Νέα

Πόσοι από εμάς θα κάνουμε Ανάσταση στο bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
κοκορετσι ειναι ωραιο αλλα πολυ βρωμια ρε γμτ...
Τι να πω ρε Λουκ εγώ πάντως από Σάββατο βράδυ τρώω ό,τι υπάρχει στο τραπέζι... μαγειρίτσες, κοκορετσια, γαρδουμπεσ, αρνια, λουκανικα κτκ....έχω λυσσάξει λέμε...
Ενδεικτικά να σου αναφέρω πως την ώρα που ο τραγόπαπας έψαλλε το Χριστός Ανέστη ήμουν πάνω από την κατσαρόλα με τη μαγειρίτσα και έτρωγα με την κουτάλα... ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!  :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Φυρί-φυρί το πάτε οι δυο κυρίες να κοπείτε στο μάθημα γαστρονομίας-κοιλιοδουλείας...
cool01.gif

Να κοπούν? Εδώ τρώνε μέχρι και μπακαλιάρο!
Επίσης πάντα τρώνε με στυλ γιατί είναι κυρίες.

g-080402-hlt-women-eating-12p.hlarge.jpg

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Να κοπούν? Εδώ τρώνε μέχρι και μπακαλιάρο!
Επίσης πάντα τρώνε με στυλ γιατί είναι κυρίες.

Ναι αλλά δεν τρώνε εδέσματα όπως σκορδαλιά, τζατζίκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κλπ.
Όσο επιεικείς και να'μαστε, πώς μπορούν να συγχωρεθούν τέτοιες συμπεριφορές;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ναι αλλά δεν τρώνε εδέσματα όπως σκορδαλιά, τζατζίκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κλπ.
ναι αλλα αγαπαμε τα χοντα και τα οδηγαμε κιολας!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Σε καταλαβαίνω. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι η silva τρώει σκορδαλιά και η loukritia τρώει τζατζίκι. Το κοκορέτσι δε τους αρέσει αλλά μάλλον τρώνε κοντοσούβλι, εξοχικό, κλέφτικο κλπ. Επίσης πρέπει να τους αρέσουν και ορεκτικά σε φάση μπεκρή μεζέ, τυροφλογέρες, σαγανάκι, τηγανιές χοιρινό κ.α. οπότε βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Τέλος, αν τρώνε και πατσά, τότε παίρνουν άριστα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τζατζικιιιιιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επισης δε τρωω λουκανικα... :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σε καταλαβαίνω. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι η silva τρώει σκορδαλιά και η loukritia τρώει τζατζίκι. Το κοκορέτσι δε τους αρέσει αλλά μάλλον τρώνε κοντοσούβλι, εξοχικό, κλέφτικο κλπ. Επίσης πρέπει να τους αρέσουν και ορεκτικά σε φάση μπεκρή μεζέ, τυροφλογέρες, σαγανάκι, τηγανιές χοιρινό κ.α. οπότε βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Τέλος, αν τρώνε και πατσά, τότε παίρνουν άριστα.
σε ολα επεσες μεσα!!!
πατσα δεν εχω μυρισει ποτε για να ξερω αν θα μου αρεσει!!!!!! ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλυτερα να φαω μαγειριτσα παρα να περασω καν εξω απο πατσατζιδικο!!! :- :- :-

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
καλυτερα να φαω μαγειριτσα παρα να περασω καν εξω απο πατσατζιδικο!!! :- :- :-

Χαχαχαχαχα, το φαντάστηκα! Είναι μέσα στις 5 χειρότερες μυρωδιές φαγητών που υπάρχουν (μαζί με ρεβύθια, κουνουπίδι, τραχανά και δε ξέρω 'γω τι άλλο). Τα άλλα τα τρως ή πάλι νηστική θα μείνεις? :2funny:

σε ολα επεσες μεσα!!!
πατσα δεν εχω μυρισει ποτε για να ξερω αν θα μου αρεσει!!!!!! ;)

Άμα έχεις πρόβλημα με τις μυρωδιές, δε πρόκειται να το φας ποτέ. Το σχόλιο της loukritias ήταν αρκετά εύστοχο. :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχα, το φαντάστηκα! Είναι μέσα στις 5 χειρότερες μυρωδιές φαγητών που υπάρχουν (μαζί με ρεβύθια, κουνουπίδι, τραχανά και δε ξέρω 'γω τι άλλο). Τα άλλα τα τρως ή πάλι νηστική θα μείνεις? :2funny:

Άμα έχεις πρόβλημα με τις μυρωδιές, δε πρόκειται να το φας ποτέ. Το σχόλιο της loukritias ήταν αρκετά εύστοχο. :2funny:
κουνουπιδι τρωω...τα αλλα οχι... εφαγα κ αρνακι...καημενο... :'(
στο φαγητο ειμαι τοσο "ξυνη"οσο και στα παπουτσια/ρουχα....γ καποιον που με ξερει αυτο σημαινει &^*!@(^#*(@&#)@!*#(@& :tickedoff:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Με καμιά σαλατούλα εποχής και φιλετάκια μινιόν την βγάζετε ρε κορίτσια... :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
κουνουπιδι τρωω...τα αλλα οχι... εφαγα κ αρνακι...καημενο... :'(
στο φαγητο ειμαι τοσο "ξυνη"οσο και στα παπουτσια/ρουχα....γ καποιον που με ξερει αυτο σημαινει &^*!@(^#*(@&#)@!*#(@& :tickedoff:

Τι να πω, εγώ μια χαρά σε βρίσκω αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι άλλοι που σε λένε ξινή. :grin:

Με καμιά σαλατούλα εποχής και φιλετάκια μινιόν την βγάζετε ρε κορίτσια... :think:

kellogs.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι να πω, εγώ μια χαρά σε βρίσκω αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι άλλοι που σε λένε ξινή. :grin:

kellogs.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:
ε ειμαι εκλεκτικο κοριτσι τι να κανω....;
αμα ερθεις μαζι μου γ ψωνια...η θα με σφαξεις η θα με σφαξεις...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καθε φορα που ξινιζω με φαγητο

η μανα μου τσιριζει να δω τι φαγητο θα μαγειρευεις αν παντρευτεις!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
θα βγουν φαγητα σε χαπια   και θα λυθουν ολα τα προβληματα
Πιασε μια γιουβετσι σε ταμπλετα σε παρακαλω.... :headbang: :headbang:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σγατζετο,Γαρδουμπα και Μαγειριτσα μαζι με χοιρομερι και
λαδοτυρι ντοπιο τα αγαπημενα μου!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ναι αλλα αγαπαμε τα χοντα και τα οδηγαμε κιολας!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.formula1latest.com/wp-content/Hondalivery.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]+[/size]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.greek-recipe.com/images/articles/cookbook/article516.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]=[/size] Το Άγιο Δισκοπότηρο ή Τα Πάντα Όλα αλλιώς :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom