Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
υπαρχουν τετοιες παντως που μεχρι να πετυχουν τον σκοπο τους τα καταπινουν ολα κ μην κανουμε τους εξυπνους στον οποιοδηποτε μπορει να συμβει....

σίγουρα, αλλά τον καιρό που είναι μαζί, δεν καταλαβαίνει κάποια πράματα που κάνει αυτή;;
Δε γίνεται να μη πάρει χαμπάρι κάτι...
Γενικά μιλάω, όχι για την περίπτωση του φίλου μας!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
σίγουρα, αλλά τον καιρό που είναι μαζί, δεν καταλαβαίνει κάποια πράματα που κάνει αυτή;;
Δε γίνεται να μη πάρει χαμπάρι κάτι...
Γενικά μιλάω, όχι για την περίπτωση του φίλου μας!!
ξερεις τι γινεται καμμια φορα?οσοι ειναι απεξω ισως καταλαβαινουν.ομως ειναι πιο δυσκολο να δει καποια πραγματα πιο καθαρα αυτος που τα βιωνει.κυριαρχει και το συναισθημα λιγο.δεν θελει και πολυ να τη πατησεις.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν σκεφτεσαι ετσι μπραβο σου.καιγω δεν ειπα οτι ειναι ο κανονας αυτο το πραγμα.ουτε μιλησα προσωπικα.αλλα ειναι ενα συχνο φαινομενο να παντρευεσαι και να μην ξερεις στην ουσια με ποια εχεις να κανεις.

εγω σκεφτομαι μαλλον διαφορετικα απ τους πιο πολλους αλλα το θεμα δεν ειναι να τα βλεπουμε μονο απ τη δικη μας σκοπια τα πραγματα αλλα κ απ του αλλου κ να καταλαβαινουμε
πχ για το ποδοσφαιρο που λεγαμε εγω κ επετειο να ειχαμε θα του λεγα πηγαινε να δεις την ομαδα σου αν παιζει σε σημαντικο αγωνα κ δε θα του το βγαζα ξινο... κ αυτο γιατι δε θεωρω τις επετειους σημαντικες κ παιζει να μην το θυμηθω κιολας

αλλα στις πλειστες περιπτωσεις νομιζω το πιο πιθανον θα ηταν να του ερθει κανα πιατο στο κεφαλι οποτε θα συμφωνησω οτι πρεπει κοιταμε γενικα το τι ισχυει...

παντως δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των γυναικων αλλαζει μετα το γαμο κ αν σου φανει πως αλλαζει τοτε μαλλον δεν εβλεπες πολλα σημαδια οσο ειχατε απλα μια σχεση (συμφωνω κ παλι με τον χιλ δλδ )

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως δεν νομιζω οτι η πλειοψηφια των γυναικων αλλαζει μετα το γαμο κ αν σου φανει πως αλλαζει τοτε μαλλον δεν εβλεπες πολλα σημαδια οσο ειχατε απλα μια σχεση (συμφωνω κ παλι με τον χιλ δλδ )
το παραπανω μου ποστ απανταει σε αυτο που λες.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Μην το αναλυεται αλλο...Δεν βγαινει ακρη...μιλαμε για ψυχολιγια γυναικας αρα δεν βγαινει ακρη....Οσο κι αν αυτο ακουγεται υπερβολικο ειναι η αληθεια....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα το 90% των γυναικων αραχνες θα ναι  χαχαχαχαχα

σωστος ο ψαχνω παντως... :P

Επισκέπτης

σωστος ο ψαχνω παντως... :P

ναι αλλα οταν στμφωνησα με τον psaxnw κ ειπα οτι καλα εκανε κλπ μου ειπες να χαλαρωσουμε με την αντριλα..εφοσον συμφωνεις μαζι του ποιο το προβλημα συμφωνιας

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ωραια παρομοιωση.
Καποτε οι γυναικες επλεκαν την προικα τους και την φυλαγαν στα μπαουλα
Τωρα την υφαινουν και την απλωνουν στα δεντρα, μεχρι να περασει καποιος.
C'est la war ...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
la guere, αλλά άμα θέλεις πολεμάς. Είναι σαν να σου λένε, έλα να σε γ...ω έλα, έλα και εσύ να πηγαίνεις

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ναι αλλα οταν στμφωνησα με τον psaxnw κ ειπα οτι καλα εκανε κλπ μου ειπες να χαλαρωσουμε με την αντριλα..εφοσον συμφωνεις μαζι του ποιο το προβλημα συμφωνιας
Η απαντηση στο ολο θεμα που συζηταμε βρισκεται στην υπογραφη μου....

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1....Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0....ΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 1 ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙΣ....10!!!ΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 0 ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙΣ.....1!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε δε συμφωνησα κ σε ολαααα με τον ψαχνω... αυτο ελειπε (πχ με την υπογραφη του) :P

αυτο που ειπες κ οπως το εθεσες με βρισκει αντιθετη τι να κανουμε τωρα... ασε που αμφιβαλλω αν το κανετε κ πραξη γιατι στα λογια ολοι καλοι ειμαστε... κ ολοι ανδρες ασηκωτοι... γι αυτο κ σου απαντησα οπως σου απαντησα :P

Επισκέπτης
ε δε συμφωνησα κ σε ολαααα με τον ψαχνω... αυτο ελειπε (πχ με την υπογραφη του) :P

αυτο που ειπες κ οπως το εθεσες με βρισκει αντιθετη τι να κανουμε τωρα... ασε που αμφιβαλλω αν το κανετε κ πραξη γιατι στα λογια ολοι καλοι ειμαστε... κ ολοι ανδρες ασηκωτοι... γι αυτο κ σου απαντησα οπως σου απαντησα :P

εγω δεν ειπα εαν το κανω η οχι...ουτε μιλησα οτι ειμαι μαγκας...εγω ειπα οτι εαν το εκανε μαγκια του γιατι συμφωνω κ πιστευω οτι ο αντρας πρεπει σε καποια να ειναι αδεκαστος...ουτε μιλησα για αντριλα..εχω μαθει να προσεχω τι γραφω κ τι λεω..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16

αν επιτρεπεται με τηνυπογραφη μου στο τι διαφωνεις?
πχ σε ενα ζευγαρι,σε ενα οικογενειακο θεμα οπου ο αντρας και η γυναικα εχουν εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις για μια αποφαση που πρεπει να παρθει,και δεν υπαρχει μεση λυση αλλα μονο ή η προταση του ανδρα ή η προταση της γυναικας...εσυ σαν γυναικα ποια λες οτι θα πρεπει να ειναι η τελικη αποφαση?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Η ερώτηση υπονοεί, ότι όσοι μπαίνουν στο site, την στιγμή που έγιναν μέλη δεν είχαν γκόμενα.

Κατά τη γνώμη μου άσχετο.

Εντελώς άσχετο λέμε!  :dancing:

"τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο?"  (λαϊκή παροιμία που πρωτοσυνάντησα στο μπαρμπα - Γιάννη Σκαρίμπα)

Ή αλλιώς, "άλλο το Παρίσι, άλλο το γαμήσι"  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom