Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εγώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώωώώώώ....................... :rockon: :rockon: :rockon:
μπαίνω και θα μπαίνω εις τους αιώνες των αιώνων................. και μπροστά της κι αν της αρέσει θα μπαίνουμε και μαζί αλλιώς θα μπαίνω μόνος μου από πίσω της................
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:

:2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:    :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μακαρι αυτα που λετε οι "απελευθερωμενες" γυναικες να τα εννοειται....
Ειμαι πανω απο 100% σιγουρος ομως οτι αν δεν ξερατε το σαιτ και μαθενατε οτι ο δικος σας μπενει καπου που λεγεται μπορδελα.κομ θα χαλουσατε τον κοσμο οσο κι αν σας εκανε λογο για ευρεια θεματολογια περαν των μπουρδελων...τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα που λετε!!!

1. μην εισαι απολυτος
2. ισως ναι αν δεν ξεραμε το σαιτ να το βλεπαμε καπως καποιες απο μας ισως κ οχι... δεν αποκλειεται παντως αυτο που λες... αλλα ελα που το ξερουμε οποτε ειμεθα κουλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
1. μην εισαι απολυτος
2. ισως ναι αν δεν ξεραμε το σαιτ να το βλεπαμε καπως καποιες απο μας ισως κ οχι... δεν αποκλειεται παντως αυτο που λες... αλλα ελα που το ξερουμε οποτε ειμεθα κουλ
αν θες διαβασε και την απαντηση που εδωσα στο θεμα του τυχων προβληματος σε ζευγαρι που λεγαμε νωριτερα και δεν καταλαβες τι ηθελα να πω...το διευκρινησα....δες την κι απαντησε αν θες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
την διαβασα
γιατι θεωρεις οτι πρεπει η τελικη αποφαση να ειναι του ανδρα? που το στηριζεις?

Επισκέπτης
την διαβασα

εγω θα πω μια ταπεινη γνωμη που το πιστευω...εγω θα σου πω οτι εσεις οι γυναικες εχετε δικιο σε πολλα πραγματα οπως σωστο ειναι κ να συζητας κ να κανεις παραχωρησεις κ ολα αυτα τα προοδευτικα...συμφωνω κ εχεις δικιο...καλως η κακως ομως ο αντρας ειτε θες απο γονεις ειτε απο παραδοση εχει την υποσταση του ΄΄πρεπει΄΄,καλως η κακως η φυση του αντρα ειναι αυτη...εναν αντρα του κοβεις τα φτερα οταν αυτη του την φυση του την χαλας εστω κ εαν εσυ υποκρινεσαι οτι ειναι αρχηγος κ το ξερει θελει να εχει το τελευταιο λογο..στην τελικη ειναι ωραιο να ειμαστε ισοι αλλα οχι  ιδιοι...(ειναι λιγο ασυντακτο το κειμενο αλλα ελπιζω νοημα να βγαζει)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
την διαβασα
Γιατι ο πραγματικος ΑΝΤΡΑΣ πρεπει να ειναι αυτος που θα παρει πανω του το ρισκο μιας τυχων λαθος αποφασης...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώώωώώώώ....................... :rockon: :rockon: :rockon:
μπαίνω και θα μπαίνω εις τους αιώνες των αιώνων................. και μπροστά της κι αν της αρέσει θα μπαίνουμε και μαζί αλλιώς θα μπαίνω μόνος μου από πίσω της................
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:     :dancing:

:2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:    :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:     :2funny:

Ετσι έτσι ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Γιατι ο πραγματικος ΑΝΤΡΑΣ πρεπει να ειναι αυτος που θα παρει πανω του το ρισκο μιας τυχων λαθος αποφασης...

Κατα την γνωμη μου ο πραγματικος αντρας δεν ειναι αυτος που θα στερησει την γυναικα απο την δυνατοτητα να παρει μια αποφαση με ρισκο αλλα αυτος που δεν θα γυρισει μετα να την κατηγορησει για την αποφαση αυτη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατα την γνωμη μου ο πραγματικος αντρας δεν ειναι αυτος που θα στερησει την γυναικα απο την δυνατοτητα να παρει μια αποφαση με ρισκο αλλα αυτος που δεν θα γυρισει μετα να την κατηγορησει για την αποφαση αυτη.
Ασπρούλη, για μένα πραγματικός άντρας δεν είναι αυτός που κάνει, αλλά αυτός που μπορεί αλλά ΔΕΝ κάνει. Ο νοών νοείτω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ αμα δλδ το θεμα στο οποιο εχουν την διενεξη ο ανδρας δεν σκαμπαζει κ δεν του κοβει κ δεν γενικοτερα πρεπει ντε κ καλα να την παρει αυτος την αποφαση με οποιες συνεπειες θα χει αυτο?
το ιδιο ισχυει κ σε θεματα που η γυναικα μπορει να μην κατεχει με την καμια...

η αποψη μου ειναι πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ γι αυτο το λογο δεν συμφωνω πως την τελικη αποφαση πρεπει παντα να την παιρνει ο ενας απ το ζευγαρι...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει την κουβεντα απ την αρχη...αλλα αν την εχεις παρακολουθησει και αυτη ειναι η γνωμη σου τοτε διαφωνω..Ο Αντρας πρεπει να περνει το βαρος αποφασεων...προς θεου δεν λεω να ειναι τραμπουκος και να κανει του κεφαλιου του για να γινει απλα το δικο του απλα στο παραδειγμα που ανεφερα κανα δυο σελιδες πριν,ο αντρας αποφασιζει τελεια και παυλα...οι φλοροι αφηνουν τετοιου ειδους αποφασεις στις γυναικες γιατι δεν εχουν τα αρχιδια να παρουν βαρος κι ευθυμη πανω τους..Και λεω φλωροι γιατι αυτοι ειναι που δεν εχουν παρει ποτε τους ευθυνες πανω τους κι οταν ΠΡΕΠΕΙ καποια στιγμη να το κανουν χεζονται πανω τους....ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κ αμα δλδ το θεμα στο οποιο εχουν την διενεξη ο ανδρας δεν σκαμπαζει κ δεν του κοβει κ δεν γενικοτερα πρεπει ντε κ καλα να την παρει αυτος την αποφαση με οποιες συνεπειες θα χει αυτο?

η αποψη μου ειναι πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ γι αυτο το λογο δεν συμφωνω πως την τελικη αποφαση πρεπει παντα να την παιρνει ο ενας απ το ζευγαρι...
Η μαλακία φίλε με τα φαλλοκρατικά συστήματα που έχουν επικρατήσει στον δυτικό κόσμο, είναι πως ενώ όλοι οι νταβραντήλες νομίζουν ότι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, τελικά η γυναίκα ελέγχει τις περισσότερες φορές την απόφαση, ακόμα και εάν αφήνει τον άντρα να νομίζει ότι κάνει κουμάντο αυτός. Τα παραδείγματα της ιστορίας σύγχρονης και μη πολλά....
Ασπασία, Ζοζεφίνα, Κάρλα Μπρούνι  :dancing: :dancing: :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16

Ρε συ μπαιτ κανεις την χαζη?
Δεν λεμε να θελουν να αποφασισουν για κατι οικονομικο κι ενω η γυναικα ειναι τραπεζικος κι ο αντρας οικοδομος να αποφγασισει εκεινος...μιλαμε για προβληματα στο γαμο που απαιτουν μια αποφαση που αφορουν το σπιτι τους συν του οτι και οι δυο εχουν τις ιδιες γνωσεις επι του προβληματος...
Ο Αντρας πρεπει να μπει μπροστα και να εκτεθει με την αποφαση του για να μην εκτεθει η γυναικα του....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Η μαλακία φίλε με τα φαλλοκρατικά συστήματα που έχουν επικρατήσει στον δυτικό κόσμο, είναι πως ενώ όλοι οι νταβραντήλες νομίζουν ότι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, τελικά η γυναίκα ελέγχει τις περισσότερες φορές την απόφαση, ακόμα και εάν αφήνει τον άντρα να νομίζει ότι κάνει κουμάντο αυτός. Τα παραδείγματα της ιστορίας σύγχρονης και μη πολλά....
Ασπασία, Ζοζεφίνα, Κάρλα Μπρούνι  :dancing: :dancing: :dancing:
τα παραδειγματα φιλε ειναι απο καθημερινους ανθρωπους κι οχι απ αυτους που λες....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ενώ όλοι οι νταβραντήλες νομίζουν ότι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, τελικά η γυναίκα ελέγχει τις περισσότερες φορές την απόφαση, ακόμα και εάν αφήνει τον άντρα να νομίζει ότι κάνει κουμάντο αυτός.

Και τελικά αυτή είναι η μεγάλη πονηριά της γυναίκας..... Η μεγαλύτερη μάλλον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ μπαιτ κανεις την χαζη?
Δεν λεμε να θελουν να αποφασισουν για κατι οικονομικο κι ενω η γυναικα ειναι τραπεζικος κι ο αντρας οικοδομος να αποφγασισει εκεινος...μιλαμε για προβληματα στο γαμο που απαιτουν μια αποφαση που αφορουν το σπιτι τους συν του οτι και οι δυο εχουν τις ιδιες γνωσεις επι του προβληματος...
Ο Αντρας πρεπει να μπει μπροστα και να εκτεθει με την αποφαση του για να μην εκτεθει η γυναικα του....
Δε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ, απλά αυτό το μοντέλο μου θυμίζει κάτι σε μουσουλμανικό. Οχι ότι θα με χάλαγε να έχω νόμιμα 4 γυναίκες  :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα παραδειγματα φιλε ειναι απο καθημερινους ανθρωπους κι οχι απ αυτους που λες....
Η μάνα μου φιλαράκο 40 χρόνια νοικοκυρά το παίζει, ο πατέρας μου είναι ο κλασσικός αρσενικός ανατολίτης που έχει την τελευταία κουβέντα, μεγαλώνοντας βέβαια διαπίστωσα ότι η πλειονότητα των αποφάσεων του αφέντη ήταν απόλυτα ελεγχόμενη από την σκλάβα και κυρά.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δε συμφωνώ, ούτε διαφωνώ, απλά αυτό το μοντέλο μου θυμίζει κάτι σε μουσουλμανικό. Οχι ότι θα με χάλαγε να έχω νόμιμα 4 γυναίκες  :dancing: :dancing: :dancing:
Το θεμα φιλε περσονα ειναι οτι εχει γεμισει ο κοσμος φλωρουμπες κι ενω οι γυναικες συνεχως λενε:χαθηκαν οι αντρες κτλ κτλ κτλ,μολις βρουν καποιον ΑΝΤΡΑ στην αρχη ειναι τρελαμενες,νιωθουν σιγουρια κτλ κτλ περνανε πολυ ομορφα αλλα οταν τα "αντρικα" αρχισουν να τις χαλαν τρελενοντε και γινονται σκυλες....
Ξανακαταληγουμε στην ανωμαλη ψυχολογια των γυναικων....οπου δεν βγαζουμε ακρη.....

ps εχω χασει ετσι γκομενες εγωω............ουυυυυυυυυυυυυ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Η μάνα μου φιλαράκο 40 χρόνια νοικοκυρά το παίζει, ο πατέρας μου είναι ο κλασσικός αρσενικός ανατολίτης που έχει την τελευταία κουβέντα, μεγαλώνοντας βέβαια διαπίστωσα ότι η πλειονότητα των αποφάσεων του αφέντη ήταν απόλυτα ελεγχόμενη από την σκλάβα και κυρά.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δεν διαφωνω αλλα οπως μονος σου ειπες η μητερα σου ειναι κυρα,δηλ κυρια!Ας μην ηταν και θα σου λεγα εγω απο που θα περναγαν οι αποφασεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom