Νέα

Πόσο συχνά βγαίνετε έξω για ποτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Βγαίνε μεσοβδόμαδα....Τρίτη ή Τετάρτη!!!

Εννοειται καλυτερες οι καθημερινες....οταν εχω την απλα μου να κινηθω σε ενα μαγαζι αισθανομαι αρχοντας....Οταν ειναι στριμοκωλα παντου και σπρωχνεσαι να περασεις θελω να μοιρασω γροθιες απο τα νευρα μου.... :grin:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μόνος μου δεν έχω βγει πότε για ποτό ... αν και θα ήθελα δεν...  vangelis  έχει αποτέλσμα ? ;)

Κοιτα φίλε εγω δεν στο παίζω μεγάλο καμάκι ούτε ότι όταν βγαίνω πηδάω.Είμαι 23 χρονών.2 φορές μου χουν κάτσει καλές φάσεις.όχι one night stand αλλά γνωριμίες που έπειτα βγήκαμε για καφέ γνωριστήκαμε και παίχτηκε ψιλοειδύλλιο.Με τη μία είχα και σχέση για λίγους μήνες.Πιο πολύ είμαι cool και χαβαλές με την καλή έννοια.Δεν είμαι από αυτούς που αρχίζουν να ενοχλούν τις γύρω ούτε κερνάω ποτά να το παίξω άντρας..Κάθομαι πίνω το ποτάκι μου,ακούω τη μουσική μου,μιλάω με τα άτομα του μαγαζιού,με τους τριγύρω η τις τριγύρω και για γκόμενες αν δω κάποια που αλήθεια μου αρέσει παίζω λιγάκι.Την κοιτάζω λίγο χαμογελόντας,τσεκάρω την αντίδρασή της και αναλογά με αυτό βλέπω.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Κοιτα φίλε εγω δεν στο παίζω μεγάλο καμάκι ούτε ότι όταν βγαίνω πηδάω.Είμαι 23 χρονών.2 φορές μου χουν κάτσει καλές φάσεις.όχι one night stand αλλά γνωριμίες που έπειτα βγήκαμε για καφέ γνωριστήκαμε και παίχτηκε ψιλοειδύλλιο.Με τη μία είχα και σχέση για λίγους μήνες.Πιο πολύ είμαι cool και χαβαλές με την καλή έννοια.Δεν είμαι από αυτούς που αρχίζουν να ενοχλούν τις γύρω ούτε κερνάω ποτά να το παίξω άντρας..Κάθομαι πίνω το ποτάκι μου,ακούω τη μουσική μου,μιλάω με τα άτομα του μαγαζιού,με τους τριγύρω η τις τριγύρω και για γκόμενες αν δω κάποια που αλήθεια μου αρέσει παίζω λιγάκι.Την κοιτάζω λίγο χαμογελόντας,τσεκάρω την αντίδρασή της και αναλογά με αυτό βλέπω.

Ποοοοολυ ωραιος.... :thumbsup:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
συμφωνώ απόλυτα !
και γω δεν είμαι ο τύπος που  βγάινω με αυτοσκόπο να γνωρίσω γκόμενες αλλά πρωτίστως να περάσουμε καλά και να κάνουμε τον χαβαλέ μας γιατί αυτό μετράει ! :rockon:
και γω συνηθώς κίνηση κάνω όταν βλέπω κάποια ανταπόκριση και ποτέ στο άκυρο ...και κεράσματα ποτέ εννοείται  :P

Επισκέπτης

Ρε Vaggelis μ αρεσει πολυ να βγαινω μονος, αλλα οταν το κανω, ερχεται φαση που νιωθω μαλακας (για να μην πω απ το πρωτο τεταρτο που καθομαι στο μαγαζι. Για μεσημερι δε συζητιεται, μπορω να βγω με τις ωρες, αλλα βραδυ πχ Παρασκευης η Σαββατο, νιωθω αβολα, γιατι ειναι ολο παρεες και οι πιο πολλες μεγαλες.
Εχω βρει μια λυση να την πεφτω στο μπαρ, αλλα εκει ειναι πιθανο να μη βρεις να κατσεις.
Καλυτερη φαση παντως για μοναχικη εξοδο, μπαρ σε μπουζουξιδικο...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
συμφωνώ απόλυτα !
και γω δεν είμαι ο τύπος που  βγάινω με αυτοσκόπο να γνωρίσω γκόμενες αλλά πρωτίστως να περάσουμε καλά και να κάνουμε τον χαβαλέ μας γιατί αυτό μετράει ! :rockon:
και γω συνηθώς κίνηση κάνω όταν βλέπω κάποια ανταπόκριση και ποτέ στο άκυρο ...και κεράσματα ποτέ εννοείται  :P
Το κερασματα ποτε...δηλαδη?δεν κερνας η δεν δεχεσαι κερασμα?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Αλλος μπουρδελομορτης μας βρήκε  :grin:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Το κερασματα ποτε...δηλαδη?δεν κερνας η δεν δεχεσαι κερασμα?
προσωπικά δεν έχει τύχει να με κεράσει γκόμενα απο άλλη παρέα  :2funny:
εννοώ οτί δεν χρησιμοποιώ το κέρασμα (σφηνάκια )  ως μέσο προσέγγισης !

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
προσωπικά δεν έχει τύχει να με κεράσει γκόμενα απο άλλη παρέα  :2funny:
εννοώ οτί δεν χρησιμοποιώ το κέρασμα (σφηνάκια )  ως μέσο προσέγγισης !
Αααααααααααα..οκ,οχι οτι εχεις καβουρια στην τσεπη.......

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Vaggelis μ αρεσει πολυ να βγαινω μονος, αλλα οταν το κανω, ερχεται φαση που νιωθω μαλακας (για να μην πω απ το πρωτο τεταρτο που καθομαι στο μαγαζι. Για μεσημερι δε συζητιεται, μπορω να βγω με τις ωρες, αλλα βραδυ πχ Παρασκευης η Σαββατο, νιωθω αβολα, γιατι ειναι ολο παρεες και οι πιο πολλες μεγαλες.
Εχω βρει μια λυση να την πεφτω στο μπαρ, αλλα εκει ειναι πιθανο να μη βρεις να κατσεις.
Καλυτερη φαση παντως για μοναχικη εξοδο, μπαρ σε μπουζουξιδικο...

Για να μη νιώθεις μαλάκας θα πρέπει να κάνεις κάτι που θα σε κρατάει απασχολημένο με την καλή έννοια.Το να κάτσεις μόνος με την μπίρα δεν υπάρχει λόγος,ναι θα δεις τους άλλους μαζί και θα κατσουφιάσεις.

Μην κάθεσαι βιδωμένος στην καρέκλα.Γύρνα λίγο τριγύρω να δεις τι παίζει.Τσέκαρε καμια φοιτήτρια και χαμογέλασέ της.Κάνε και μια έτσι το μπουκάλι νόημα και καλά στη υγειά της.¨ολο το πράγμα και η διασκέδαση είναι στο παιχνίδι με την ακλή έννοια.Η διασκέδαση έρχεται με το να κάνεις διακριτικά αντιληπτή την ύπαρξη συο σε κορίτσια που σου αρέσουν και να προσπαθεία με κινήσες σκακιού να κεντρίσεις το νεδιαφέρον τους και βλέποντας πως αντιδρούν να κάνεις ανάλογη κίνηση.Και γκόμενα να μη βρείς στην τελική φεύγεις χαρούμενος.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
σε στριπτιτζαδικο εχετε  παει μονοι? :sunglasses:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Στριπτιζ είναι η απάτη..Δηλαδή ίσα ίσα στη σηκώνουν και φεύγεις με το πουλί στο χέρι αφού σκάσεις έτσι κανα 50ευρω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom