Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η ισορροπία θα υπάρχει εκ των ουκ άνευ αν δεν υπάρχουν οι εγωισμοί. Από την άλλη αν υπάρχουν εγωισμοί, η σχέση θα τελειώσει κάποια στιγμή με μαθηματική ακρίβεια...
Το μόνο δύσκολο σε μια σχέση (σοβαρή) είναι να αγαπήσεις τα ελαττώματα του άλλου και όχι να τα ανέχεσαι, αλλά όποτε τα βλέπεις να χαμογελάς. Αυτό.
Μετά όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι.

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Παντρευομαι το καλοκαιρι αλλά παραμενω σταθερος τουλαχιστον αναγνωστης του.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω χιστες εχω βρει κοπελα ενδιαμεσα που εμπαινα στο σαιτ αλλα συνεχιζω να διαβαζω και καμια φορα να επισκεπτομαι και κανα σπιτι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μα χρυσά μου παιδιά, η σελίδα αυτή δεν έχει συζητήσεις μόνο για πουτάνες και στριπτιζάδικα. Περιλαμβάνει και ένα σωρό άλλα θέματα πολύ αξιόλογα. Οπότε ποιο είναι το κόλλημά μας;
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν το site λεγόταν αντί για bourdela.com kotera.com και είχε την ίδια θεματολογία, το thread αυτό δε θα άνοιγε...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ο καθενας μπορει να ασχολειται καλλιστα με αυτα που εκανε και πριν τον/την γνωρισει αρκει αυτα να μην επιβαρυνουν την σχεση... ;)

Εγω δεν εχω ευτυχως προβλημα με το σαιτ γιατι μπαινουμε μαζι πολλες φορες :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι λετε ρε; 150χρονων να γινουμε αυτο το site ειναι θησαυρος..... εγω συζω με την δικια μου και μαλιστα μπαινω εδω, μπροστα της.... ειμαστε εν μερη παρεα ολοι εδω, δεν ειναι για αγαμητους το site αλλα για ανθρωπους που ξερουν να ζουνε εντονα

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τι λετε ρε; 150χρονων να γινουμε αυτο το site ειναι θησαυρος..... εγω συζω με την δικια μου και μαλιστα μπαινω εδω, μπροστα της.... ειμαστε εν μερη παρεα ολοι εδω, δεν ειναι για αγαμητους το site αλλα για ανθρωπους που ξερουν να ζουνε εντονα
σωστος  :thumbsup:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μακαρι αυτα που λετε οι "απελευθερωμενες" γυναικες να τα εννοειται....
Ειμαι πανω απο 100% σιγουρος ομως οτι αν δεν ξερατε το σαιτ και μαθενατε οτι ο δικος σας μπενει καπου που λεγεται μπορδελα.κομ θα χαλουσατε τον κοσμο οσο κι αν σας εκανε λογο για ευρεια θεματολογια περαν των μπουρδελων...τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα που λετε!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Με τέτοιο nickname θα περίμενε κανείς να έχεις μηχανή για avatar.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παράλειψις εκ παραδρομής... :uglystupid:

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Ακριβώς όπως τα λες!!!!!!!!

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι σχεση εχει το να βρεισς γκομενα με τον σκοπο και τον ρολο του site?...πολλοι απο εμας εχουμε ηδη καποια σχεση..αλλοι εχουν μια σοβαρη σχεση και καποιοι αλλοι μια λιγοτερο σοβαρη...υπαρχουν και αυτοι που ναι,μπορει να μην εχουν κατι...αλλα το site δεν εχει καμια σχεση με αυτο..δεν ειναι εδω για να σου βρει τον ερωτα της ζωης σου...αλλος ειναι ο ρολος του και εμεις ειμαστε εδω γιατι περαν απο την παρεα που εχουμε δημιουργησει και περναμε καλα μαζι της,πανω απο ολα ειμαστε μπουρδελιαρηδες,ή αν το θες αλλιως ειμαστε fun του πληρωμενου ερωτα..και μας αρεσει να λεμε τις εμπειριες μας και να ανταλλασουμε πληροφοριες για τον πληρωμενο ερωτα....και ο πληρωμενος ερωτας ειναι ενα φετιχ...σωστα?
Δεν διαφωνουμε. Δεν διαφωνουμε καθολου ;)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
σωστα ετσι ειναι ...αλλα πιστευω οτι το σαιτ δεν καλυπτει ολες τις κατηγοριες ανδρων.. ειναι για εχτρεμε καταστασεις....δεν ειναι για καποιον που θα σηκωθει το πρωι θα παει στην δουλιτσα του ,το μεσημερι θα γυρισει σπιτι στα παιδακια του και το βραδυ θα γαμησει την γυναικα που γαμαει εδω και 30 χρονια...ουτε για καποιον που θα παει στην πλατεια κολωνακιου  για καφε με την γκομενα που γνωρισε σε ενα παρτυ και που θα φοραει την γουνα που τις εκανε δωρο και που εχει ενα τζιπακι αλλα δεν εχει παει ποτε σε χωματοδρομο.. και που χαλαει 300ρια σε γκομενες χωρις να γαμησει,δωρακια ψηλομπαλαμουτια κλπ φλουφλιδες ,αγαθομουνιδες κλπ....αν και εχεουμε πολλους εδω μεσα τετοιους...τελος υπαρχει και μια κατηγορια που μπενουν διοτι τους αρεσουν οι συζητησεις που κανουμε και για αλλα θεματα ...που προσωπικα η ποιοτητα των θεματων που δεν αφορα το σεχ οπως πολιτικη,στρατος,οικονομια,ποδοσφαιρο κλπ ειναι πολυ υψηλη και απο φιλους δημοσιογραφους μου εχουν μπει μου εχουν πει οτι το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο..διοτι κακα τα ψεματα εδω μεσα μπενουν απο το τσογλανι της ομονοιας μεχρι καθηγητες πανεπιστημιου ...το σαιτ ειναι ενα παζλ διαφορων κατηγοριων ανθρωπων,μεχρι και δουλεια μπορεις να βρεις εαν εισαι ανεργος εχει γινει και αυτο...μπορεις να μιλησεις με οποιονδηποτε...να δημιουργησεις φιλιες και συμπαθειες με ανθρωπους που δεν υπηρχε περιπτωση να συναντησεις ποτε σου εξω απο δω,τελος θα ηθελα να αναφερθω στα αρνητικα...πιστευω οτι οι συζητησεις που γινοντε πανω στο σεχ οι αγγελιες για σιτι τουρ κλπ εχουν οδηγησει τις τιμες προς τα πανω..ειναι λογικο οι ιδιοκτητες γραφειων κλπ διαφορες πουτανιτσες κλπ που μας διαβαζουν και βλεπουν τι πληρωνουν μερικοι απο εμας να ζητανε την επομενη μερα παραπανω ...ετσι δεν ειναι??

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μα χρυσά μου παιδιά, η σελίδα αυτή δεν έχει συζητήσεις μόνο για πουτάνες και στριπτιζάδικα. Περιλαμβάνει και ένα σωρό άλλα θέματα πολύ αξιόλογα. Οπότε ποιο είναι το κόλλημά μας;
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν το site λεγόταν αντί για bourdela.com kotera.com και είχε την ίδια θεματολογία, το thread αυτό δε θα άνοιγε...
Αν ανοιξα το θρεντ, δεν ειναι απο δικο μου δηλειμα, νομιζω οτι η συμετοχη σε ενα τετοιο σαιτ ειναι αποψη που επιλεγω 100% και εχω ηδη συμφωνησει με πολλους απο τους συναδελφους. Λεω και παλι οτι το βρηκα ενδιαφερον σαν θεμα δεδομενου οτι κατα καιρους εχω διαβασει ποστ καποιον που αποχωρουν για ενα τετοιο λογο οπως γκομενα ή γκομενο, αλλα και το αντιθετο, λογω χωρισμου δηλαδη να συμετεχουν.
Τωρα φιλε ΟΧΙΑ εγω νομιζω οτι και kosmasoaitolos.com α λεγοταν και ειχε αυτη τη θεματολογια,θα ανοιγε το θρεντ.

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Υποθετω ειναι και οι συνθηκες χωρισμου ε? αν τον ειχα πιασει ας πουμε να με κερατωνει θα του ειχα κοψει το πουλι και θα τον ειχα κανει ζωντανο φαγιουμ στον κηπο του σπιτιου μου :2funny:
Μουνιτσα με καλυψες απολητα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τελος υπαρχει και μια κατηγορια που μπενουν διοτι τους αρεσουν οι συζητησεις που κανουμε και για αλλα θεματα ...που προσωπικα η ποιοτητα των θεματων που δεν αφορα το σεχ οπως πολιτικη,στρατος,οικονομια,ποδοσφαιρο κλπ ειναι πολυ υψηλη και απο φιλους δημοσιογραφους μου εχουν μπει μου εχουν πει οτι το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο..διοτι κακα τα ψεματα εδω μεσα μπενουν απο το τσογλανι της ομονοιας μεχρι καθηγητες πανεπιστημιου ...το σαιτ ειναι ενα παζλ διαφορων κατηγοριων ανθρωπων,μεχρι και δουλεια μπορεις να βρεις εαν εισαι ανεργος εχει γινει και αυτο...μπορεις να μιλησεις με οποιονδηποτε...να δημιουργησεις φιλιες και συμπαθειες με ανθρωπους που δεν υπηρχε περιπτωση να συναντησεις ποτε σου εξω απο δω,
Για να το πουμε και αυτο. σε πολλα θεματα θεωρω πολυ πιο αξιοπιστη την εδω ενημερωση αλλα και την αναλυση, απο πολλες εφημεριδες ή πανελ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν ανοιξα το θρεντ, δεν ειναι απο δικο μου δηλειμα, νομιζω οτι η συμετοχη σε ενα τετοιο σαιτ ειναι αποψη που επιλεγω 100% και εχω ηδη συμφωνησει με πολλους απο τους συναδελφους. Λεω και παλι οτι το βρηκα ενδιαφερον σαν θεμα δεδομενου οτι κατα καιρους εχω διαβασει ποστ καποιον που αποχωρουν για ενα τετοιο λογο οπως γκομενα ή γκομενο, αλλα και το αντιθετο, λογω χωρισμου δηλαδη να συμετεχουν.
Τωρα φιλε ΟΧΙΑ εγω νομιζω οτι και kosmasoaitolos.com α λεγοταν και ειχε αυτη τη θεματολογια,θα ανοιγε το θρεντ.

Διευκρινίζω ότι δε σε κατέκρινα που άνοιξες το thread. Καταλαβαίνω ότι απασχολεί κόσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom