Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ατέλειωτες ώρες…
Τα psp της εποχής
Ατέλειωτες ώρες…
χαχαχαχα.... Τα view master... Τι τσόντα να είχαν μωρε;;;; κατι ζωολογικους κήπους και κάτι τοπία θυμάμαι εγω
Θυμάται κανείς αν είχε και τσόντα σε κάποιες κάρτες ??
Αμυδρα το θυμαμαι που επαιζε νυχτα.καλη η τσιταρα,αλλα πιο πολυ γουσταρα την απρίλια απο τους αστρομαχητες.Από τους πρώτους μας έρωτες η Τσιτάρα ..
Κινούμενα σχέδια για μεγάλους...θυμάμαι έπαιζε αυτή η σειρά γύρω στις 22:30 ...ώρα που έπρεπε-κανονικα- να είμαστε για ύπνο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχύει...δύο δραχμές θυμάμαι εγώ!
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα οι καραμέλες ΚΟΚΟΣ!!!!
Εγω έχω με Μίκυ Μαους και Γουντυ Τρυποκάρυδο και άλλα...χαχαχαχα.... Τα view master... Τι τσόντα να είχαν μωρε;;;; κατι ζωολογικους κήπους και κάτι τοπία θυμάμαι εγω
Γκουτης και Θοδωρής Μανίκας στην ΕΡΤ-2 που μετά έκανε το "Δρομοι του πουθενά" με τον Μακ Γκάρετ .
Και καπως ετσι ο Μπιμπιλας βρεθηκε στη ΒουληΟι θαντερκατς φίλε τριφον μπακατσουλια τρομεροί εμένα ο αγαπημένος μου ήταν ταιγκρα .Τα έχω δει όλα τα επεισόδια και μάλιστα στην καραντίνα .Που τους θυμήθηκες τους άστρο μαχητές και αυτό φοβερό κινούμενο σχέδιο αυτής της τρομερής δεκαετίασ του 80 και λεγόταν saber rider and the star sherif .Η Απρίλια μου άρεσε και εμένα πολύ την είχα ερωτευτεί μικρός επίσης μου άρεσε πολύ και ο κεραυνός που την φωνή του στα ελληνικά την έκανε ο μετρ των μεταγλωτισεων ο Μπιμπιλας που έκανε των μπακς μπανυ .Φοβερό και το ιντρο του .Επίσης θυμάμαι και το μουσικοραμα το έβλεπα τρομερές εποχές της ΕΡΤ (είμαι φαν της μουσικής και ξένης και ελλληνικης )και μετά αν θυμάσαι φίλε καρσο έβαζε μια από τις αγαπημένες μου σειρές επιστημονικής φαντασίας το δοκτορ χου με τον καλύτερο για μένα δόκτορα τον τομ Μπέικερ .Τέλος φίλε ντραιβερ εκτός από την απίστευτη φρουτοπια εγώ θυμμααι και του κουτιού τα παραμύθια με την μικρή παρασκευουλα και τον ρουχλα είναι λα .Απίστευτες εποχές
Γιατι πολυ πριν το κινητο υπηρχε ηδη η δονηση!Καυλόγερο εδώ είσαι μαν
Ο παππούς μου μου πήρε velamos δώρο το 1982, επίσης το πρώτο μου ποδήλατο...
το πρώτο μου ποδήλατο στα 1981 το ηρωικό velamos
Εκδηλωθηκες.. Το πρωτο σου πριβε τσοντο σινεμα- κι υστερα σου μεινε το κουσουρι.Απο μικρος στα βασανα. Και αναρωτιεσαι μετα που σου κρεμασαν κουδουνια εδω μεσα.
Και με αυτο παρεμεινες μεχρι σημερα. Που ειναι ο τελλυς να σε δει και να σπασει πλακα.