Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Επισκέπτεσαι καθημερινα το σαιτ. Γουσταρεις , τη βρισκεις, γελας , θυμωνεις. Και ξαφνικα ερωτευεσαι. Βλεπεις το σαιτ με τα ιδια ματια? Προσωπικα, οσο και ερωτευμενος να ειμαι απο τη στιγμη που ηρθα σε επαφη με το μπουρδελα νιωθω οτι τριγυρω μου οταν περπαταω μονος ή με την γκομενα μου απλωνεται μια μυστικη αδελφοτητα με τους ιδιους κωδικες, που ψαχνουν, δοκιμαζουν οπως και εγω και πολλες φορες κινδυνευουν οπως καποιοι απο τους πιο προχωρημενους εδω για να μεταδωσουν την εμπειρια τους, να προφυλαξουν ενιοτε.
Αλλα εγω ισως να ειμαι απλως νουμερο, με τασεις προς τη Μασονεια, μπορει να μη με χαιδευε συχνα η μανα μου και μπορει ο νονος μου να μη μου εφερνε λαμπαδες. Εσεις πως το βλεπετε?  :think:
ειναι ψιλοκολημα το σαιτ....!πραγματικα...!σχεδον καθημερινα και αφιερωνω χρονο για το σαιτ γιατι πραγματικα και την πλακιτσα σου κανεις και επικοδομητηκες συζητησεις και την βοηθεια σου εχεις οταν χρειαστεις κλπ κλπ...!

απ το σαιτ δεν θα βγω
πινω μπαφους και παιζω προ....!!!
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Νομιζεις.......χεχεεχεχεχε

τελικα εγω εβγαλα πορισμα μετα απο τοση συζητηση......εαν εισαι κυρια εχεις δικαιωμα μεσω πονηριας και καπατσοσυνης να λαβεις εσυ την τελικη αποφαση υπογειως και παρακτιως.....αν δεν εισαι ή ακομα χειροτερα εαν το παιζεις πρεπει να την λαβει ο αντρας για να φουσκωσει το στηθος και το παντελονι του λιγο και να βρωμισει βαρβατιλα.........μαστα :)

σουηδικο ειναι το μοντελο που ακολουθειται? :P
αλλα λεει η θεια μου,αλλα ακουν τ αυτια μου.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αλλα λεει η θεια μου,αλλα ακουν τ αυτια μου.......

Δε νομιζω.......διευκρινιζεις οτι ο αντρας πρεπει να επιφορτιζεται το βαρος των αποφασεων και την ευθυνη αυτων......στο παλληκαρι ομως που διευκρινησε οτι στην οικογενεια του (και στις περισσοτερες αλλωστε) η μητερα του ειναι που παιρνει ουσιαστικα τις αποφασεις αφηνοντας την ψευδαισθηση στον πατερα οτι ειναι δικια του η αποφαση εσπευσες να διασκεδασεις τις εντυπωσεις λεγοντας οτι "συγχωρειται" γιατι ειναι "κιουρια".......

επομενως ποιο ειναι το συμπερασμα? ή προσπαθεις να παρουσιαστεις ως διπλοματης απεναντη στο συναγωνιστη σου (για να μην του κραξεις το σοι μιας και η τακτικη τους ερχεται σε διαφωνια με τη δικη σου "πολιτικη") ή οσες ειναι "κιουριες" εχουν δικαιωμα στη γυναικεια πονηρια ενω οι υπολοιπες οφειλουν να σεβονται την τελικη αντρικη αποφαση....... :)

κανω καπου λαθος? εκτος αν δεν μπορεις να διατυπωσεις ορθα αυτο που θες να πεις οποτε μαι μπαντ και συγγνωμη ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δε νομιζω.......διευκρινιζεις οτι ο αντρας πρεπει να επιφορτιζεται το βαρος των αποφασεων και την ευθυνη αυτων......στο παλληκαρι ομως που διευκρινησε οτι στην οικογενεια του (και στις περισσοτερες αλλωστε) η μητερα του ειναι που παιρνει ουσιαστικα τις αποφασεις αφηνοντας την ψευδαισθηση στον πατερα οτι ειναι δικια του η αποφαση εσπευσες να διασκεδασεις τις εντυπωσεις λεγοντας οτι "συγχωρειται" γιατι ειναι "κιουρια".......

επομενως ποιο ειναι το συμπερασμα? ή προσπαθεις να παρουσιαστεις ως διπλοματης απεναντη στο συναγωνιστη σου (για να μην του κραξεις το σοι μιας και η τακτικη τους ερχεται σε διαφωνια με τη δικη σου "πολιτικη") ή οσες ειναι "κιουριες" εχουν δικαιωμα στη γυναικεια πονηρια ενω οι υπολοιπες οφειλουν να σεβονται την τελικη αντρικη αποφαση....... :)

κανω καπου λαθος? εκτος αν δεν μπορεις να διατυπωσεις ορθα αυτο που θες να πεις οποτε μαι μπαντ και συγγνωμη ;)
γιορ μπαντ και βαριεμαι να εξηγω τωρα οπως κι εχθες αργα βιαζομουν να φυγω και δεν διατυπωσα σωστα αυτο που ηθελα να πω....
Παντως εν ταχυ να σου πω οτι η γνωμη μου γιαυτους που τους κανουν κουμαντο οι κυραδες τους αφηνοντας τους οπως ειπες την ψευδαισθηση οτι αυτοι κανουν κουμαντο,ειναι ακρως αρνητικη γιατι περαν των υπολοιπων ειναι και ηλιθιοι αφου εν αγνοια τους,τους κουμανταρει η γυναικα τους!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τελικά.μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε... :think:
Δεν πειράζει καλή καρδιά... ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ακριβως το ιδιο σκεφτηκα κι εγω ταυρε....αλλα μαλλον απ την αναποδη μερια απο σενα :)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Εγω εχω γκομενα αλλα μπαινω κανονικα στο site εδω και δυο χρονια.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Προφανώς ισχύει ΚΑΙ από την ανάποδη... :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν αντεκρουσες τα επιχειρηματα μου και βαριεμαι να κανω παραθεσεις οποτε το αφηνω :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν αντεκρουσες τα επιχειρηματα μου και βαριεμαι να κανω παραθεσεις οποτε το αφηνω :)
βλεπω μπαλα...ειπαμε η μπαλα ειναι ιερη...απ αυτην ξεκινησε το ολο θεμα...αστο για αλλη φορα :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
O Michael Caine είχε πει κάποτε επί Γερμανικού εδάφους το ακόλουθο αθάνατο στην totty του:

"You're useless in the kitchen, why don't you come back to bed?"

Πολλά χρόνια μπροστά αν το σκεφτείτε, και ήταν μόνο το 1966!

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
(σε φαση σχεσης) το να μπαινεις απλα μεσα στο σαιτ δε νομιζω οτι βλαπτει μια σχεση.προσωπικα εμενα δε θα με πειραζε απλα να εμπαινε στο σαιτ. αυτο που θα με πειραζε ειναι αν τα εφαρμοζε και στη πραγματικοτητα !λογικο βρισκω να ισχυει το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.το οτι μπαινω εδω μια φορα στο τοσο να διαβασω τα γενικα θεματα κυριως δε νομιζω να αποτελει λογο παρεξηγησης !προσωπικη αποψη παντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(σε φαση σχεσης) το να μπαινεις απλα μεσα στο σαιτ δε νομιζω οτι βλαπτει μια σχεση.προσωπικα εμενα δε θα με πειραζε απλα να εμπαινε στο σαιτ. αυτο που θα με πειραζε ειναι αν τα εφαρμοζε και στη πραγματικοτητα !λογικο βρισκω να ισχυει το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.το οτι μπαινω εδω μια φορα στο τοσο να διαβασω τα γενικα θεματα κυριως δε νομιζω να αποτελει λογο παρεξηγησης !προσωπικη αποψη παντα
Εύγε κοπέλα μου......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω παντος ειχα κλαμματα σπιτι οταν ειδε η κυρα το σαιτ καταλαθος
και η φαση ειναι οτι ειναι και εξυπνη ρε πουστη(η εγω χαζος)
username και password  εχω το ιδιο παντου
και μολις ειδε το σαιτ λεει δεν ειναι τυχαια στο ιστορικο
βαζει τα ονοματα και τους κωδικους και τσουπ μπαινει
και μετα ειχαμε τα κλαμματα τυπου ''και ελεγες οτι σε ικανοποιω και δεν εχεις παραπονο και τι αλλο να κανω για να εισαι οκ''
γαματα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παντος ειχα κλαμματα σπιτι οταν ειδε η κυρα το σαιτ καταλαθος
και η φαση ειναι οτι ειναι και εξυπνη ρε πουστη(η εγω χαζος)
username και password  εχω το ιδιο παντου
και μολις ειδε το σαιτ λεει δεν ειναι τυχαια στο ιστορικο
βαζει τα ονοματα και τους κωδικους και τσουπ μπαινει
και μετα ειχαμε τα κλαμματα τυπου ''και ελεγες οτι σε ικανοποιω και δεν εχεις παραπονο και τι αλλο να κανω για να εισαι οκ''
γαματα
θέλει εκπαίδευση.... Σιγά σιγά θα μάθει ...... :uglystupid: :uglystupid:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
θέλει εκπαίδευση.... Σιγά σιγά θα μάθει ...... :uglystupid: :uglystupid:
γαμησε τα γιαυτο και δε μπαινω απο το σπιτι
ασε που κανα βραδυ που θελω να δουλεψω πραγματικα
που και που σκαει μυτη και καλα τι κανεις δεν θα ξαπλωσεις
και τετοιες μπουρδες

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
γαμησε τα γιαυτο και δε μπαινω απο το σπιτι
ασε που κανα βραδυ που θελω να δουλεψω πραγματικα
που και που σκαει μυτη και καλα τι κανεις δεν θα ξαπλωσεις
και τετοιες μπουρδες
πωπω τρελλη ηττα..εγω παντως αν και παντρ προσφατα μπαινω..χωρις να το ξερει φυσικα..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πωπω τρελλη ηττα..εγω παντως αν και παντρ προσφατα μπαινω..χωρις να το ξερει φυσικα..
εγω ειμαι ημι-παντρεμενος
ειμαστε 7 χρονια μαζι και 3 μενουμε μαζι
αλλα το κοριτσι δε λεω να το αποκαταστησω ο αλλητης!!!
οχι εγω δε μπορω να μπαινω γιατι αν δεν μπω με την ησυχια μου
δεν μου αρεσει. σε τετοια ηλικια να κρυβομαι
ημαρτοοοοοοον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom