Νέα

Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εμ όταν σκοπεύεις να δώσεις κώλο και λεύκανση θα κάνεις και κλύσμα θα κάνεις, αν θέλεις να λέγεσαι θηλυκό και έχεις κάποια ελάχιστη καλαισθησία
εκτός και αν ο άντρας τη βρίσκει με τις σκατούλες τότε πάσο  :)

Άμα με έναν άνθρωπο έχεις έντονη σεξουαλική ζωή και αμοιβαία καύλα,
παίζουν και καρφώματα εκτός προγράμματος.
Την άλλη την έχεις στα 4,βλέπεις την κωλοτρυπίδα και θες να τη γαμήσεις ΤΩΡΑ.

Και η συγκεκριμένη γκόμενα ήταν ΤΟ θηλυκό,η καλύτερη παρτενέρ στο κρεβάτι που είχα ποτέ.

Ο λάκης έχει δίκιο.
Αν έχει προηγηθεί χέσιμο και τηλέφωνο,αν δε της δώσεις κανένα άντερο στο χέρι,δεν υπάρχει κίνδυνος μερεντιάσματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Nαι παιδια θελει μεγαλη προσοχη! Κανονικα ο κωλος θελει μονο με προφυλακτικο για προστασια και των δυο.
τι γινεται ομως οταν ο αλλος θελει να χυνει παντου?
Με τον παρτενερ μου καναμε εξετασεις για aids, std ειδαμε οτι ειμαστε κ οι δυο καθαροι λεμε οτι ειμαστε και οι δυο μονογαμικοι οποτε δε χρησιμοποιει προφυλακτικο. Το θεμα ειναι οτι θελει να χυνει συνεχεια μεστο μουνι, εγω ομως δε μπορω να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας ολη την ωρα οποτε χυνει κωλο..
εγω θα προτιμουσα για δικη του ασφαλεια να βαλει προφυλακτικο για πισω, αλλα δε καταλαβαινει τπτ αυτος, ορμαει..
κι ειναι αυτο που λεμε, οταν ο ερωτας ερχεται η λογικη κανει φτερα,,και οταν γουσταρεις τον αλλον πολυ κανεις οτι θελει και παρασυρεσαι και εσυ απτη καυλα...οποτε για μας ειναι πιο δυσκολο...εσεις ομως δε παιζεται με συναισθηματα, ουτε με μονογαμια, προφυλακτικο και παλι προφυλακτικο στα παντα!! προσεχουμε για να εχουμε!
Aκάποτους πρωκτικους κρεμπιέδες η Πενταγιώ, respect  :rockon:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Γκόμενα σε σχέση που δεν σου δίνει κώλο, τον έχει για άλλον.  ;)

Σωστό αυτό, ωστόσο δε σημαίνει ότι κι αν ακόμη στον δίνει, δεν τον δίνει και στον...άλλον ή στους άλλους...

Και για να απαντήσω στην ερώτηση, τα τελευταία 15 χρόνια δεν υπήρξε γυναίκα που να μου αρνήθηκε...παλιότερα, πάλι, σχεδόν καμιά δεν μου τον έδωσε, ίσως έχει να κάνει και με την αλλαγή στα όποια ταμπού είχαν οι γυναίκες, ίσως και με την ηλικία...κοινό σημείο όλων βέβαια είναι ότι την ψιλοέβρισκαν με τον πόνο, οπότε κάπου ήταν λογικό...γενικά έχω την αίσθηση ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν λίγο έως πολύ τον πόνο...ε, αυτές μάλλον τον δίνουν άφοβα και χωρίς πολλές περιστροφές

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Τωρα θα μπούμε σε αηδιαστικές λεπτομέρειες και θα ξενέρωσουμε όλοι (εκτός απο τους κοπρολαγνους).
 Οι γυναίκες σε πιο συχνό επίπεδο απο τους άντρες πάσχουν απο δυσκοιλιοτητα,δεν ειναι το πιο εύκολο να πείσεις μια γυναίκα να πάει για χεσιμο αν δεν μπορει.Περα απο αυτό,ακομα και να πήγε για χεσιμο και τα κόπρανα (σκατα κοινός) ηταν πιο μαλακα απο τα σύνηθες πως μπορει να καθαριστεί 10-15 εκατοστά πιο μεσα ώστε να μην αφήσει υπολείμματα καθόλου στα τοιχώματα;;;Ειναι δύσκολο στην καθημερινότητα.Μην φέρνετε  παράδειγματα απο επαγγελματίες γυναίκες.

ετσι ειναι

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Nαι παιδια θελει μεγαλη προσοχη! Κανονικα ο κωλος θελει μονο με προφυλακτικο για προστασια και των δυο.
τι γινεται ομως οταν ο αλλος θελει να χυνει παντου?
Με τον παρτενερ μου καναμε εξετασεις για aids, std ειδαμε οτι ειμαστε κ οι δυο καθαροι λεμε οτι ειμαστε και οι δυο μονογαμικοι οποτε δε χρησιμοποιει προφυλακτικο. Το θεμα ειναι οτι θελει να χυνει συνεχεια μεστο μουνι, εγω ομως δε μπορω να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας ολη την ωρα οποτε χυνει κωλο..
εγω θα προτιμουσα για δικη του ασφαλεια να βαλει προφυλακτικο για πισω, αλλα δε καταλαβαινει τπτ αυτος, ορμαει..
κι ειναι αυτο που λεμε, οταν ο ερωτας ερχεται η λογικη κανει φτερα,,και οταν γουσταρεις τον αλλον πολυ κανεις οτι θελει και παρασυρεσαι και εσυ απτη καυλα...οποτε για μας ειναι πιο δυσκολο...εσεις ομως δε παιζεται με συναισθηματα, ουτε με μονογαμια, προφυλακτικο και παλι προφυλακτικο στα παντα!! προσεχουμε για να εχουμε!

Πρέπει να τον έχεις τρελάνει τον κύκλο σου τόσες φορές που έχεις πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας...δεν είναι για χόρταση, ούτε για καθημερινή χρήση...μια το πολύ δυο φορές το μήνα....εκτός κι αν πηδιέστε μόνο δυο φορές το μήνα, οπότε πάω πάσο...

laispodias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
169
Πόντοι
286
Σωστό αυτό, ωστόσο δε σημαίνει ότι κι αν ακόμη στον δίνει, δεν τον δίνει και στον...άλλον ή στους άλλους...

Και για να απαντήσω στην ερώτηση, τα τελευταία 15 χρόνια δεν υπήρξε γυναίκα που να μου αρνήθηκε...παλιότερα, πάλι, σχεδόν καμιά δεν μου τον έδωσε, ίσως εχει να κάνει και με την αλλαγή στα όποια ταμπού είχαν οι γυναίκες, ίσως και με την ηλικία...κοινό σημείο όλων βέβαια είναι ότι την ψιλοέβρισκαν με τον πόνο, οπότε κάπου ήταν λογικό...γενικά έχω την αίσθηση ότι οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν λίγο έως πολύ τον πόνο...ε, αυτές μάλλον τον δίνουν άφοβα και χωρίς πολλές περιστροφές

Συμφωνω με την αλλαγη στα ταμπου τα τελεταια χρονια.Επισης συμφωνω οτι ολες λιγο ή πολυ γουσταρουν πονο...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Κι επειδή γίνεται κουβέντα για ακάποτο από κώλο, ας πω και εγώ τη δική μου παρόλα...Καλό είναι (για να μην πω επιβεβλημένο) να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό στο πρωκτικό σεξ, ακόμη και αν πηδάτε τη γυναίκα σας, ακόμη και αν έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις που υπάρχουν...Στην περίπτωση δε που ΔΕΝ έχετε κάνει εξετάσεις με το έτερον ήμισυ (δεν αναφέρομαι καν σε one night stand ή πολύ περισσότερο σε πληρωμένο σεξ γιατί ειναι αυτονόητο φαντάζομαι), αφήστε το καλύτερα...είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να τσιμπήσετε ό,τι παράσημο τραβάει η όρεξή σας, γιατί ο πρωκτός, εκτός από ό,τι ήδη αναφέρθηκε (μικροοργανισμούς που ζουν εκεί ή οτιδήποτε άλλο), μπορεί να έχει από αμυχές μέχρι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...Επίσης, λόγω της βιαιότητας της πράξης, είναι πολύ πιο πιθανό σε σχέση με το "ορθόδοξο" (ευλόγησον..χαχαχ) σεξ να δημιουργηθούν αμυχές και στο καβλί σας κατά την διάρκεια του σεξ και αυτό αυξάνει την πιθανότητα μετάδοσης οποιουδήποτε Σ.Μ.Ν. Γι΄αυτό, λοιπόν, προτείνω πρωκτικό σεξ ΜΟΝΟ με προφυλακτικό (αφήστε που γλυτώνετε και το ενδεχόμενο μερέντας)....Όποιος θέλει, λαμβάνει υπόψη όσα έγραψα, το ψάχνει και λίγο παραπάνω μόνος του και επιλέγει...Καταλαβαίνω ότι την ώρα της γκάβλας, δεν έχεις μυαλό να σκεφτείς τέτοιες λεπτομέρειες, αλλά αναρωτηθείτε αν μερικά λεπτά απόλαυσης είναι πιο σημαντικά από την υγεία μας!!! Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι η φύση της συγκεκριμένης πράξης ευθύνεται μεταξύ άλλων και για τα αυξημένα ποσοστά ΗΙV και ηπατίτιδας σε ομοφυλόφιλους άνδρες (έγραψα ότι και αυτός αποτελεί λόγο, όχι μόνο αυτός...για να προλάβω ανάλογη απάντηση κάποιου...απρόσεχτου αναγνώστη)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγώ με παντρεμένες (με άλλους) που κάνω σεξ , από τον κώλο , το κάνω ακάποτα.
Από το μουνί τις παίρνω με καπότα, καθαρά για λόγους αντισύλληψης.

Σαφώς υπάρχουν κίνδυνοι θεωρητικά, αλλά είναι άτομα που τα εμπιστεύομαι 100%
(για ΣΜΝ ,δεν έχει καμία σχέση αυτό με την εμπιστοσύνη που κακώς τους δείχνουν οι σύζυγοί τους).

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ με παντρεμένες (με άλλους) που κάνω σεξ , από τον κώλο , το κάνω ακάποτα.
Από το μουνί τις παίρνω με καπότα, καθαρά για λόγους αντισύλληψης.

Σαφώς υπάρχουν κίνδυνοι θεωρητικά, αλλά είναι άτομα που τα εμπιστεύομαι 100%
(για ΣΜΝ ,δεν έχει καμία σχέση αυτό με την εμπιστοσύνη που κακώς τους δείχνουν οι σύζυγοί τους).

Εγώ, πάλι, θα σου έλεγα να μην τις εμπιστεύεσαι (ειδικά αυτές που αναφέρεις) καθόλου...εκτός κι αν νομίζεις ότι πέραν εσένα και του άνδρα τους, δεν πηγαίνουν με κανέναν άλλον (μεταξύ μας τώρα, η κατηγορία που αναφέρεις, δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη από οποιαδήποτε παρτόλα που πηδιέται δεξιά κι αριστερά...το γεγονός ότι είναι παντρεμένες, δεν τις κάνεις και..μονογαμικές...όπως ίσως έχει αντιληφθεί, μόνο τέτοιες δεν είναι)...Τώρα, αν εμπιστεύεσαι και αυτούς τους...άλλους,πάω πάσο αδερφέ...Ο καθένας ζει και πεθαίνει με τις επιλογές του!!!

Επισκέπτης
Πρέπει να τον έχεις τρελάνει τον κύκλο σου τόσες φορές που έχεις πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας...δεν είναι για χόρταση, ούτε για καθημερινή χρήση...μια το πολύ δυο φορές το μήνα....εκτός κι αν πηδιέστε μόνο δυο φορές το μήνα, οπότε πάω πάσο...
μονο απ αυτο που ειπε για το χαπι της επομενης καταλαβαινεις ποσο ανιδεη/ανιδεος ειναι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγώ, πάλι, θα σου έλεγα να μην τις εμπιστεύεσαι (ειδικά αυτές που αναφέρεις) καθόλου...

Είναι ειδική περίπτωση.
Αυτά που λες , ισχύουν γενικά, αλλά αυτές είναι εξαιρέσεις.
Τις ξέρω καταρχήν από ... μαθητής.
Δεν έχουν πάει με πολλούς και αυτοί οι λίγοι που πήγαν ήταν πολύ παλιά
και ήταν όλοι χλεχλέδες. Παντρεύτηκαν επίσης χλεχλέδες.
Το γιατί πηδιούνται μαζί μου , έχει να κάνει με δικές μου ιδιαιτερότητες
και αγώνα που έχω κάνει προσωπικά.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μονο απ αυτο που ειπε για το χαπι της επομενης καταλαβαινεις ποσο ανιδεη/ανιδεος ειναι

ανιδεος ειναι

αλλιως θα ηξερε οτι παιρνει αντισυλληπτικο οχι χαπι επομενης μερας συνεχεια που εχει μεγαδοση οιστρογονων προγεστερονη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Aγαπητε ειπα οτι δεν ειναι εφικτο να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας γιαυτο κ παει πισω :)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Είναι ειδική περίπτωση.
Αυτά που λες , ισχύουν γενικά, αλλά αυτές είναι εξαιρέσεις.
Τις ξέρω καταρχήν από ... μαθητής.
Δεν έχουν πάει με πολλούς και αυτοί οι λίγοι που πήγαν ήταν πολύ παλιά
και ήταν όλοι χλεχλέδες. Παντρεύτηκαν επίσης χλεχλέδες.
Το γιατί πηδιούνται μαζί μου , έχει να κάνει με δικές μου ιδιαιτερότητες
και αγώνα που έχω κάνει προσωπικά.

Οκ αδερφέ μου..εσύ ξέρεις καλύτερα...εγώ, πάντως, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση με τις σχέσεις γενικότερα και τα κέρατα να πηγαίνουν και να έρχονται από άνδρες και γυναίκες, ούτε στην ίδια μου την γυναίκα δεν θα είχα την παραμικρή εμπιστοσύνη, καλά..για απλή γκόμενα, ούτε συζήτηση!!!

Υ.Γ.Ξέρεις..τα Σ.Μ.Ν. δεν κάνουν διακρίσεις...φαντάζομαι, λοιπόν, οτι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να...επισκεφτούν και...χλεχλέδες...Αλλά όπως είπα και για να μην το κουράζουμε πολύ, εσύ ξέρεις καλύτερα

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Aγαπητε ειπα οτι δεν ειναι εφικτο να παιρνω συνεχεια το χαπι της επομενης μερας γιαυτο κ παει πισω :)
,

Το είδα αγαπητή...γι΄αυτό μίλησα σε παρελθοντικό χρόνο...για όσο καιρό το έκανες όταν δεν...πήγαινε πίσω..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ανιδεος ειναι

αλλιως θα ηξερε οτι παιρνει αντισυλληπτικο οχι χαπι επομενης μερας συνεχεια που εχει μεγαδοση οιστρογονων προγεστερονη

δε παιρνω αντισυλληπτικα γιατι δε κανω σεξ καθε μερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom