Επισκέπτης
Πάω να βάλω τίποτα να πιω...σε πλαστικό ποτήρι,όπως πάντα......
υπάρχει λόγος για το πλαστικό ποτήρι pk;
υπάρχει λόγος για το πλαστικό ποτήρι pk;
Κανα σκληρο η σοφτ?Πάω να βάλω τίποτα να πιω...σε πλαστικό ποτήρι,όπως πάντα......
Παμε κα εμεις....Απεναντι απο το σπιτι μου παιζει παρτακι,τα πιπινακια μπαινοβγαινουν στο μπαλκονι
Απεναντι απο το σπιτι μου παιζει παρτακι,τα πιπινακια μπαινοβγαινουν στο μπαλκονι
Απεναντι απο το σπιτι μου παιζει παρτακι,τα πιπινακια μπαινοβγαινουν στο μπαλκονι
Μαγκες κατι 18-19 αλλο πραγμα με τα γοβακια ,αν ηταν αποκριες και μασκε παρτυ,θα ντυνομουνα παπας με πετραχηλι και θα χανομουν μεσα στο πληθος
Μαγκες κατι 18-19 αλλο πραγμα με τα γοβακια ,αν ηταν αποκριες και μασκε παρτυ,θα ντυνομουνα παπας με πετραχηλι και θα χανομουν μεσα στο πληθος
2-3 φορές μια καλή εβδομάδα.
Με ενδιαφέρουν το αλκοόλ και οι γυναίκες που πίνουν 2-3 ποτά δίχως να διαλύονται.
Ναυτικος εχεις κανει?εδω στο νησι ολοι οι ναυτικατζες μπακαρντι κολα πινουν...Εγω το καλοκαιρι που πινω μπακαρντι το πινω με χυμους...με περτοκαλι μου αρεσει ιδιαιτερα...bacardi με pepsi
Θα εδινα την ευλογια μου ,σε πολλες παρθενες
Κιμπουμπου πας φιλε?μακρια απο τα γλετζε κλαμπ, και της μαλακιες τα ντρεντομπουζουκτσιδικα...
ζητω τα κλαμπ με blues μουσικη...
Ε Ξ Α Ρ Χ Ε Ι Α
Τυπε θα παρεμεριζες το κουτρουμπουχλι και θα πεταγες την αγιαστουρα εξω...Θα εδινα την ευλογια μου ,σε πολλες παρθενες