Νέα

Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
Οι περισσότερες λένε κάθε 2 εβδομάδες, τις πιστεύετε???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι. Για ηλίθιες τις έχεις? :think:

OP
OP
Kavlarxis

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.350
Πόντοι
216
κι εγώ αυτό πιστεύω πως περνάνε.... αλλά ας μας το πούν καλύτερα κοπέλες που είναι της δουλειάς!!! Αν μιά κοπέλα που έχει "κάτι" συνεχίζει και δουλεύει κανονικά? Αλλιώς τι γίνεται!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον, καθε 2 εβδομαδες περναμε τον γυναικολογο. Καθε μηνα δινουμε "κοπλικο" σε κρατικα νοσοκομεια και καθε 2 μηνες δινουμε αιμα. Αμα δεν φερνεις αυτες τις εξετασεις στον γυναικολογο (που περναμε καθε 2 εβδομαδες) δεν μας σφραγγιζουν το βιβλιαριο υγειας, ενω βαζουν "οχι εραγασεια". Επεισης καθε χρονο περναμε ψυχιατρο(που φερνουμε αλλες εξετασεις οτι δεν περνουμε ναρκοτικα), και κανουμε ακτινογραφια..... αλλες ερωτισεις???

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ορίστε - πλήρες ιατρικό ρεπορτάζ. Αξιοπιστία από τη Ντάρια... :sunglasses:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πόσες τα κάνουν όλα αυτά που είπες.
σε μενα ολα τα κοριτσια τα κανουν ολα. Γιατι πρωτα κοιταζω ολα τα χαρτια. Και σε περισσοτερα στουντιο απ'οτι ξερω.. για τα μπουρδελα δεν εχω ιδεα....

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Τι σημασια εχει? Αφου μπορει και να εχει κατι καποια που δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει ή απλα το κολησε απο τον τελευταιο πελατη..

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και παλι σας λεω οτι αμα πατε καπου εχετε δικαιομα να ζητησετε το βιβλιαριο υγειας τις κοπελας...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι σημασια εχει? Αφου μπορει και να εχει κατι καποια που δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει ή απλα το κολησε απο τον τελευταιο πελατη..
αυτο που λες ειναι πολυ σωστο και αυτο να αποφευγετε τα "ελευθερα" που ζητατε συχνα...εχω διαβασει εναν αρθρο που λεει οτι πολλες αρρωσριες και ετσι μπορεις να κολλησεις...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Οι περισσότερες λένε κάθε 2 εβδομάδες, τις πιστεύετε???

μπορεις μαναρακι μου γλυκο πριν περασεις δωματιο να ζητησεις απο την υπηρεσια ή την κοπέλα(ευγενικα παντα ;)) να δεις αν το βιβλιαριο υγειας της εκαστοτε κοπέλας ειναι σφραγισμενο τις τελευταιες 2 εβδομαδες (σαν πελατης εχεις αυτο το δικαιωμα αρκει να το κανεις με ωραιο και ευγενικο τροπο ;))
τωρα αν για χ,ψ λόγους δεν στο δειξουν , κατα την αποψη μου παιρνεις μεγαλη προσωπικη ευθηνη αν περασεις δωματιο :-

Αν μιά κοπέλα που έχει "κάτι" συνεχίζει και δουλεύει κανονικά? Αλλιώς τι γίνεται!!!

οχι φυσικα αν εχει οτιδηποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλεψει και ειναι 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ακομα και αν ειναι δηλωμενη με οτι συνεπειες εχει αυτο για την ιδια αλλα πολυ περισσοτερο για οσους πηγαινουν μαζι της.
Να σκεφτεις οτι ουτε με απλη περιοδο ο γιατρος δεν αφηνει μια κοπέλα να δουλέψει, ποσο μαλλον αν εχει και οτιδηποτε αλλο.
Γιαυτο λοιπον ακολουθεις την απαντηση που σου εδωσα στο 1ο ποστ ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.852
Πόντοι
42.697
Έχεις στοιχεία γι' αυτό?

για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...

μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...

στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Οι εξετάσεις που είπε η ντάρια γίνονται τόσο τακτικά που θα δουν ό,τι είναι πριν εκδηλωθεί, ακόμα και από τον τελευταίο πελάτη. Respect σε όσες τις κάνουν, σέβονται απόλυτα τον εαυτό τους πρώτα.
Βέβαια δεν είναι η λύση αυτή, η προστασία πάνω απ' όλα, αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να ελεγχθεί έγκαιρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλά εντάξει, άμα ίσχυαν όλα αυτά θα πηγαίναμε τσιγάρα στη Ντενίζα κάθε Κυριακή στο επισκεπτήριο...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...

μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...

στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
και αυτο εγω μιλαω μονο για τα στουντιο.. στα μπουρδελα δεν ξερω τι γινεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom