Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Mια φορα ετυχε αγαπητε να παρω!

Το βασικότερο είναι να πεις κάτι που ποτέ καμία γυναίκα δεν είπε εδώ μέσα!
Δεν το γουστάρεις όταν τον παίρνεις από πίσω ;
Κάνεις αγγαρεία ;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Το βασικότερο είναι να πεις κάτι που ποτέ καμία γυναίκα δεν είπε εδώ μέσα!
Δεν το γουστάρεις όταν τον παίρνεις από πίσω ;
Κάνεις αγγαρεία ;

αα δε με παρακολουθειςς!! το εχω πει πιο πανω!!
ειναι πολυ ωραια η αισθηση, και εμενα μαρεσει πολυ το πρωκτικο αρκει να ξερω οτι ειμαι καθαρη!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αα δε με παρακολουθειςς!! το εχω πει πιο πανω!!
ειναι πολυ ωραια η αισθηση, και εμενα μαρεσει πολυ το πρωκτικο αρκει να ξερω οτι ειμαι καθαρη!!

Έχεις δει τι μαλακίες λένε άλλες , έτσι ;
Μελλοντικά θα σου βάλω μαλακίες που είχαν γράψει άνδρες εδώ μέσα ...

δεν ειμαι 15χρονο να βολευτω με πιπα η ολο το πακετο η τιποτα.κωλο δεν γαμαω δεν μπορω να στενευεται ο πουτσος μου.εσυ μαλλον εισαι μικροτσουτσουνος.καλα λογικο ειναι με τετοιο λιπος.

τι να πιστεψω ρε τυπε εγω δεν γουσταρω να γαμαω κωλο,δεν βρισκω τον λογο να βουτηξω την πουτσα μου μεσα στο σκατο εκτος και αν ημουν μικροτσουτσουνος και δεν καταλαβαινα τιποτα στο μουνι,η αν ημουν κρυφοπουστας.

Λακη να πω την αληθεια μου και εγω αν δεν καταλαβαινα τιποτα οταν τον χωνω σε μουνι ισως και να τον εχωνα και στον κωλο.

το γαμησι απο τον κωλο ειναι το σεξ των πουστηδων.
δεν μπορεις να το αμφισβητησεις αυτο.για αυτο λεγεται και γαμησι παρα φυση.
γιατι δεν ειναι φυσιολογικο.το φυσιολογικο ειναι να γαμαει ο αντρας το μουνι,και να το λατρευει.
οπως και η γυναικα να λατρευει τον πουτσο.δηλαδη για σενα ο αντρας που λατρευει το μουνι δεν ειναι νορμαλ;
πρεπει να θελει και τον κωλο αναγκαστικα;

Μα γιατι,δεν ειναι το σεξ των πουστηδων ρε λακη;Απο τον κωλο δεν γαμιουνται οι πουστηδες;
απο που γαμιουνται απο την μυτη;

Πες μου εσυ απο που γαμιουνται οι πουστηδες ρε σταματακη.απο τον αφαλο μηπως;

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1

Aμέέέέ...γιατί όχι...αν είσαι νέα, είναι και ο παλίκαρος νέος, δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα σ΄εσένα ή κάποιο προβληματάκι με το σπέρμα του παλίκαρου και είσαι στις γόνιμες ημέρες σου (ειδικά εκείνο το τριωράκι που έχεις εξάψεις, ψιλοπονάκια στη κοιλιά κτλ), μόνο με την πρώτη; Μη σου πω και με τον...αέρα...χαχαχχ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Συμφωνω μαζί σου οτι το πολυ μπλα μπλα δυσκολεύει την απόφαση και την βαζει σε σκέψεις.Και εγώ ετσι θα το προτιμούσα.Πανω στην καυλα δεν υπαρχουν αντιστασεις.Ομως....

Kαποτε τον εχωσα ετσι υπουλα πάνω στο γαμήσι και η γκομενα πεταχτηκε σαν ελατηριο :S
Οταν βγηκε απο την τουαλέτα μου γκρινιαζε οτι μάτωσε και εγω επέμενα οτι ειχε γινει ''καταλάθος'' :rolleyes:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Γιατί???
Αφού γράφεις αυτό που γράφεις,φαίνεται οτι εισαι γυναίκα στο φύλο και εχεις ένα κωλο στο αβαταρ σου (υποθέτω δικός σου θα ειναι) τι πιο εύλογο απ' το να ρωτήσω αν σου αρέσει;;;

:cool2:

τυπε κι ο λιλας γραφει οτι του αρεσουν οι ψωλες αλλα δεν ειναι γυναικα  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom