Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
χαχα..ελεος!!!280 χρήστες on-line??Ημ αρτον
χαχα..ελεος!!!280 χρήστες on-line??Ημ αρτον
Και εγω μεσα ειμαι,βλεπω τους"πιστους"με τα κερακια στο χερι,σαν τα προβατα να πανε για την εκπληρωση του χρεους τους...βεβαια ειναι τοσο πιστοι,που πανε ενα τεταρτο πριν.
Ένα τέταρτο;;;; Πολύ βάζεις! 5 λεπτά πριν πάνε και φέυγουν 3 λεπτά μετά αμέσως αφού τελειώσουν οι χαιρετούρες! Πάντως βλέπω δεν είμαι ο μόνος αντίχριστος στο φόρουμ, που κάνει ανάσταση στο pc, αυτό είναι παρήγορο...
Δε ξέρω εσείς οι παντρεμένοι αν θα ρίξετε κανα φυστίκι απόψε, εγώ πάντως θα ρίξω ένα χέσιμο σε λίγο άλλο πράμα.
Τζάμπα είναι ΣΚΡΟΥΤΖ - μη μασάς!!!!
Ενταααααάξ ρε Μουρίνιο....
Σοβαρά τώρα δηλ - σου χάλασα την όρεξη?
Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά παίδες!
Ούτε στην εκκλησία δεν μπορεί να ηρεμήσει το μυαλό μας... βοήθησε κι καλός καιρός σήμερα...
όλα τα ξεκολάκια σε παρέλαση!!!
Ήμαρτον!!!
Γιατί νηστεία ρε φιλαράκι - κρίμα δεν είναι? ;)εενταξξ κοίτα απ τη πείνα που χω τώρα (απ τη [size=12pt]νηστεία[/size]) λίγο δύσκολο να μου κοπεί η όρεξη..αλλά μια κακή γεύση στο στόμα μου ρθε στην αρχή όταν διάβασα το post σου.
εγω εχω μια συλλεκτικη λαμπαδα με τον hulk hogan,την εχω κρατησει απ'τα χρονια της εφηβειαςεχουν ακριβυνει και οι λαμπαδες τελευταια δεν ειμαστε για ανοιγματα
εγω εχω μια συλλεκτικη λαμπαδα με τον hulk hogan,την εχω κρατησει απ'τα χρονια της εφηβειας