Νέα

Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Εγω για το 2012 εκανα πιο πολλες καταθεσεις δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο αλλα το 99% γινανε στο Μεταξι οποτε ειχα μειωσει τα κοστοι στο 50% σε σχεση με περυσι στη Φυλης.Μπορω να πω οτι προσαρμοσα και το γαμησι μου στα οικονομικα δεδομενα της εποχης.Πεσανε οι μισθοι επεσαν και τα γαμησιατικα  :rockon:Γενικως παντως εχω μια φθηνουσα πορεια σε οτι αφορα το κοστος...με στουντιο ειχα αρχισει,επεσα στην Φυλης και τωρα πλεον Μεταξι.Ποσο χαμηλοτερα θα πεσω αραγε  :S  Στο τελος με βλεπω να αναγκαζομαι να τα φτιαξω με καμια φεμηνιστρια  :helpplea:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω για το 2012 εκανα πιο πολλες καταθεσεις δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο αλλα το 99% γινανε στο Μεταξι οποτε ειχα μειωσει τα κοστοι στο 50% σε σχεση με περυσι στη Φυλης.Μπορω να πω οτι προσαρμοσα και το γαμησι μου στα οικονομικα δεδομενα της εποχης.Πεσανε οι μισθοι επεσαν και τα γαμησιατικα  :rockon:Γενικως παντως εχω μια φθηνουσα πορεια σε οτι αφορα το κοστος...με στουντιο ειχα αρχισει,επεσα στην Φυλης και τωρα πλεον Μεταξι.Ποσο χαμηλοτερα θα πεσω αραγε  :S
Απο την πλευρα σου δεν εχει χαμηλοτερα τυπε..... τωρα αναμενεις την αντιπερα οχθη να κανει μειωσεις ;-)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ετοίμασες και κανά ppt ή ασάλιωτη θα πάει η παρουσίαση; :rolleyes:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Δεν κάθομαι και τα μετράω με ακρίβεια παρά μόνο τις καινούργιες, οι οποίες ήταν 16 αν δεν ξεχνάω καμία (11 κριτικές, οι υπόλοιπες μασατζούδες, πιάτσα κλπ.). Πολλές καταθέσεις (10+) σε συγκεκριμένες κοπέλες όπως Βερόνικα και Άννα, καλά νούμερα (5+) είχαν η Νατάσα και η Έμμα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οι καταθεσεις μου για το 2012 ηταν...98!
Περισσοτερες λεπτομερειες, οπως καταλαβαίνετε, εμπιπτουν σε...φορολογικο απόρρητο :cheesy:
Ειμαι λιγο χαμηλοτερα απο πέρισυ.
Το μαγαζι που μου τα εφαγε, με 30+ καταθεσεις, ειναι το χειροτερο πιθανον της Θεσσαλονίκης, το Προμηθέως 11, που ετυχε ομως να φιλοξενει δυο πολυ αγαπημενες μου κοπελες.
Πολυ θα ηθελα, να μας διαβαζει η αφεντικινα, μπας κι αλλαξει επιτελους κανα κρεβάτι. Αλλα αφου τα δωματια ειναι συνεχεια γεματα, γιατι να το κανει??
Ο σεβασμός στο πελατη ισως???? Ανοησιες εε??
Δευτερο το Προμηθέως 14 με τη Σονια, η οποια δυστυχως χαθηκε τελευταία με 10- καταθεσεις, και τριτο οι villes, με τις ιδιες περιπου καταθεσεις στην Κάντυ, 2-3 σε αλλες.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Εγω για το 2012 εκανα πιο πολλες καταθεσεις δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο αλλα το 99% γινανε στο Μεταξι οποτε ειχα μειωσει τα κοστοι στο 50% σε σχεση με περυσι στη Φυλης.Μπορω να πω οτι προσαρμοσα και το γαμησι μου στα οικονομικα δεδομενα της εποχης.Πεσανε οι μισθοι επεσαν και τα γαμησιατικα  :rockon:Γενικως παντως εχω μια φθηνουσα πορεια σε οτι αφορα το κοστος...με στουντιο ειχα αρχισει,επεσα στην Φυλης και τωρα πλεον Μεταξι.Ποσο χαμηλοτερα θα πεσω αραγε  :S  Στο τελος με βλεπω να αναγκαζομαι να τα φτιαξω με καμια φεμηνιστρια  :helpplea:
Μηπως να υποπεσεις στον παραδοσιακο και ανεξοδο τροπο? :jerking:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αλλο θεμα το που πανε τα λεφτα.... γιατι αν το δουμε ετσι το θεμα τοτε θα πρεπει να παρουμε τις θεσεις της Χρυσης Αυγης που λεει οχι εργασια σε ξενους !!!!!!!

Μιλαμε για διαφυγοντα κερδη και ακρατη φοροδιαφυγη εδω..... με οτι αυτο συνεπαγεται για ολους μας !!!!!!
αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ συνεβαλλα στην ανόρθωση των βαλκανικών οικονομιών κ των πρωην ανατολικών δημοκρατιών της ΕΣΣΔ... :grin: :grin: έναν ανδριάντα δεν μου αφιέρωσαν... :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο τις 39 καταθεσεις οι 17 εγιναν σε πρωινη βαρδια και οι υπολοιπες 22 σε νυχτερινη

εσυ τις αποδειξεις ψαχνεις...το οτι σα μαλακες στελνουμε ατελειωτα ποσα στις Ρουμανιες και στις Βουλγαριες δε σου κανει εντυπωση.Και μετα ψαχνουμε που πανε τα λεφτα των Ελληνων  :jerking: :jerking:

XAXAXA τα εχω πει και εγω αυτα αλλα καμια φορα ειναι αναποφευχθο πχ
αυτες τις ημερες που έλιωνα απο καυλα και δεν ειχα γκομενα... ε δεν μπορεις να την παιζεις συνεχεια
θα γινεις λακης μετα :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι δικες μου καταθεσεις για το 2012 ηταν συνολικα 8 .

6 σε μπουρδελα και 2 σε στουντιο... γυρω στα 250 ευρω για ενα χρονο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λοιπον απο τις κριτικες μου, και μερικες που θυμαμαι εβγαλα το εξης αποτελεσμα, βαση της φορμας του al...

Συνολο

Καταθεσεις  χ46
Ευρω κοστος 1600€ περιπου συν 180€ εξοδα μεταφορας εκτος εδρας
Κοπελες χ38
Πρωτοδοκιμασμενες χ27
Εντος Θεσσαλονικης χ39
Εκτος θεσσαλονικης χ7

Καταθεση ανα οικο

Α.Γεωργιου 34 χ6
Φριξου 9 χ5
Κοροβαγκου 5 χ5
Μαντζαρου 1Α χ3
Φριξου 15 χ3
Α.Γεωργιου 21 χ3
26ης Οκτωβρη 35Α χ2
Κατεχακη 12 χ2
Προμηθεως 5 χ2
Φριξου 13 χ2
Σαμφως 7 χ1
Α.Γεωργιου 24 χ1
Α.Γεωργιου 16 χ1
Κωλετη 17 χ1
26ης Οκτωβρη 52 χ1
Σαμφως 8 χ1

και εκτος θεσσαλονικης

Γιανιτσα 2
Κοζανη 1
Αθηνα 4

Κοπελες που προτιμηθηκαν πανω απο μια φορα

Αννα ρωσιδα χ3
Καντυ χ2
Εμμα χ2
Γουεντυ (Γιαννιτσα) χ2
Αλεξανδρα Μεξικανα χ2
Τανια χ2
Χριστινα γερμανιδα χ2

Αρα ενα πρωτο συμπερασμα ειναι οτι φετος προτιμησα μονο στουντιο, βαρδαρη αν και εκανα βολτες πηγα μονο 4 φορες, επισης φετος  δεν πηγα καθολου σε Εφη, Βερονικα, Λαουρα, Αφροδιτη που ηθελα να παω. ξοδεψα περισοτερα απο οτι υπολογιζα και στεναχωρεθηκα για αυτο....αλλα δεν γαμας!!??  καλη καρδια... Σαν γενικη εικονα η χρονια περασε υσηχα με στιγμαιες αναλαμπες, απλα ηταν κατατονικη... καινουρια μαγαζακια με ανακυκλωμενες κοπελες, οι κοπελες μας στα στουντια που συχναζα περισοτερο αγγιξαν εμφανησιακα την βαση, η εικονα ειναι καταθλιπτικη, υπηρξαν πολα μπαζα κοινως... δεν ειδαμε καλα κοματια να ερχονται στα μερη μας λες και υπαρχει ενα γκετο της μετριοτητας στην πολη...

Καλυτερα γαμησια της χρονιας μονο θεσσαλονικη:

Θα ελεγα γινανε με Καντυ, Χριστινα γερμανιδα, Αντριανα ισπανιδα, Καρμεν (η γνωστη), Γουεντυ (Γιαννιτσα) Αννα ρωσιδα

Καλυτερα γαμησια με πρωτοδοκιμαζομενες

Αννα ρωσιδα, Τζουλια βυζαρου 26ης οκτωβρη 52,

Χειροτερα γαμησια της χρονιας:

Τα χειροτερα γαμισια σε σχεση με το 2011 ειναι λιγοτερα, μιας και το θυμιατο του jo αν και κινεζικο εκανε δουλεια... :2funny: :2funny:

Πρωτη και καλυτερη η Αλεξανδρα Α.Γεωργιου 34, Αντζελα Σαμφως 8, οριακα βαζω και την Μαρια την σλοβακα, και την Σαρα απο κοροβαγκου που πλεον δεν προκειτε να τις ξαναπροτιμισω, αν και ηταν στανταρακια.

Μπαζα της χρονιας

Μερικα μπαζα που θυμαμαι και φυσικα δεν δοκιμασα, για να μην παρεξηγουμε γιατι μερικοι τα γαμησανε  :2funny: στα ματια μου τα θεωρω μπαζα, σε αλλου ματια περνανε τα κριτιρια τους

Αφροδιτη Ελληνιδα χοντρη απο κεφαληνιας, κριμα στο μαγαζι που διεπρεπσας καλα κοματια  ;), Σανταλ απο Α.Γεωργιου 24, γιγαντια χοντρη ψιλη κοπελα, Ταρα απο Α.Γεωργιο 50, απλα ασχημη, ενα μαυρομαλικο μπαζο χοντρο που δουλευε Α.Γεωργιου 30 μαλλον Καρμεν την λεγανε αν δεν κανω λαθος, σε αυτες βαζω και την Μερτσυ που απο το πολυ φαι κοντευε να κανει μαγουλα σαν το ανθρωπακι της μισελιν,

Η Ποιο αγενης της Χρονιας στο σαλονακι

Αγενεις κοπελες υπηρξαν λιγες, που σε βλεπαν να φευγεις και στην λεγανε περισοτερο, μερικες που θυμαμαι και φυσικα πρωτη και με διαφορα η Εβελινα με τα ωραια βυζακια, η Γιασμιν η τραβελοφατσα, Μιραμπελα θα ελεγα εποιασε την βαση,

Ευγενικες κοπελες στο σαλονακι

Η ποιο ευγενικη κοπελα για εμενα ειναι η Αντριανα η Ισπανιδα, πολες φορες ηρθε και μου συστηθηκε με χειραψια και πρεπει να πηρα και κανα φιλακι στο μαγουλο μια φορα απο οτι θυμαμαι.!!  :grin: και επισης η Ανιτα η Ιταλιδα, που με την ευγενια της σε σκλαβωνει στην υποδοχη, αλλα δεν την εχω δοκιμασει...

Εκπληξη της Χρονιας.

Φυσικα η Καρμεν, που εκανε στροφη με μπαντιλικια τετακε και σουζα.!!!  :2funny: πως εγινε αυτο δεν ξερω.!!  :think: δεν το πιστευα οτι απο το 0 πηγε στο 10. μια φορα την προτιμησα φετος και θα εχουμε και μελον με την κοπελια. Επισης εκπληξη για μενα ειναι και η Αννα η ρωσιδα με την οποια τεριαξαμε απολυτα.

Ανεκδοτο της χρονιας
Και εγω εμεινα εκπληκτος με το 50αρι που ζηταει το νεο υπερλουξ καταστημα επι της Μινωταυρου, ειναι απλα για γελια.!!!

Αυτα απο εμενα............... :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε μπλοκακι τα σημειωνετε ρε σεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οχι βεβαια!! Σε excel! Ειναι πιο βολικο :cheesy:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
60 ευρώ πρόλαβα να χαλάσω. Μετά με κατέβαλλε ένα πρόβλημα υγείας. :S

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Α.Γεωργιου 34 χ6
Φριξου 9 χ5
Κοροβαγκου 5 χ5
.....
Πολυ Λαφαμικος μας βγηκες φετος. ποτε προλαβες ?  :think:  Δες λιστα που εχω παρακατω και βγαλε αντιστοιχη  :sunglasses:

Καλυτερα γαμησια της χρονιας μονο θεσσαλονικη:

Θα ελεγα γινανε με Καντυ, Χριστινα γερμανιδα, Αντριανα ισπανιδα, Καρμεν (η γνωστη), Γουεντυ (Γιαννιτσα) Αννα ρωσιδα
Καντυ χ2
Γουεντυ (Γιαννιτσα) χ2
Χριστινα γερμανιδα χ2

:tooth: Συναγαπουλης Καραμαν  :grouphug:

Τα χειροτερα γαμισια σε σχεση με το 2011 ειναι λιγοτερα, μιας και το θυμιατο του jo αν και κινεζικο εκανε δουλεια... :2funny: :2funny:
Τι κινεζικο ρε ? με τα χερακια μυο το εφτιαξα , με υλικα που ηρθαν κατευθειαν απο την NASA :sunglasses:
Ευλογημενο να ειναι το τσουτσουνι και η τζεπη σου και το 2013  :priest:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=462190;image[/img[/URL]]

[quote][b]Εκπληξη της Χρονιας.[/b]
Φυσικα η Καρμεν, που εκανε [b]στροφη με μπαντιλικια τετακε και σουζα.!!![/b]  :2funny: πως εγινε αυτο δεν ξερω.!!  [/quote]

Χαχαχαχα , ωραια περιγραφη  την ειχα στις υπο δοκιμη  αλλα μετα απο αυτο θα παω σιγουρα ... Με μπαντιλικια τετακε και σουζα  :D

Κοβω τιμολογιο ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
¨Γενικα ...

Φετος ηταν πεσμενη γενικα η μπουρδελοχρονια  με το αισθημα του κορεσμου να κυριαρχει.
Τα σπιτια στοιχιωμενα με νοοτροπιες του παρελθοντος λειτουργουν ρομποτικα και γινονται βαρετα πολυ ευκολα ...
Ακομη και οι 3-4 κοπελες που ειχαν μια αλλη φιλοσοφια , αφομοιωθηκαν με τον καιρο ... Ρομποτακια ενωθειτε ελεγε ενα τραγουδι ...
Τελος παντων 18 επισκεψεις συνολικα (1,5 το μηνα) Εναντι 29 το 2011 (2,4 / μηνα ) και 28 το δευτερο 6μηνο του 2010 ( 4,6 !/μηνα )
810 Ευρω Φετος ( 68/Μηνα ) Εναντι 2230 περισι ( 185/ Μηνα ) και 1300 το 2ο 6μηνο το '10 ( 216/μηνα )
Στον τομεα των καταθεσων παλι κατι εγινε , απο αποψη βολτας ομως πολυ λιγα πραγματα και αυτα λογο παρεας , αλλιως τιποτα ...
( Επισκεψη Φανουρη , καφεδοποσιες με συναθλητες κλτ ) Η αποχη απο τα ηλεκτρονικα μεσα το καλοκαιρι μαλλον καλο μου εκανε
αφου οι κανα δυο βολτιτσες στο τελος του καλοκαιριου ειχαν το αισθημα της χαρας την ανακαλυωης που μου ειχε λειψει :)

Συνολικα στα 2,5 χρονια ενασχολησης μου με το σπορ ξοδεψα περι τα 4500 Ευρω στα σπιτακια + εξοδακινησης κλτ βαλε  ενα  Πεντοχιλιαρο !
Πολλα ? μμμ αναλογος την διαιρεση ,  αν κανεις  5000 / 15 χρονια (οσα περασαν απο τοτε που θα επρεπε να εχω πρωτοπαει )
βγαινει 330 Ευρω το χρονο ... Ε καλα ειναι. Αν παλι κανεις την διαιρεση 5000 / 2,5 χρονια βγαινει 2000 ευρω το χρονο παρα πολλα !!!
Πραγμα το οποιο δεν σκευτομουν ομως οταν τα καπνιζα ( 1,5 πακετο χ 365 μερες χ 3,8γιουρο = 2080 Γιουρο ) οποτε ουτε και τωρα σκευτομαι
μιας και το τελος του τσιγαρου συνεπεσε με την εναρξη της ..πιπας , και αν δεν ηταν η μπουρδελοφαση πολυ πιθανον να μην ακουγα το κλικ
που περιμενα και να ημουν ακομη στο " απο Δευτερα " . Με λιγα λογια δε τα κλαιω τα ξοδεμενα , αφηνω τον καπνοβιομηχανο να τα κλαιει.
Σαφως στα ντελα πιασαν ποιο πολυ τοπο μιας που και εγω οφεληθηκα περισσοτερο γνωριζοντας συνολικα 41 κοπελεις σε 74 επισκεψεις
αλλα και η ανθρωποτητα μιας και το μεγαλυτερο μερος αυτων κατεληξε σε  διατροφη - διδακτρα - ρουχισμο και παιχνιδια
για το καθε μικρο (fatherless σε αρκετες περιπτωσεις ) τεκνο της εκαστοτε ερωμενης μου . So ... Τσιγαρο-Αιδοιο 0-1

Εκπληξεις της Χρονιας...
Το ανοιγμα αρκετων νεων καταστηματων με αυτα στις οδους Αχελοου και Μινωταυρου να ανεβαζουν τον πηχη
τοσο που κανουν τα χειροτερα που εχω επισκευθει να ανοικουν πια στην κατηγορια "τρωγλη"
Εκει ομως που ειχαν αρχισει να κλεινουν και να βγαινουν οι κοπελες στο δρομο , τωρα πολλα παραμενουν κλειστα λογο ελειψης προσωπικου ...

Η Εμφανιση της Αννας Λαφαμοπουλου στον στοιβο μαχης ηταν αλλη μια εκπληξη , η οποια για πολλους δεν ειναι παρα αλλη μια ιεροδουλος
ομως για μερικους χρηστες του φορουμ ηταν η φιλη μας . Ευχαριστη θα την χαρακτηριζα σαν εκπληξη μιας και δωθηκε η ευκαιρια σε
αρκετους να την γνωρισουν απο κοντα  και σιγουρα φυγαν χαρουμενοι χοχοχο . Δε ξερω ποσο ευκολο η ευχαριστο ειναι για την ιδια
εγω παντως χαρηκα που την ειδαμε . Θα λυπομουν αν μαθαινα οτι τα παρατησε και εγινε καλογρια ...

Και η  γνωριμια με μερικους αξιολογους σαν ατομα συναθλητες  :grouphug:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειδικα ...

Αναλυοντας το 2012 εχουμε ...
18 Επισκεψεις , 17 γκομενες με πρωτοδοκιμασμενες τις 13 εκ των 17 , 810€  συν καποια εξοδα κινησης
Κοπελες που προτιμηθηκαν πανω απο μια φορα ηταν μονο η Αντριανα.es και αυτη την δευτερη φορα μονο για μια μετα-μασαζιακη πιπα
Δεν πηγα σε Εφη , Αφροδιτη και Wendy που ηθελα να παω. κυριως λογο πεσμενης διαθεσης και αστοχιας ωραριου.
Τελικα ηταν μια χρονια νεων γνωριμιων :)

Καλυτερα , λιγοτερα καλα η οχι καλα γαμισια της χρονιας δε ξεχωριζω , παραθετω λιστα ονοματων με λιγα σχολια
Γενικα καλα ηταν τα περισσοτερα , φαινετε οτι το ενστικτο μου λειτουργει  :)
(Κατα χρονολογικη σειρα)

Καντυ.....(120€) Αν ειχε ο Ηλιος προσωπο θα ειχε το δικο σου , γιατι φωτιζετε ολη η γη  μ' ενα χαμογελο σου :)
Αντριανα.es(90€) Σταθερη Αξια - αποδοση , σωστη στη δουλεια της ,  Εμπειρη  , Πορνατζου καυλιαρα . Hola Seniorita !
Αλινα......(30€) Ουφο - Σπερματοδοχειο - Δευτεραντζα - Ψωνιο , χαχα ε ναι ... Tο κομοδινο της χρονιας :p
Αλεξ.......(40€) Καλη περιπτωση αλλα χαθηκε … Πιτσιρκα βυζαρου , γελαστη κοπελιτσα , ωραια ...
Μαντυ......(50€) Εμπειρη - Καυλιαρα - Παιχνιδιαρα - Αστατη - Καλη σαν αναμνηση γενικα
Γιαννα.....(50€) Καλη περιπτωση η χορευταρου Γιαννα αλλα χαθηκε … Παντρευτικε λενε οι τσατσαδες. Καθε ευτυχια της ευχομαι εγω ...
Ευα.gr.....(30€) H Βλαχοπουλα στη Βεροια … Αυτονοητα πραγματα - τυπικα made in Greece...
Νατασσα.ru.(50€) Η Τσαρινα μας ... . Οπως λεμε αεροσκαφη τυπου Αντωνοφ ετσι σε λιγο θα λεμε εμπειρια τυπου Τσαρινας . Ψηλα ο πηχης !
Τανια.ru...(50€) (Γιανιτσα)  Σαν επαρχιακος σταθμος του ΚΤΕΛ … Απλα για να μη σε βρεχει εξω χαχα.  Ενας αριθμος πια ...
Τζουλια(52)(30€) Τρελο φατσουλινι  <3 Ντεκαοχτω ετων , η ποιο πετιτ βυζοκατασταση που πετυχα , εφυγε ομως :/
Λιλη.......(40€) Μετριο ... Ετσι απλα οπως παραγκελνεις μετριο καφε , Αξιζε σαν επισκεψη αλλα ειχε φτωχο After Fuck Feeling
Rebekka.es.(40€) Αγριογατακι ! Απορω γιατι δηλωνει Ισπανις. ussr χαρακτηριστικα και επιδωσεις . Oλο χανετε ομως ....
Χριστινα.kz(40€) Φιλοτιμη κοπελιτσα , κατι σαν βολτα με οικογενιακο αυτοκινητο , καλo αλλα δε κανει μπαντες χαχα . Αξιζε κι αυτη γενικα
Αντριαννα.Ρο(40) Ξαθνο πιπινι μοντελε , διχασμενη προσωπικοτητα ομως καλα περασα αν και στο βλεμα της ειδα οτι θα μπορουσα να μην ειχα περασει
Αντζελα.ro.(30€) (Γιανιτσα ) Πολυ καλη περιπτωση η κοπελια , οχι ομως και η εμπειρια , ο χορος και ο χρονος ηταν εναντιων μου.
Λάρα.......(40€) Μαθητευομενο ομορφο - γλυκο πιπινελι . Ελπιζω να μη χαθει πριν γινει 20 , μετα ας παει οπου θελει :p
Ιζαμπελα...(40€) Χα ! Ανελπιστη εμπειρια , ισως της θυμησα καποιον παλιο της ερωτα , χοχοχο !
================ ================================================================================================================
ΤΟΤΑΛ.....(810€) Τα μισα του προυπολογισμου ! χρωστουσα ομως στα 2 παρελθοντα ετη , κι ετσι ισοσταθμησαμε  το χρεος ;)

Καταθεση ανα οικο (2012) . Μολις 9 σπιτακια απ οτι βλεπω τιμηθηκαν φετος ... Λιγα
(οικος / φορες / γιουροζ / κοπελες )

Villa... 4 260 [ Καντυ.....(120€) / 2χΑντριανα.es(90€) / Μαντυ......(50€) ]
LaFemme. 3 120 [ Αλεξ.......(40€)/ Λιλη.......(40€) / Λάρα.......(40€) ]
Ερως.... 2 90 [ Νατασσα.ru.(50€) / Rebekka.es.(40€) ]
Μαντ14.. 2 90 [ Γιαννα.....(50€) / Αντριαννα.Ρο(40) ]
Κωλετη.. 2 80 [ Χριστινα.kz(40€) / Ιζαμπελα...(40€) ]
Γιανιτσα 2 80 [Τανια.ru...(50€) / Αντζελα.ro.(30€) ]
Κατεχακη 1 30 [ Αλινα..(30€) ]
Αλισα... 1 30 [Τζουλια (30€) ]
Βεροια.. 1 30 [ Ευα.gr..30€) ]

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συνολικα ... ( κοπελες )

index.php
[/url]

Συνημμένα

• Timologio.jpg
    Timologio.jpg
    190,6 KB · Εμφανίσεις: 58

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ενθυμουμαι...Με το εκλεισε η χρονια, τα ποσα παραγραφηκαν ανακεφαλαιοποιηθηκαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom