βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ας ειναι απο τα χερακια σας κ.καθηγητα κ δεν μας νιαζει καθολου!!!! :-* :-*
Πάντα απ'τα χεράκια του κ. Βυζομούν Φλωρατσελεμεντέ... :-* :-* :-*
ας ειναι απο τα χερακια σας κ.καθηγητα κ δεν μας νιαζει καθολου!!!! :-* :-*
Τι να πω ρε Λουκ εγώ πάντως από Σάββατο βράδυ τρώω ό,τι υπάρχει στο τραπέζι... μαγειρίτσες, κοκορετσια, γαρδουμπεσ, αρνια, λουκανικα κτκ....έχω λυσσάξει λέμε...κοκορετσι ειναι ωραιο αλλα πολυ βρωμια ρε γμτ...
Φυρί-φυρί το πάτε οι δυο κυρίες να κοπείτε στο μάθημα γαστρονομίας-κοιλιοδουλείας...
Να κοπούν? Εδώ τρώνε μέχρι και μπακαλιάρο!
Επίσης πάντα τρώνε με στυλ γιατί είναι κυρίες.
ναι αλλα αγαπαμε τα χοντα και τα οδηγαμε κιολας!!!!!Ναι αλλά δεν τρώνε εδέσματα όπως σκορδαλιά, τζατζίκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κλπ.
Όσο επιεικείς και να'μαστε, πώς μπορούν να συγχωρεθούν τέτοιες συμπεριφορές;
Ναι αλλά δεν τρώνε εδέσματα όπως σκορδαλιά, τζατζίκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κλπ.
τζατζικιιιιιιιιιιΝαι αλλά δεν τρώνε εδέσματα όπως σκορδαλιά, τζατζίκι, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κλπ.
σε ολα επεσες μεσα!!!Σε καταλαβαίνω. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι η silva τρώει σκορδαλιά και η loukritia τρώει τζατζίκι. Το κοκορέτσι δε τους αρέσει αλλά μάλλον τρώνε κοντοσούβλι, εξοχικό, κλέφτικο κλπ. Επίσης πρέπει να τους αρέσουν και ορεκτικά σε φάση μπεκρή μεζέ, τυροφλογέρες, σαγανάκι, τηγανιές χοιρινό κ.α. οπότε βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Τέλος, αν τρώνε και πατσά, τότε παίρνουν άριστα.
καλυτερα να φαω μαγειριτσα παρα να περασω καν εξω απο πατσατζιδικο!!! :- :- :-Σε καταλαβαίνω. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι η silva τρώει σκορδαλιά και η loukritia τρώει τζατζίκι. Το κοκορέτσι δε τους αρέσει αλλά μάλλον τρώνε κοντοσούβλι, εξοχικό, κλέφτικο κλπ. Επίσης πρέπει να τους αρέσουν και ορεκτικά σε φάση μπεκρή μεζέ, τυροφλογέρες, σαγανάκι, τηγανιές χοιρινό κ.α. οπότε βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Τέλος, αν τρώνε και πατσά, τότε παίρνουν άριστα.
καλυτερα να φαω μαγειριτσα παρα να περασω καν εξω απο πατσατζιδικο!!! :- :- :-
σε ολα επεσες μεσα!!!
πατσα δεν εχω μυρισει ποτε για να ξερω αν θα μου αρεσει!!!!!! ;)
κουνουπιδι τρωω...τα αλλα οχι... εφαγα κ αρνακι...καημενο... :'(Χαχαχαχαχα, το φαντάστηκα! Είναι μέσα στις 5 χειρότερες μυρωδιές φαγητών που υπάρχουν (μαζί με ρεβύθια, κουνουπίδι, τραχανά και δε ξέρω 'γω τι άλλο). Τα άλλα τα τρως ή πάλι νηστική θα μείνεις?
Άμα έχεις πρόβλημα με τις μυρωδιές, δε πρόκειται να το φας ποτέ. Το σχόλιο της loukritias ήταν αρκετά εύστοχο.
κουνουπιδι τρωω...τα αλλα οχι... εφαγα κ αρνακι...καημενο... :'(
στο φαγητο ειμαι τοσο "ξυνη"οσο και στα παπουτσια/ρουχα....γ καποιον που με ξερει αυτο σημαινει &^*!@(^#*(@&#)@!*#(@&
Με καμιά σαλατούλα εποχής και φιλετάκια μινιόν την βγάζετε ρε κορίτσια...
ε ειμαι εκλεκτικο κοριτσι τι να κανω....;Τι να πω, εγώ μια χαρά σε βρίσκω αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι άλλοι που σε λένε ξινή.
Σγατζετο,Γαρδουμπα και Μαγειριτσα μαζι με χοιρομερι και
λαδοτυρι ντοπιο τα αγαπημενα μου!!!
ναι αλλα αγαπαμε τα χοντα και τα οδηγαμε κιολας!!!!!