zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τον κωλό τι να τον κάνεις όταν έχεις τόσο ωραίο μουνάκι μπροστά σου...εμμονη απο τσοντες και αλλες τετοιες μαλακιες ειναι..
έχεις γαμήσει κώλο ακάποτα;
τον κωλό τι να τον κάνεις όταν έχεις τόσο ωραίο μουνάκι μπροστά σου...εμμονη απο τσοντες και αλλες τετοιες μαλακιες ειναι..
οχιέχεις γαμήσει κώλο ακάποτα;
Τωρα θα μπούμε σε αηδιαστικές λεπτομέρειες και θα ξενέρωσουμε όλοι (εκτός απο τους κοπρολαγνους).
Οι γυναίκες σε πιο συχνό επίπεδο απο τους άντρες πάσχουν απο δυσκοιλιοτητα,δεν ειναι το πιο εύκολο να πείσεις μια γυναίκα να πάει για χεσιμο αν δεν μπορει.Περα απο αυτό,ακομα και να πήγε για χεσιμο και τα κόπρανα (σκατα κοινός) ηταν πιο μαλακα απο τα σύνηθες πως μπορει να καθαριστεί 10-15 εκατοστά πιο μεσα ώστε να μην αφήσει υπολείμματα καθόλου στα τοιχώματα;;;Ειναι δύσκολο στην καθημερινότητα.Μην φέρνετε παράδειγματα απο επαγγελματίες γυναίκες.
Ε δεν ειπα και αμεσως. Να σε χαρουμε 3-4 χρονια και μετα να σου βρουμε ενα καλο παιδι.
Τι να σου πω;;
Εσυ μπορει να παίζεις με έμπειρες στην πίσω κίνηση...
Και το φιλαράκι μου εχει τα ατυχηματακια του καμια φορά με την δικιά του αλλα και εγω οποια πήρα και τον έχωσα βαθιά την πάτησα.
σε μπουρδελο γαμησα.άβολος ειναι σχετικα .προτιμώ το μουνάκι.τσακ μπαμ κάρφωμαΓάμα κώλο ακάποτα ...
(όχι πουτάνες εννοείται, αυτό είναι αυτοκτονία , όχι γαμήσι)
και μετά θα αντιμετωπίζεις το γαμήσι στο μουνί σαν ... μαλακία ...
το αγοραζεις απο φαρμακειο ή σεξ shop???λιπαντικο με βαση το νερο, το απολυτα καλυτερο!
Γάμα κώλο ακάποτα ...
(όχι πουτάνες εννοείται, αυτό είναι αυτοκτονία , όχι γαμήσι)
και μετά θα αντιμετωπίζεις το γαμήσι στο μουνί σαν ... μαλακία ...
Αν η κοπελα που φερει τον κωλο εχει ηπατιτιδα με τη μια...ειχα ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν εχω λαβει ακομα,
γαμωντας κωλο ακαποτα παιζει να τρεχεις μετα με ηπατιτιδες??????
ειχα ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν εχω λαβει ακομα,
γαμωντας κωλο ακαποτα παιζει να τρεχεις μετα με ηπατιτιδες??????
από σουπερμάρκετ της ντουρεξ καλό είναι, όχι βαζελίνη γιατί σπάει το προφυλακτικότο αγοραζεις απο φαρμακειο ή σεξ shop???
και πως το ζητας/??? πχ μπαινεις σε φαρμακειο και λες ενα λιπαντικο με βαση το νερο???
Nαι παιδια θελει μεγαλη προσοχη! Κανονικα ο κωλος θελει μονο με προφυλακτικο για προστασια και των δυο.
τι γινεται ομως οταν ο αλλος θελει να χυνει παντου?
Με τον παρτενερ μου καναμε εξετασεις για aids, std ειδαμε οτι ειμαστε κ οι δυο καθαροι λεμε οτι ειμαστε και οι δυο μονογαμικοι οποτε δε χρησιμοποιει προφυλακτικο. Το θεμα ειναι οτι θελει να χυνει συνεχεια μεστο μουνι, εγω ομως δε μπορω να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας ολη την ωρα οποτε χυνει κωλο..
εγω θα προτιμουσα για δικη του ασφαλεια να βαλει προφυλακτικο για πισω, αλλα δε καταλαβαινει τπτ αυτος, ορμαει..
κι ειναι αυτο που λεμε, οταν ο ερωτας ερχεται η λογικη κανει φτερα,,και οταν γουσταρεις τον αλλον πολυ κανεις οτι θελει και παρασυρεσαι και εσυ απτη καυλα...οποτε για μας ειναι πιο δυσκολο...εσεις ομως δε παιζεται με συναισθηματα, ουτε με μονογαμια, προφυλακτικο και παλι προφυλακτικο στα παντα!! προσεχουμε για να εχουμε!
siga mhn eisai gynaika
Τα σέβη μου!φίλε, η Πενταγιώτισσα είναι 100% γυναίκα, και πολύ καλό άτομο. Μην ακούω εξυπνάδες πασχαλιάτικα...
[size=11pt]Μόνο από αυτήν την ατάκα σιγουρεύτηκα ότι είσαι ο αυθεντικός ΛάκαροςΩραία φάση.
Κι εγώ είχα χαρεί κάποια καλά κορίτσια και τα πάντρεψα με καλά παιδιά.
Τώρα τα χαίρομαι αραιότερα .