Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Στριπτιζ είναι η απάτη..Δηλαδή ίσα ίσα στη σηκώνουν και φεύγεις με το πουλί στο χέρι αφού σκάσεις έτσι κανα 50ευρω..
Τελικα εσυ τα λες παρα πολυ καλα συνομηλικε 23αρη
Στριπτιζ είναι η απάτη..Δηλαδή ίσα ίσα στη σηκώνουν και φεύγεις με το πουλί στο χέρι αφού σκάσεις έτσι κανα 50ευρω..
Συμφωνω απολυτα, οσες φορες ειχα παει μετα πηγα γιαΣτριπτιζ είναι η απάτη..Δηλαδή ίσα ίσα στη σηκώνουν και φεύγεις με το πουλί στο χέρι αφού σκάσεις έτσι κανα 50ευρω..
Ναι ρε....μονο μπουρδελλο...οχι ρε τι στουντιο και κολ...για μαλακα τον εχεις?τα ψολ ειναι για τους μαλακες συνφωνα με τον μορτη μας..Εχει συγκεκριμενη ταριφα? Στα Studio δεν παει? Call Girls?
Ναι ρε....μονο μπουρδελλο...οχι ρε τι στουντιο και κολ...για μαλακα τον εχεις?τα ψολ ειναι για τους μαλακες συνφωνα με τον μορτη μας..
Τελικα εσυ τα λες παρα πολυ καλα συνομηλικε 23αρη
Αυτο το σκοπο εχει και καλα να νομιζουμε οτι ειμαστε οι μεγιστοι γαμιαδες που σκανε διπλα μας γκομενες διαφορων γουστωνΤο καλό με τα στριπ είναι ότι ρίχνεις άπειρη χυλόπιτα και βγάζεις τ απωθημένα σου στο γυναικείο φύλο...
;) ;) ;) ;) ;)Αυτο το σκοπο εχει και καλα να νομιζουμε οτι ειμαστε οι μεγιστοι γαμιαδες που σκανε διπλα μας γκομενες διαφορων γουστων
Αν νιωθεις ανετα καλα κανεις,μερικες φορες ειναι καλυτερα να βγαινεις μονος,απο το να βγαινεις με ατομα που ισως δεν καταλαβαινουνΜία άλλη λύση για μοναχική έξοδο, είναι ποτό σε φίρμα. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου.
Θα νομίζετε ότι γενικά είμαι μοναχικός τύπος, αλλά δεν είναι έτσι, απλά ήρθα Αθήνα λόγω δουλειάς εδώ και λίγο καιρό από επαρχία και επειδή δε θέλω να ενοχλώ φίλους από στρατό κλπ, έχουν τη δική τους ζωή, γι αυτό και προτιμώ μοναχικές βραδιές...
Μία άλλη λύση για μοναχική έξοδο, είναι ποτό σε φίρμα. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου.
Θα νομίζετε ότι γενικά είμαι μοναχικός τύπος, αλλά δεν είναι έτσι, απλά ήρθα Αθήνα λόγω δουλειάς εδώ και λίγο καιρό από επαρχία και επειδή δε θέλω να ενοχλώ φίλους από στρατό κλπ, έχουν τη δική τους ζωή, γι αυτό και προτιμώ μοναχικές βραδιές...
Αν πας μονος πηγαινε κανα στριπ..Σήμερα λέω να πάω για ένα ποτάκι μόνος, έχετε να προτείνετε τίποτα; (για Αθήνα)
Αν θες κατι πολυ παρακμιακο πηγαινε για ποτακι στο ενσταση στη πατησιωνΕίμαι τιλταρισμένος, έχασα στο στοίχημα 250 ευρώ, μετά από 5 μήνες που δεν είχα παίξει καθόλου. Τι ταιριάζει σ αυτήν την περίπτωση; Σκέφτομαι καταρχήν για μία τσάρκα προς φυλής κια μετά ότι προκύψει... (παρεπιπτόντως κόντραρα ΜΠαγερ, Μαντσεστερ και Μπεσικτας, οι 2 πρώτες το πήραν στο 90 και η άλλη το γύρισε από 0-1 που ήταν στο 65 :'( :'( :'()
Αν θες κατι πολυ παρακμιακο πηγαινε για ποτακι στο ενσταση στη πατησιων
Δεν εχω,ειναι γνωστο πρωην πουρομαγαζο..έχεις κάνα link γι αυτό το μαγαζί;
Τυπε εχεις αδυναμια στα πουρα?Δεν εχω,ειναι γνωστο πρωην πουρομαγαζο..
μιλφακια μπορεις και να με πεις ,αλλα οχι και γκιλφακιαΤυπε εχεις αδυναμια στα πουρα?
Poso eisai?μιλφακια μπορεις και να με πεις ,αλλα οχι και γκιλφακια