You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο συχνά περνάνε ιατρικούς ελέγχους τα κορίτσια; Αν περνάνε!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlarxis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
λοιπον, καθε 2 εβδομαδες περναμε τον γυναικολογο. Καθε μηνα δινουμε "κοπλικο" σε κρατικα νοσοκομεια και καθε 2 μηνες δινουμε αιμα. Αμα δεν φερνεις αυτες τις εξετασεις στον γυναικολογο (που περναμε καθε 2 εβδομαδες) δεν μας σφραγγιζουν το βιβλιαριο υγειας, ενω βαζουν "οχι εραγασεια". Επεισης καθε χρονο περναμε ψυχιατρο(που φερνουμε αλλες εξετασεις οτι δεν περνουμε ναρκοτικα), και κανουμε ακτινογραφια..... αλλες ερωτισεις???
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Πόσες τα κάνουν όλα αυτά που είπες.αλλες ερωτισεις???
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.085
- Πόντοι
- 1.206
νευρακια νευρακια?..... αλλες ερωτισεις???
σε μενα ολα τα κοριτσια τα κανουν ολα. Γιατι πρωτα κοιταζω ολα τα χαρτια. Και σε περισσοτερα στουντιο απ'οτι ξερω.. για τα μπουρδελα δεν εχω ιδεα....Πόσες τα κάνουν όλα αυτά που είπες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 42.697
Πόσες τα κάνουν όλα αυτά που είπες.
ούτε οι μισές
οχι, καθολου.. απλα το'χα πει ηδη πολλες φορες....νευρακια νευρακια?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Επεισης καθε χρονο περναμε ψυχιατρο(που φερνουμε αλλες εξετασεις οτι δεν περνουμε ναρκοτικα),
αυτο δεν ξερω αν παιζει για ολες...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Τι σημασια εχει? Αφου μπορει και να εχει κατι καποια που δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει ή απλα το κολησε απο τον τελευταιο πελατη..
Έχεις στοιχεία γι' αυτό?ούτε οι μισές
αυτο που λες ειναι πολυ σωστο και αυτο να αποφευγετε τα "ελευθερα" που ζητατε συχνα...εχω διαβασει εναν αρθρο που λεει οτι πολλες αρρωσριες και ετσι μπορεις να κολλησεις...Τι σημασια εχει? Αφου μπορει και να εχει κατι καποια που δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει ή απλα το κολησε απο τον τελευταιο πελατη..
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Οι περισσότερες λένε κάθε 2 εβδομάδες, τις πιστεύετε???
μπορεις μαναρακι μου γλυκο πριν περασεις δωματιο να ζητησεις απο την υπηρεσια ή την κοπέλα(ευγενικα παντα ;)) να δεις αν το βιβλιαριο υγειας της εκαστοτε κοπέλας ειναι σφραγισμενο τις τελευταιες 2 εβδομαδες (σαν πελατης εχεις αυτο το δικαιωμα αρκει να το κανεις με ωραιο και ευγενικο τροπο ;))
τωρα αν για χ,ψ λόγους δεν στο δειξουν , κατα την αποψη μου παιρνεις μεγαλη προσωπικη ευθηνη αν περασεις δωματιο :-
Αν μιά κοπέλα που έχει "κάτι" συνεχίζει και δουλεύει κανονικά? Αλλιώς τι γίνεται!!!
οχι φυσικα αν εχει οτιδηποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλεψει και ειναι 1000% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ακομα και αν ειναι δηλωμενη με οτι συνεπειες εχει αυτο για την ιδια αλλα πολυ περισσοτερο για οσους πηγαινουν μαζι της.
Να σκεφτεις οτι ουτε με απλη περιοδο ο γιατρος δεν αφηνει μια κοπέλα να δουλέψει, ποσο μαλλον αν εχει και οτιδηποτε αλλο.
Γιαυτο λοιπον ακολουθεις την απαντηση που σου εδωσα στο 1ο ποστ ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.852
- Πόντοι
- 42.697
Έχεις στοιχεία γι' αυτό?
για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...
μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...
στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τι σημασια εχει? Αφου μπορει και να εχει κατι καποια που δεν εχει προλαβει να εκδηλωθει ή απλα το κολησε απο τον τελευταιο πελατη..
Οι εξετάσεις που είπε η ντάρια γίνονται τόσο τακτικά που θα δουν ό,τι είναι πριν εκδηλωθεί, ακόμα και από τον τελευταίο πελάτη. Respect σε όσες τις κάνουν, σέβονται απόλυτα τον εαυτό τους πρώτα.
Βέβαια δεν είναι η λύση αυτή, η προστασία πάνω απ' όλα, αλλά τουλάχιστον έτσι μπορεί να ελεγχθεί έγκαιρα.
και αυτο εγω μιλαω μονο για τα στουντιο.. στα μπουρδελα δεν ξερω τι γινεται....για να το λέω κάτι ξέρω.
σκεψου γιατί όταν πέφτει σύρμα οτι θα γίνει έλεγχος απο την αστυνομία είναι όλη η Φυλής κλειστή...
μπορείς να το δείς και μόνος σου...αυτό που είπε η Ντάρια είναι σωστό- πάρε μια ημέρα σβάρνα 10-20 μπουρδέλα και ζήτα να δείς τα χαρτιά (βιβλιάριο υγείας) των κοριτσίων...
και μετά έλα να μας πείς τί έγινε...
στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις