Μυρισε η τεστοστερονη
δεν καταλαβα αντρας ειναι αυτος που θα πατησει ποδι οταν η αλλη θα του πει να κοψει το γηπεδο? ή οταν θα παρει αποφαση να μην ξαναπατησει μαζι της στο ζαρα? για μενα οι ανθρωποι απλα χωριζονται σε ηλιθιους και εξυπνους.....και προσπαθω να καταλαβω γιατι εξ αρχης να μπλεξεις με εναν ανθρωπο που σου στερει τη μπαλα, σε σερνει στα μαγαζια, σε αναγκαζει να κανεις πραγματα που δε θελεις (το αυτο ισχυει και για τις γυναικες)
αυτες οι μικρολεπτομερειες ειναι που κανονιζουν τη ζωη μας οσο καλη και αν ειναι η αλλη στο σεξ.....
εμενα ο πρωην μου αφου χωρισαμε ειχε μπλεξει με μια τυπισσα για δυο χρονια η οποια του απαγορευε οχι να παει γηπεδο αλλα με τους φιλους του να δει μπαλα (!!!!!!), του ψαχνε τα πραγματα του, ζηλευε, εκανε κατινιες γενικοτερα....ειχαμε γενικως καλη σχεση ομως και μου τα ελεγε.....και αναρωτιεμαι εγω......για ποιο λογο αγορακι μου γλυκο? για ποιο? αφου αυτη ηταν ετσι απο τον πρωτο μηνα και το βλεπεις....για ποιο λογο να εισαι με καποιον τετοιο ανθρωπο??? μαζευονται μαζευτονται μαζευονται καποια πραγματα και στο τελος φτανεις να εισαι 5 χρονια με εναν ανθρωπο αλλα απο αυτες τις μικρολεπτομερειες (ετσι νομιζουμε δηλαδη) καποια στιγμη γινεται το μπαμ.....
και ετσι νομιζουμε οτι ο αλλος ξαφνικα αλλαξε....αμ δεν αλλαξε και τοσο πολυ........απλα εσυ κοιμοσουν με τα τσαρουχια....και ξαφνικα ανακαλυψες οτι πεταει τα ρουχα και τις καλτσες του ρευεται και κλανει οπου βρει ή ξινιζει τη μουρη της οταν παιζει η ομαδα και τη φτυνεις.....
υ.γ. μπαιτ εγω εχω χαλασει "επετειο" για αυτον τον λογο.....και μαλιστα ειμασταν και διαφορετικες ομαδες και εκανα και υποχωρηση οφειλω να σου πω.....χαχαχαχαχαχα του ειχα παρει δωρο εισητηρια για το γηπεδο..... αλλοι παιρνουν αρκουδακια και σοκολατες...εμεις ειμασταν λιγο πιο περιεργοι στα δωρα μας