Νέα

Πόσο γύφτος;..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chance Boudreaux

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα χουνέρι που μου συνέβη, γιατί πραγματικά μού'χει ανέβει το αίμα στο κεφάλι!..
    Πώς έχει η ιστορία: Προ μηνός, αποφασίσαμε από κοινού με την αδελφή μου να αγοράσουμε laptop(τόσο καιρό έμπαινα από μια παλιατζούρα PC δεκαετίας). Αρχίσαμε λοιπόν να ψάχνουμε τις ευκαιρίες & όσο πλησίαζε ο καιρός των εκπτώσεων, τα διαφημιστικά των πολυκαταστημάτων. Όπερ & εγένετο, μεγάλη αλυσίδα προανήγγειλε τη 1η μέρα των εκπτώσεων ένα καλό μηχάνημα σε λογική τιμή, 500€(το ανώτατο που μπορούσε έκαστος εξ ημών να διαθέσει, λόγω οικονομικών δυσχερειών). Ενώ περιμέναμε την ημέρα, αποφασισμένοι να στηθούμε απέξω από το κατάστημα, η αδελφή μου επικοινώνησε με παλιό οικογενειακό φίλο, συνομήλικο, ο οποίος είναι(και καλά) tech expert(my ass), προκειμένου να πάρει & μια δεύτερη γνώμη, η οποία φυσικά ήταν θετική, για το συγκεκριμένο μηχάνημα..
    Και έτσι φτάνουμε την περασμένη Τετάρτη, παραμονή της εκπτωτικής περιόδου, όταν λαμβάνω ένα sms από την αδελφή μου, που μου έλεγε πως ο εν λόγω φίλος επικοινώνησε μαζί της, λέγοντας της πως δεν υπάρχει λόγος να στηθούμε έξω απ' το πολυκατάστημα, γιατί ο αδελφός του, ο οποίος έχει ένα υπόλοιπο λίστας γάμου(κρατήστε το αυτό), γνωρίζει τον διευθυντή του πολυκαταστήματος & μπορεί να πετύχει είτε καλύτερη τιμή, είτε άτοκο διακανονισμό.. Οκ είπα εγώ, που αφελώς σκέφτηκα πως “μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια”, γλύτωσα & το πρωινό στήσιμο. Και μιλάμε για παλιό οικογενειακό φίλο, έτσι;; Μόνο που την παρακάλεσα να ξαναεπικοινωνήσει μαζί του για περαιτέρω διευκρινίσεις, δυστυχώς όμως κατέστη αδύνατον, γιατί ο εν λόγω από τότε δεν σήκωνε τηλέφωνα...
    Να μη τα πολυλογώ, έφτασε η βλογημένη μέρα της παραλαβής & συνακόλουθα της πληρωμής, μέχρι την τελευταία δεκάρα(1000€) και μείναμε με την αδελφή μου να αναρωτιόμαστε ποιό ήταν το κέρδος της εξυπηρέτησης...... Πολύ απλά, η εν λόγω φαμίλια είχε ένα υπόλοιπο λίστας γάμου απο διετίας, αρευστοποίητο & βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ζεστό παραδάκι! Θα μου πεις, τί σε πειράζει εσένα, τα ίδια λεφτά δε θα σου έφευγαν;; Εσείς τί λέτε, είν' αυτή συμπεριφορά φίλου;; Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, μ' είχε αποτρέψει από την επικείμενη αγορά, λέγοντας πώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν τέτοια ανοίγματα.. Φαίνεται όμως πως του επέτρεψαν να καρπωθεί τα λεφτά, του κατά τ' άλλα “φτωχού συγγενή”... Και στο φινάλε, ας είχε τ' αρχίδια να μου το πει εξαρχής, παντελονάτα & μπεσαλίδικα(οξύμωρο, λες & υπάρχει μπεσαλίκι στη γυφτιά), δε θα του έλεγα όχι, χεσμένα τά'χω τα φράγκα. Αμ'δε όμως, προφανώς φοβόταν πως ενδεχομένως να του ζητούσαμε διευκόλυνση(που δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση), ενώ τα παλληκάρια θέλαν τον παρά ζεστό. Και μιλάμε, οι τύποι δεν ξέρουν τί έχουν....
    Πείτε μου ρε παιδιά, είμαι εγώ υπερβολικός που θέλω να του κόψω την καλημέρα;; Είναι ή δεν είναι αίσχιστος μαυραγοριτισμός να βλέπεις τον συνάνθρωπο, και εν προκειμένω το φίλο, σαν ευκαιρία κονόμας;;; Υπάρχει κανείς από εσάς που, αν άκουγε πως ένας φίλος του προτίθεται να κάνει μια αγορά από πολυκατάστημα στο οποίο εσείς είχατε υπόλοιπο λογαριασμού, θα σκεφτόταν να του ζητήσει τα λεφτά για την πάρτη του, λέγοντας του το αδιάσειστο επιχείρημα “έλα μωρέ, αφού ούτως ή άλλως τα ίδια θα έσκαγες!”...
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν ειναι δυνατον.αυτος ο ανθρωπος αν τον συναντησεις ειναι να πας να τον φτυσεις ΜΕΣΑ στα μουτρα και να του πεις _να και το δωρο μου για το γαμο_.

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
μόλις διάβασα την ιστορία σου. Κι ο γύφτος μπέσα έχει, ο "φιλος" σου δεν χαρακτηρίζεται εφόσον ήταν συγγενικός φίλος. Αν τον φτύσεις ρίξε του και μία από μενα...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αν ειναι δυνατον.αυτος ο ανθρωπος αν τον συναντησεις ειναι να πας να τον φτυσεις ΜΕΣΑ στα μουτρα και να του πεις _να και το δωρο μου για το γαμο_.

Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάει μία κοπέλα.
Δεν είναι ότι ενοχλείς εμένα. Είναι ότι αδικείς τον εαυτό σου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κατ'αρχας δε μιλάμε σε μέλη όπως ο Νεαρχος σα να ήμασταν φιλαρακια απο το στρατό.

Κατα δευτερον, εσυ ποσταρισες κάτι και προφανώς περιμένεις απόψεις. Το να συμπεριφέρεσαι έτσι μάλλον δε σε τιμά

Κατα τρίτον,σκέφτηκες οτι έχεις τους "φιλους" που σου αξίζουν;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αδερφάκι αν περιμένεις να  :knockinb: έτσι, σώθηκες............... :jerking:

Κακομοίρη, «αδερφάκι» να πεις κανέναν που σου μοιάζει.
Εγώ και εσύ, δεν έχουμε καμία σχέση. Ούτε στο ίδιο είδος δεν ανήκουμε. 
Τώρα, μίλα μόνος σου. Είμαι πολύ ρατσιστής για να σου ξαναδώσω σημασία.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν είναι τρόπος αυτός να μιλάει μία κοπέλα.
Δεν είναι ότι ενοχλείς εμένα. Είναι ότι αδικείς τον εαυτό σου.
αυτη ειναι η γνωμη μου και κατι τετοιοι ανθρωποι ειναι αξιοι χειροτερης μεταχειρισης.-
δεν νομιζω πως εβρισα η κατι τετοιο,εδω μεσα εχουν ειπωθει τα τρισχειροτερα ο δικος μου τροπος σε πειραξε?

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
αυτη ειναι η γνωμη μου και κατι τετοιοι ανθρωποι ειναι αξιοι χειροτερης μεταχειρισης.-
δεν νομιζω πως εβρισα η κατι τετοιο,εδω μεσα εχουν ειπωθει τα τρισχειροτερα ο δικος μου τροπος σε πειραξε?
silva  μην ακούς :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
To νήμμα σου πιθανώς να εγείρει τις αντιδράσεις του SYRIZA οπότε σπεύδω να προσυπογράψω πως πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων Χατζηαβάτη και Γεωσκώληκα!!!

Κι επειδή είπες πως είναι πολύ ματσό, μεσιέ Βoudreaux (ομοιοκαταληξία  :dancing:)  αλλά και αθίγγανος κιόλας ορίστε κι ένα σχετικό ποίημα:

Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης (Γύφτος κι αυτός???)

Άρεσε γενικώς στην Αλεξάνδρεια,
τες δέκα μέρες που διέμεινεν αυτού,
ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης
Αριστομένης, υιός του Μενελάου.
Ως τ' όνομά του, κ' η περιβολή, κοσμίως, ελληνική.
Δέχονταν ευχαρίστως τες τιμές, αλλά
δεν τες επιζητούσεν· ήταν μετριόφρων.
Αγόραζε βιβλία ελληνικά,
ιδίως ιστορικά και φιλοσοφικά.
Προ πάντων δε άνθρωπος λιγομίλητος.
Θάταν βαθύς στες σκέψεις, διεδίδετο,
κ' οι τέτοιοι τόχουν φυσικό να μη μιλούν πολλά.

Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε.
Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.
Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Έλληνας,
έμαθ' επάνω, κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται·
κ' έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν
χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι
μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά,
κ' οι Αλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό,
ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι.

Γι' αυτό και περιορίζονταν σε λίγες λέξεις,
προσέχοντας με δέος τες κλίσεις και την προφορά·
κ' έπληττεν ουκ ολίγον έχοντας
κουβέντες στοιβαγμένες μέσα του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

scroogemcduckchristmasctc3.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
με την λίστα γάμου τι ακριβώς
παίζει?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Κατ'αρχας δε μιλάμε σε μέλη όπως ο Νεαρχος σα να ήμασταν φιλαρακια απο το στρατό.

Κατα δευτερον, εσυ ποσταρισες κάτι και προφανώς περιμένεις απόψεις. Το να συμπεριφέρεσαι έτσι μάλλον δε σε τιμά

Κατα τρίτον,σκέφτηκες οτι έχεις τους "φιλους" που σου αξίζουν;

Καλησπέρα Enforcer.

Τα χαιρετίσματά μου.  :)

OP
OP
C

Chance Boudreaux

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ και εσύ, δεν έχουμε καμία σχέση. Ούτε στο ίδιο είδος δεν ανήκουμε. 
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Μόνο που ξέχασες να μας πεις τί άλλο είσαι, εκτός από ρατσιστής(τύπου Ernst Rom ας πούμε;;;;)
:jerking: :jerking: :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
πιτσιρικο καλο ειναι να ακουμε τη γνωμη των μεγαλυτερων και ανθρωπων με ενα α μορφωτικο επιπεδο,οπως του νεαρχου!!! μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
απλως θεωρω πως δεν μιλησα προσβλητικα!!!! :huh:

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Μόνο που ξέχασες να μας πεις τί άλλο είσαι, εκτός από ρατσιστής(τύπου Ernst Rom ας πούμε;;;;)
Να σε ρωτήσω κάτι? "Ανέβασες" μια ιστορία για να σχολιάσουμε και να ακούσεις απόψεις (λέω εγώ). Γιατί γίνεσαι εριστικός και πάς γυρεύοντας???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εισαι μαλακας και σταματα το εδω.....
για το θεμα τωρα του θρεντ ,φιλε σε καταννοω απολυτα ειναι ξευτιλα το σκηνικο  αλλα δωσε και μια δευτερη ευκαιρια αν και ειναι ξενερωμα τεραστιο η εξηγηση που σου εκανε....
παντως αν τα ματια σου οταν τον κοιτας βλεπουν ενα γυφτο θα ειναι ουτως η αλλως δυσκολο να συνεχισεις να εχεις την σχεση που πιθανον να ειχες μαζι του...

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
πιτσιρικο καλο ειναι να ακουμε τη γνωμη των μεγαλυτερων και ανθρωπων με ενα α μορφωτικο επιπεδο,οπως του νεαρχου!!! μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
απλως θεωρω πως δεν μιλησα προσβλητικα!!!! :huh:
συμφωνω. φυσικά και να ακούμε αλλιώς δεν εξελισόμαστε και δεν μαθαίνουμε αλλά... αυτό, δεν είπες και κάτι το τρομερό. Εξάλλου μια παρέα είμαστε όλοι (οι περισσότεροι τουλάχιστον)  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Τίποτα δε με πείραξε. Ούτε ήταν επίπληξη, προς θεού, απλό σχόλιο.
Για να ξέρεις τι μηνύματα παίρνει ένας άντρας όταν ακούει μία κοπέλα να μιλάει χωρίς θηλυκότητα.
Στο κάτω-κάτω, σε ανδρικό φόρουμ είσαι, ας πάρεις και κάποιο χρήσιμο μήνυμα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom