Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τωρα θα μπούμε σε αηδιαστικές λεπτομέρειες και θα ξενέρωσουμε όλοι (εκτός απο τους κοπρολαγνους).
 Οι γυναίκες σε πιο συχνό επίπεδο απο τους άντρες πάσχουν απο δυσκοιλιοτητα,δεν ειναι το πιο εύκολο να πείσεις μια γυναίκα να πάει για χεσιμο αν δεν μπορει.Περα απο αυτό,ακομα και να πήγε για χεσιμο και τα κόπρανα (σκατα κοινός) ηταν πιο μαλακα απο τα σύνηθες πως μπορει να καθαριστεί 10-15 εκατοστά πιο μεσα ώστε να μην αφήσει υπολείμματα καθόλου στα τοιχώματα;;;Ειναι δύσκολο στην καθημερινότητα.Μην φέρνετε  παράδειγματα απο επαγγελματίες γυναίκες.

Ρε πλάκα κάνεις ;
Το καθαρίζουν εύκολα.
Πολύ νερό , με το τηλέφωνο ... δάκτυλο ...
Είναι καπάτσες οι γκόμενες.

Καμία γκόμενα δεν με έχει μερεντιάσει.
Σε προγραμματισμένο γαμήσι.
Και μιλάω για παντρεμένες , όχι επαγγελματίες και της νύχτας.
Κλύσμα δεν κάνουν πάντως!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι να σου πω;;
Εσυ μπορει να παίζεις με έμπειρες στην πίσω κίνηση...
Και το φιλαράκι μου εχει τα ατυχηματακια του καμια φορά  με την δικιά του αλλα και εγω οποια πήρα και τον έχωσα βαθιά την πάτησα.

Ακόμη και σε μερέντες ...
μπορεί να εκμεταλευτείς τις ενοχές υπέρ σου ...

ακόμη και πουτάνες βγάζουν ενοχές σε τέτοιες φάσεις ...

θυμάμαι ένα άλλο ουκρανεζάκι που επειδή έκλασε όταν τη γαμούσα
ψάρωσε άσχημα ...

και μετά τσ ήπιε όλα για να με αποζημιώσει ... και στους 2 γύρους ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γάμα κώλο ακάποτα ...
(όχι πουτάνες εννοείται, αυτό είναι αυτοκτονία , όχι γαμήσι)
και μετά θα αντιμετωπίζεις το γαμήσι στο μουνί σαν ... μαλακία ...
σε μπουρδελο γαμησα.άβολος ειναι  σχετικα .προτιμώ το μουνάκι.τσακ μπαμ κάρφωμα

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Παντως το κλυσμα ειναι απαραιτητο.Εγω παιρνω δυο κοριτσια εκδιδομενα,απο εδω-πολυ γνωστα σε ολους μας.Τις εχω στανταρακια.Καθε εβδομαδα συναντω την μια απο αυτες.Παντα τις γαμω απο τον κωλο και ποτε δεν ειχα ατυχημα.Και οι δυο κανουν κλυσμα συστηματικα.Μαλιστα η μια στην αρχη οποτε τηλεφωνουσα για ραντεβου με ρωτουσε αν θελω κωλο για να ερθει καθαρη.Τωρα πια σταματησε να ρωταει... :2funny: Ερχεται παντα καθαρη!!!!

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Ατυχηματα συμβαινουν...αλλα στις μη επιμελεις με την καθαριοτητα.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
λιπαντικο με βαση το νερο, το απολυτα καλυτερο!
το αγοραζεις απο φαρμακειο ή σεξ shop???

και πως το ζητας/??? πχ μπαινεις σε φαρμακειο και λες ενα λιπαντικο με βαση το νερο???

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γάμα κώλο ακάποτα ...
(όχι πουτάνες εννοείται, αυτό είναι αυτοκτονία , όχι γαμήσι)
και μετά θα αντιμετωπίζεις το γαμήσι στο μουνί σαν ... μαλακία ...

ειχα ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν εχω λαβει ακομα,

γαμωντας κωλο ακαποτα παιζει να τρεχεις μετα με ηπατιτιδες??????

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Αν η κοπελα που φερει τον κωλο εχει ηπατιτιδα με τη μια...

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6

Ποτέ κώλο ακάποτα ακόμα και με την γκόμενα. Ο κώλος έχει μικρόβια που αν περάσουν στον προστάτη την έβαψες. Όσο για λιπαντικά

πας στο σουπερ μαρκετ και το αγοράζεις.

Επισκέπτης
το αγοραζεις απο φαρμακειο ή σεξ shop???

και πως το ζητας/??? πχ μπαινεις σε φαρμακειο και λες ενα λιπαντικο με βαση το νερο???
από σουπερμάρκετ της ντουρεξ καλό είναι, όχι βαζελίνη γιατί σπάει το προφυλακτικό

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Nαι παιδια θελει μεγαλη προσοχη! Κανονικα ο κωλος θελει μονο με προφυλακτικο για προστασια και των δυο.
τι γινεται ομως οταν ο αλλος θελει να χυνει παντου?
Με τον παρτενερ μου καναμε εξετασεις για aids, std ειδαμε οτι ειμαστε κ οι δυο καθαροι λεμε οτι ειμαστε και οι δυο μονογαμικοι οποτε δε χρησιμοποιει προφυλακτικο. Το θεμα ειναι οτι θελει να χυνει συνεχεια μεστο μουνι, εγω ομως δε μπορω να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας ολη την ωρα οποτε χυνει κωλο..
εγω θα προτιμουσα για δικη του ασφαλεια να βαλει προφυλακτικο για πισω, αλλα δε καταλαβαινει τπτ αυτος, ορμαει..
κι ειναι αυτο που λεμε, οταν ο ερωτας ερχεται η λογικη κανει φτερα,,και οταν γουσταρεις τον αλλον πολυ κανεις οτι θελει και παρασυρεσαι και εσυ απτη καυλα...οποτε για μας ειναι πιο δυσκολο...εσεις ομως δε παιζεται με συναισθηματα, ουτε με μονογαμια, προφυλακτικο και παλι προφυλακτικο στα παντα!! προσεχουμε για να εχουμε!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Nαι παιδια θελει μεγαλη προσοχη! Κανονικα ο κωλος θελει μονο με προφυλακτικο για προστασια και των δυο.
τι γινεται ομως οταν ο αλλος θελει να χυνει παντου?
Με τον παρτενερ μου καναμε εξετασεις για aids, std ειδαμε οτι ειμαστε κ οι δυο καθαροι λεμε οτι ειμαστε και οι δυο μονογαμικοι οποτε δε χρησιμοποιει προφυλακτικο. Το θεμα ειναι οτι θελει να χυνει συνεχεια μεστο μουνι, εγω ομως δε μπορω να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας ολη την ωρα οποτε χυνει κωλο..
εγω θα προτιμουσα για δικη του ασφαλεια να βαλει προφυλακτικο για πισω, αλλα δε καταλαβαινει τπτ αυτος, ορμαει..
κι ειναι αυτο που λεμε, οταν ο ερωτας ερχεται η λογικη κανει φτερα,,και οταν γουσταρεις τον αλλον πολυ κανεις οτι θελει και παρασυρεσαι και εσυ απτη καυλα...οποτε για μας ειναι πιο δυσκολο...εσεις ομως δε παιζεται με συναισθηματα, ουτε με μονογαμια, προφυλακτικο και παλι προφυλακτικο στα παντα!! προσεχουμε για να εχουμε!

siga mhn eisai gynaika  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φίλε, η Πενταγιώτισσα είναι 100% γυναίκα, και πολύ καλό άτομο. Μην ακούω εξυπνάδες πασχαλιάτικα...  :)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Ωραία φάση.
Κι εγώ είχα χαρεί κάποια καλά κορίτσια και τα πάντρεψα με καλά παιδιά.
Τώρα τα χαίρομαι αραιότερα .
[size=11pt]Μόνο από αυτήν την ατάκα σιγουρεύτηκα ότι είσαι ο αυθεντικός Λάκαρος  :kneel:

Πάντως, το ακάποτο κωλογαμήσι είναι ό,τι πιο ξέγνοιαστο υπάρχει στο σεξ.  :zfuck:

[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom