρι. Αλλά αν θες τέτοια πράγματα, δυστυχώς στην επαρχία και στα νησιά η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή.

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή έχω μείνει σε νησί το καλοκαίρι (για δουλειά τη θερινή σεζόν) θυμάμαι αρκετές αντροπαρέες να έρχονται και τις τελευταίες μέρες να μας ρωτάνε που παίζει κανένα καλό στριπτιζάδικο, μη φύγουν με το πουλί στο χέρι. Αλλά αν θες τέτοια πράγματα, δυστυχώς στην επαρχία και στα νησιά η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή.

:headbang:

Επισκέπτης

εγω εξακολουθω να πιστευω πως όσοι άντρς γυριζουνε χωρις να γαμησουνε, τοσες και οι γυναικες
(λογικοτατο αν θεωρήσουμε ότι τα 2 φυλα εκπροσωπουνται κατα 50%)

οι άντρες δεν ξερουν να προσεγγισουν η γυναικες να προσελκυσουν

απλα οι γυναικες δεν θα το πουν με κατεβασμενα μουτρα το "δε γαμηθηκα, φτου σου διαολε"
εκει μαλλον ειναι η διαφορα.

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Παντως ειναι πολυ ποιο ευκολο γενικα,να πηδηχτει μια γυναικα..ακομα και αν δεν ειναι ομορφη ...η χειροτερη σαπιαρα να ναι ολο και καποιον θα βρει να την πηδηξει.Ουτα καν χρειαζεται καποιον ιδιαιτερο τροπο προσεγγισης απο την γυναικα.
Απο την αλλη οι αντρες ειναι διαφορετικο.Πολλες φορες πανε σε διακοπες και το μονο που τους νοιαζει ειναι να πηδηξουν.Οσο περισσοτερο το ζητας καμμια φορα τοσο ποιο δυσκολο ειναι να σου συμβει.
Τα καλυτερα πηδηματα εχουν γινει απο κει που δεν το περιμενεις παντως.

Επισκέπτης
Παντως ειναι πολυ ποιο ευκολο γενικα,να πηδηχτει μια γυναικα..ακομα και αν δεν ειναι ομορφη ...η χειροτερη σαπιαρα να ναι ολο και καποιον θα βρει να την πηδηξει.Ουτα καν χρειαζεται καποιον ιδιαιτερο τροπο προσεγγισης απο την γυναικα.
Απο την αλλη οι αντρες ειναι διαφορετικο.Πολλες φορες πανε σε διακοπες και το μονο που τους νοιαζει ειναι να πηδηξουν.Οσο περισσοτερο το ζητας καμμια φορα τοσο ποιο δυσκολο ειναι να σου συμβει.

κατιπηγα να γραψω αλλα δεν τοχω
αυριο παλι...........

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Οφειλω να συμφωνησω με οσα λες ....

Αυτο ειναι το λαθος των ανδρων ...... περιμενουν την συνουσια και χανουν την ουσια !!!!

Και η ουσια δεν ειναι αλλη απο το να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου

ΕΙΝΑΙ και πιο ΑΛΗΘΙΝΟ .....

Το σεξ θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενο και πολυ φτηνο ...

αλλα μαζι με τον ανθρωπο σου ειναι πολυ ομορφο .....

Αυτα ... (κλοπηραιτ νοκια)  :2funny:

Υγ. ΣΑΠΙΑΡΑ γυναικα ΔΕΝ υπαρχει.....

Υπαρχει μονο ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΧΑΖΗ .....

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αν θελει ενας αντρας να γαμησει καλυτερα να μαζευψει λιγα χρηματα παραπανω και να παει σε κανα νησι της ισπανιας..πχ μαγιορκα.δεν υπαρχουν ελληνιδες εκει που το παιζουν παρθενες,μονο παρα πολλες προθυμες γερμανιδες που πανε για αυτο το σκοπο...ειχα παει στα 22 μου,και παρολο που δεν ειμαι κανα μοντελο,σε 1 εβδομαδα γαμησα 2 διαφορετικες γκομενες...ενας που ειναι ανετος και ωραιος θα πετυχει μεγαλυτερο ποσοστο...ξεχαστε τα ελληνικα νησια και της κομπλεχικες ελληνιδες και θα περασετε καλα

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Οφειλω να συμφωνησω με οσα λες ....

Αυτο ειναι το λαθος των ανδρων ...... περιμενουν την συνουσια και χανουν την ουσια !!!!

Και η ουσια δεν ειναι αλλη απο το να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου

ΕΙΝΑΙ και πιο ΑΛΗΘΙΝΟ .....

Το σεξ θεωρω οτι ειναι υπερτιμημενο και πολυ φτηνο ...

αλλα μαζι με τον ανθρωπο σου ειναι πολυ ομορφο .....

Αυτα ... (κλοπηραιτ νοκια)  :2funny:

Υγ. ΣΑΠΙΑΡΑ γυναικα ΔΕΝ υπαρχει.....

Υπαρχει μονο ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΧΑΖΗ .....

Εγω παλι θα έλεγα ''' σαπιαρα γυναικα δεν υπαρχει .... υπαρχουν αντρες που εχουν πιει λιγο''''

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά όντως τις βλέπεις όλες όμορφες

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω εξακολουθω να πιστευω πως όσοι άντρς γυριζουνε χωρις να γαμησουνε, τοσες και οι γυναικες
(λογικοτατο αν θεωρήσουμε ότι τα 2 φυλα εκπροσωπουνται κατα 50%)

οι άντρες δεν ξερουν να προσεγγισουν η γυναικες να προσελκυσουν

απλα οι γυναικες δεν θα το πουν με κατεβασμενα μουτρα το "δε γαμηθηκα, φτου σου διαολε"
εκει μαλλον ειναι η διαφορα.
Το φταίξιμο είναι όλο δικό σας καλή μου συνμπούρδελη. Δες τις τουρίστριες στα νησιά πώς βγάζουν τα ματάκια τους, και περνάνε καλά οι κοπέλες. Ούτε κόμπλεξ ούτε τίποτα. Δεν είπαμε να μεθάτε και να τον τρώτε μέσα στα κλαμπ, αλλά χαλαρώστε λίγο ρε κορίτσια, καλοκαιράκι είναι. Οι περισσότεροι πάντως μένουν με το πουλί στο χέρι. Είναι πολύ άδικο αυτό και για μας και για σας. Εγώ συγκεκριμένα έχω πηδήξει μόνο όσα καλοκαίρια πήγα με κοπέλα.

Επισκέπτης
Το φταίξιμο είναι όλο δικό σας καλή μου συνμπούρδελη. Δες τις τουρίστριες στα νησιά πώς βγάζουν τα ματάκια τους, και περνάνε καλά οι κοπέλες. Ούτε κόμπλεξ ούτε τίποτα. Δεν είπαμε να μεθάτε και να τον τρώτε μέσα στα κλαμπ, αλλά χαλαρώστε λίγο ρε κορίτσια, καλοκαιράκι είναι. Οι περισσότεροι πάντως μένουν με το πουλί στο χέρι. Είναι πολύ άδικο αυτό και για μας και για σας. Εγώ συγκεκριμένα έχω πηδήξει μόνο όσα καλοκαίρια πήγα με κοπέλα.

Συμφωνω αλλα υπάρχει και ο αντίλογος

Αν χαλαρωσει η κοπελα και κανει κάτι που γουσταρει ο γαμιας θα της το χρεώνει μια ζωή και πάντα γι αυτον θα είναι η "πουτανα"
Θα φροντίσει επισης να ενημερωσει και όλο τον κόσμο για το "γεγονός"
Αυτος θα καμαρωνει- την άλλη θα την υποβλέπουν

Φιλος που ειχε κανει παρτουζα με πια κυρια αφηγόταν σε παρεα τα "κατορθωματα" του λέγοντας μάλιστα "ειναι αυτη που έχει το μαγαζι με ρουχα στην ..... οδο"!!!!!!!!

Οσο θεωρείται "κατορθωμα" για σας να πηδατε και "αρετη" για μας να μη σας καθόμαστε τότε τετοια προβληματα θα υπαρχουν
Απλα δες κι εδω ποσοι έχουν μιλήσει κατα καιρους αρνητικά για όποια κοπελα έχει πάει με πολλους.....

μη με κραξεις πρωι πρωι, αν θες  μπορεις να περιμένεις να ανοιξει και το άλλο μάτι μου...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Δεν είναι και όλοι έτσι.

Δεν κοκορεύονται όλοι

Stories

Νέο!