Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θεμα φιλε περσονα ειναι οτι εχει γεμισει ο κοσμος φλωρουμπες κι ενω οι γυναικες συνεχως λενε:χαθηκαν οι αντρες κτλ κτλ κτλ,μολις βρουν καποιον ΑΝΤΡΑ στην αρχη ειναι τρελαμενες,νιωθουν σιγουρια κτλ κτλ περνανε πολυ ομορφα αλλα οταν τα "αντρικα" αρχισουν να τις χαλαν τρελενοντε και γινονται σκυλες....
Ξανακαταληγουμε στην ανωμαλη ψυχολογια των γυναικων....οπου δεν βγαζουμε ακρη.....

ps εχω χασει ετσι γκομενες εγωω............ουυυυυυυυυυυυυ
Συμφωνώ πλήρως σε όλη την προηγούμενη παράγραφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν διαφωνω αλλα οπως μονος σου ειπες η μητερα σου ειναι κυρα,δηλ κυρια!Ας μην ηταν και θα σου λεγα εγω απο που θα περναγαν οι αποφασεις....
Για ορμήνεψέ το ολίγον παραπάνω γιατί έχει ενδιαφέρον και δεν κατάλαβα τω ποιητή.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
η αποψη μου ειναι πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη κ γι αυτο το λογο δεν συμφωνω πως την τελικη αποφαση πρεπει παντα να την παιρνει ο ενας απ το ζευγαρι...
Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ!!!απλά όταν η κατάσταση έχει φτάσει σ'ένα σημείο όπου ένας από τους 2 πρέπει να υποχωρήσει η άποψη που κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία είναι ότι η γυναίκα είναι αυτή που πρέπει να υποχωρήσει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεί τελικά τον τρόπο να περάσει το δικό της... :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε ψαχνω αυτο ειναι ακραια περιπτωση κ χλωμοτατη να συμβει
δλδ ελεος... εχουν κ οι 2 τις ιδιες γνωσεις εχουν κ οι 2 σωστα επιχειρηματα εχουν κ οι 2 δικια...

αρχισε να μυριζει η τεστοστερονη παλι χαχα
κ οπως εχω πει στα λογια ολοι ειναι γμω κ δερνω ανδρες... στις πραξεις τι γινεται ειναι το θεμα...
κ παλι τα ιδια μας βλεπω να συζηταμε..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Για ορμήνεψέ το ολίγον παραπάνω γιατί έχει ενδιαφέρον και δεν κατάλαβα τω ποιητή.
Εννοω οτι η μανα σου προφανως στεκεται επ αξια κυρια στον πατερα σου κι εχει την εκτιμηση του γι αυτο και γινεται αυτο που λες...Κι αυτο ειναι καλο για μια οικογενεια...

Επισκέπτης
Δεν βλέπω το νόημα του ερωτήματος του thread... Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Άλλο η πουτάνα, άλλο η γκόμενα/σχέση/σύζυγος!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοω οτι η μανα σου προφανως στεκεται επ αξια κυρια στον πατερα σου κι εχει την εκτιμηση του γι αυτο και γινεται αυτο που λες...Κι αυτο ειναι καλο για μια οικογενεια...
Ορθόν.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
βρε ψαχνω αυτο ειναι ακραια περιπτωση κ χλωμοτατη να συμβει
δλδ ελεος... εχουν κ οι 2 τις ιδιες γνωσεις εχουν κ οι 2 σωστα επιχειρηματα εχουν κ οι 2 δικια...

αρχισε να μυριζει η τεστοστερονη παλι χαχα
κ οπως εχω πει στα λογια ολοι ειναι γμω κ δερνω ανδρες... στις πραξεις τι γινεται ειναι το θεμα...
κ παλι τα ιδια μας βλεπω να συζηταμε..
και επαναλαμβανομαι.....Εχει γεμισει ο κοσμος φλωρουμπες γι αυτο λες οτι ολοι στα λογια καλοι ειναι...
Ειναι εμφανες οτι δεν εχεις γνωρισει πραγματικο αντρα...μακαρι να....αλλα δεν το κοβω απ τα λεγομενα σου!!!

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ!!!απλά όταν η κατάσταση έχει φτάσει σ'ένα σημείο όπου ένας από τους 2 πρέπει να υποχωρήσει η άποψη που κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία είναι ότι η γυναίκα είναι αυτή που πρέπει να υποχωρήσει,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεί τελικά τον τρόπο να περάσει το δικό της... :grin:
τι θα πει "κυριαρχει στην κοινωνια" ρε φιλε?εσυ δεν εχεις βουληση?οτι κανει η κοινωνια πρεπει να κανεις?

τεσπα το κουρασαμε...παω να φαω!Αφου δεν εχω καμια καριολα να μαγηρεψει παω να παρω απ εξω... :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασε να εχουμε ο καθενας την αποψη μας για το ποιον θεωρουμε σωστο ανδρα...

το παρακουρασαμε κ δε τραβαει αλλο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασε να εχουμε ο καθενας την αποψη μας για το ποιον θεωρουμε σωστο ανδρα...

το παρακουρασαμε κ δε τραβαει αλλο
Οι διαφωνίες είναι δείγμα υγείας μιας κοινωνίας. Δεν μπορούμε όλοι να θεωρούμε τα ίδια πράγματα σωστά.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι ωραια πολιτισμενη συζητηση καναμε... αντι να παρουμε παραδειγμα απ τα αλλα θρεντ που παιζουν παραλληλα... παει χαλασαμε... κλαψ :P

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τι θα πει "κυριαρχει στην κοινωνια" ρε φιλε?εσυ δεν εχεις βουληση?οτι κανει η κοινωνια πρεπει να κανεις?
Ότι στις περισσότερες οικογένειες αυτό ισχύει..εξάλλου αυτό ισχυρίζεσαι κι εσύ,ότι ο άντρας πρέπει να πέρνει τις αποφάσεις...!!!τι σχέση έχει η βούληση τώρα δεν καταλαβαίνω... :think:

Τέσπα...καλή όρεξη ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΕΙναι αβατο για γυναικες , ε ;  :2funny:

Νομιζεις.......χεχεεχεχεχε

τελικα εγω εβγαλα πορισμα μετα απο τοση συζητηση......εαν εισαι κυρια εχεις δικαιωμα μεσω πονηριας και καπατσοσυνης να λαβεις εσυ την τελικη αποφαση υπογειως και παρακτιως.....αν δεν εισαι ή ακομα χειροτερα εαν το παιζεις πρεπει να την λαβει ο αντρας για να φουσκωσει το στηθος και το παντελονι του λιγο και να βρωμισει βαρβατιλα.........μαστα :)

σουηδικο ειναι το μοντελο που ακολουθειται? :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Νομιζεις.......χεχεεχεχεχε

τελικα εγω εβγαλα πορισμα μετα απο τοση συζητηση......εαν εισαι κυρια εχεις δικαιωμα μεσω πονηριας και καπατσοσυνης να λαβεις εσυ την τελικη αποφαση υπογειως και παρακτιως.....αν δεν εισαι ή ακομα χειροτερα εαν το παιζεις πρεπει να την λαβει ο αντρας για να φουσκωσει το στηθος και το παντελονι του λιγο και να βρωμισει βαρβατιλα.........μαστα :)

σουηδικο ειναι το μοντελο που ακολουθειται? :P
Κατευθείαν απο το πράσινο βιβλίο του μακαρίτη του Ούλοφ Πάλμε!    :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πεφτει εντολη απευθειας απο στοκχολμη.......ειναι το βολιουμ δυο απ ο,τι εμαθα.......το ενα ηταν εκεινο που ελεγε οτι περπαταει ο αντρας μπροστα και η γυναικα ακολουθει στα 20 βηματα πισω :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πεφτει εντολη απευθειας απο στοκχολμη.......ειναι το βολιουμ δυο απ ο,τι εμαθα.......το ενα ηταν εκεινο που ελεγε οτι περπαταει ο αντρας μπροστα και η γυναικα ακολουθει στα 20 βηματα πισω :P
Και κουβαλάει και τις βαλίτσες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και σερνει και το γαιδαρο επισης ο οποιος ειναι φορτωμενος αχυρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom