Επισκέπτης
Ένας φίλος μου όταν βγαίνει με τη γυναίκα του, αφήνει στο σπίτι Ρωσίδα να κρατάει τα παιδιά (7 ευρώ την ώρα) και μαζι με βενζινες-παρκινγκ κλπ, κλπ ξεκινάει η ταρίφα της βραδυάς απ τα 50 ευρώ...
μια απο τα ιδια ειμαι και εγω μονο που εχω να βγω 4 χρονια ουτε ποτο ουτε καφεΠοτάκι ε?
last year που έλεγε και μία παλιά διαφήμιση.
Με δύο παιδιά πλέον ούτε για κατούρημα....
κανένα studiaki στο πεταχτό μετά τη δουλειά.....και πολύ μου είναι....
τι ειναι παλι αυτο??? ανεκδοτο??? αντε για εσας τα ..ελευθερα παιδια ,να βγαινετε να ξεσκατε και να το απολαμβανετε...για καποιους παντρεμενους με παιδια ,δουλεια(12ωρη), φανταζει πλεον σαν μια γλυκεια αναμνηση απο το ..παρελθον!!!!!Πόσο συχνά βγαίνετε έξω για ποτό; Αν δε βγαινετε ποιος ο λόγος; Οικονομικός, μπούχτισμα, μωρά στο σπίτι;
μια απο τα ιδια ειμαι και εγω μονο που εχω να βγω 4 χρονια ουτε ποτο ουτε καφε
εγώ κάθε μέρα έξω είμαι...μια απο τα ιδια ειμαι και εγω μονο που εχω να βγω 4 χρονια ουτε ποτο ουτε καφε
αυλωνα;μια απο τα ιδια ειμαι και εγω μονο που εχω να βγω 4 χρονια ουτε ποτο ουτε καφε
να δω...ποτε θα σε κλεισει στο υπογειο,ατακτουλη...εγώ κάθε μέρα έξω είμαι...
κάθε πρωί πίνω τον καφέ μου στην αυλή.
το βράδυ πίνω το ποτάκι στην ταράτσα.
στο υπόγειο πηγαίνω για τα μίτινγκς χωρίς αλκοόλνα δω...ποτε θα σε κλεισει στο υπογειο,ατακτουλη...
Κοντά έπεσες
Μάζευε κι ας είν και που λένε...Δυστυχώς, με τα τωρινά δεδομένα άμα βγω μια φορά την εβδομάδα, πάλι καλά λέω.
Πρέπει να μαζέψουμε φράγκα για το ταξίδι που έρχεται στην Ταιλάνδη.
ανάλογα τα φράγκα πάνε και τα γούστα ....