Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.095
- Πόντοι
- 2.606
Φευ...Φευ. Θεος σχωρεστον.
Φευ...Φευ. Θεος σχωρεστον.
Χαχα!!! αυτό ήταν το πρώτο κινητό μου τηλέφωνο, πρέπει να το έχω φυλάξει κάπου σε κάποιο συρτάρι....
Αυτό το μεσαίο το στρογγυλό το θυμάμαι! Ήταν παγωτό, που μετά το άδειο κουτί το κάναμε μπαλάκι και παίζαμε στο σχολείο στα διαλείματα...Αυτα ποιος τα θυμαται?Τα παλιοτερα πολεμοφοδια στα γηπεδα..
Κορυφαίο και πάντα ενδιαφέρουσα η τελευταία σελίδα!!!
Το θυμάστε αυτό;
Θυμάμαι τους ηρωικους Καγκασε'ι'ρος...Mister No που εβαζε και μια ιδεα απο τσοντουλα.
Τα αδέρφια Ζιπι και Ζαπε...
Το θυμάστε αυτό;
Πρόδρομος της Φαντα!!!!Το πρωινο, μεσημεριανο και απογευματινο της εποχης
Τυχερέ...τυποι ειμαι τοσο παλιος που εγω γκαμησει ακα κρεμπιε την γαβριελα στην κατοχη
Η θρυλικη εφταουρ που την ελεγαν και στο χωριο μου (απο το 7UP)Πρόδρομος της Φαντα!!!!
Νομιζω και εφτά ιρ την έχω ακούσει μαλλον από κασέτα Χάρρυ Κλυνν.Η θρυλικη εφταουρ που την ελεγαν και στο χωριο μου (απο το 7UP)
Πάρε μιζέρια να χορτασειςΡε @enduro γιατι τον έβγαλες τον ΜΥΘΙΚΟ Βασιλάκη Κα'ι'λα από το προφίλ σου;
Ο λαός
Απαιτεί
Βασιλάκη
Επιστροφή!!!!
Όχι ...δεν μου αρκεί...το θέλω εκεί που ανήκει...στο προφίλ του @enduro !!!Πάρε μιζέρια να χορτασεις
Eιμαι λίγο ξανθός...δεν το έπιασα...πόσους μήνες έκανε το σαπιοκάραβο;
Τύπε argyrotoxe, εσύ πώς και δεν ξηγήθηκες Γαβριέλα; Εξασκούσε το επάγγελμα μέχρι την τελευταία της στιγμή, το 1991. 75 χρονών, ταμάμ για σένα.Τυχερέ...