You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aπολογισμός μπουρδελοοικονομικού έτους 2013
- Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 260
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι μπαχαλακηδες τυπεγιατι δε γραφετε ρε μαγκες με ποσες πηγατε και ποσα ξοδεψατε στις πουτανες μιας και ειναι αυτος ο τιτλος και γραφετε οτιδηποτε αλλη παπαρια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι ειναι αυτα ρε μαν; ποιος τα κανει;Ξερεις,ενας αντρας μπορει να χυσει και 6 και 7 φορες,και 10 αμα λαχει οταν ειμασταν πιτσιρικαδες.Δεν ειναι αγωνας δρομου το γαμησι.Αλλα τι σου λεω εσενα.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ο μιζερόπουλοςτι ειναι αυτα ρε μαν; ποιος τα κανει;
Επισκέπτης
Εγω παιδια θα σας βαλω ενα συνθημα που ακουγεται στα γηπεδα και λεει ολοι την αληθεια.
[size=14pt]Βαρια βαρια του .... η φανελα κι οποιος δεν μπορει να παει στα μπουρδελα [/size]
[size=14pt]Βαρια βαρια του .... η φανελα κι οποιος δεν μπορει να παει στα μπουρδελα [/size]
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο αλλος ο ανεκδιηγητος μας λεει οτι απολαμβανει την γυναικεια παρεα.....και σε ρωτω.....τι κοινο μπορει να εχει ενας αντρας με μια γυναικα για να κανουν παρεα;λιγο πουστριλικια μου ακουγονται αυταο μιζερόπουλος
αντρας και γυναικα πρεπει να βρισκονται μαζι μονο για να γαμηθουν βασικα....τι παρεουλες και μαλακιες;μετα το γαμησι θελω να δω μπαλα,να παιξω στοιχημα,να πιω καφε με φιλους,να σχολιασω μαλακιες,να μιλησω πολιτικα,να σχολιασω μουνακια ,να σερφαρω στο μπου και στα τσοντοσαιτ .....με την γυναικα παρεα θα τα κανω αυτα;ή θα μιλησουμε για σερβιετες,νυχια,βαφες μαλλιων και τσαντες;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.017
- Πόντοι
- 13.755
www.youtube.com/watch?v=4vJ3TvdXY-k]https://www.youtube.com/watch?v=4vJ3TvdXY-k[/url[/video]]ο αλλος ο ανεκδιηγητος μας λεει οτι απολαμβανει την γυναικεια παρεα.....και σε ρωτω.....τι κοινο μπορει να εχει ενας αντρας με μια γυναικα για να κανουν παρεα;λιγο πουστριλικια μου ακουγονται αυτα
αντρας και γυναικα πρεπει να βρισκονται μαζι μονο για να γαμηθουν βασικα....τι παρεουλες και μαλακιες;μετα το γαμησι θελω να δω μπαλα,να παιξω στοιχημα,να πιω καφε με φιλους,να σχολιασω μαλακιες,να μιλησω πολιτικα,να σχολιασω μουνακια ,να σερφαρω στο μπου και στα τσοντοσαιτ .....με την γυναικα παρεα θα τα κανω αυτα;ή θα μιλησουμε για σερβιετες,νυχια,βαφες μαλλιων και τσαντες;
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν ατομα που χυνουν εξι και εφτα φορες ? πως γινεται ?
Επισκέπτης
Εδω υπαρχουν ατομα που γαμανε καθε μερα στα μπουρδελαυπαρχουν ατομα που χυνουν εξι και εφτα φορες ? πως γινεται ?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
και δυο φορες την ημεραΕδω υπαρχουν ατομα που γαμανε καθε μερα στα μπουρδελα
Επισκέπτης
Αξιοι,αξιοι..και δυο φορες την ημερα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κι εγω την ιδια απορια ειχα τυπε μου...υπαρχουν ;)υπαρχουν ατομα που χυνουν εξι και εφτα φορες ? πως γινεται ?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν ειναι οι λεγομενοι ΧΥΣΤΕΣ το μονο που τους νοιαζειειναι οσες περισσοτερες φορες να καταφερουν να χυσουν σε μια μερακι εγω την ιδια απορια ειχα τυπε μου...υπαρχουν ;)
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και δυο φορες την ημερα
Αυτό μόνο μια φορά το έχω κάνει. 2 απανωτές από σπίτι σε σπίτι.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Kαι 10 δικε μου.υπαρχουν ατομα που χυνουν εξι και εφτα φορες ? πως γινεται ?
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
εγω παντως στην δευτερη φορα αργο καπως τωρα σκεψου δτην 6 πως χυνουν δεν ξερω. τι να πω
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
συνηθως αυτοι που χυνουν πολλες φορες ειναι λιγο κοκορακια ;)εγω παντως στην δευτερη φορα αργο καπως τωρα σκεψου δτην 6 πως χυνουν δεν ξερω. τι να πω
Επισκέπτης
ο αλλος ο ανεκδιηγητος μας λεει οτι απολαμβανει την γυναικεια παρεα.....και σε ρωτω.....τι κοινο μπορει να εχει ενας αντρας με μια γυναικα για να κανουν παρεα;λιγο πουστριλικια μου ακουγονται αυτα
βλαμμενε γυναικεια παρεα δεν εννοουσα το πλεκτο.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
παλι κωλοτριβεσαι μωρη ωραια ελενηβλαμμενε γυναικεια παρεα δεν εννοουσα το πλεκτο.
Επισκέπτης
παλι κωλοτριβεσαι μωρη ωραια ελενη
αφου τα καμμενα πουστρακια ειστε φοβερος εθισμος! εχετε τρομερη πλακα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις