txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 496
τυπε κι ο λιλας γραφει οτι του αρεσουν οι ψωλες αλλα δεν ειναι γυναικα
τυπε ουτε φυλαχτο να την ειχες την φοτο του αντρακλα
τυπε κι ο λιλας γραφει οτι του αρεσουν οι ψωλες αλλα δεν ειναι γυναικα
.
Λες αμα κατέβει η φωτό στο αβαταρ της/του να κρέμονται καμπάνες???
Τυπε υπαρχει και ειναι best seller στους πάγκους μικροπωλητών :S :S :S
Λοιπόν παροιμία ... Lakoπαροιμία που μου ήλθε μόλις πριν λίγο ...
Για τις ελληνίδες που πρέπει να πιάσουν δουλειά στη βιομηχανία σεξ
και να πετάξουν έξω τις ξένες ...
[size=16pt]κρεμπιές από τον τόπο σου
κι ας ειν' μερεντιασμένος !!![/size]
Ε ναι... Το Ρωσικο σκατο είναι άλλη φασηΑν ειναι να φάω μερέντα καλύτερα να ειναι απο ξανθο ρωσιδούλι παρα απο ελλεηνιδα κάργια :S
Λοιπόν παροιμία ... Lakoπαροιμία που μου ήλθε μόλις πριν λίγο ...
Για τις ελληνίδες που πρέπει να πιάσουν δουλειά στη βιομηχανία σεξ
και να πετάξουν έξω τις ξένες ...
[size=16pt]κρεμπιές από τον τόπο σου
κι ας ειν' μερεντιασμένος !!![/size]
Όχι ρε συ..Γιατί το λες αυτό???
Άλλωστε το σκατο ειναι σκατο και δεν νομίζω να εκτιμήσεις οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ ρωσικού και ελληνικού!!
Το θέμα ειναι άλλου όμως..Πρεπει να στηριξουμε όλοι το ελληνικό προϊόν!
Μαλακια να περνουμε αλλοδαπά ενώ κυκλοφορούν τόσα ωραία ελληνικά μουνακια ρε πούστη μου..
Ε ναι... Το Ρωσικο σκατο είναι άλλη φαση
Τυπε υπαρχει και ειναι best seller στους πάγκους μικροπωλητών :S :S :S
Εγω μένω Δωδεκανησα και μιλάω με πολλούς ξένους οι οποίοι έχουν όνειρο να γαμησουν μια Ελληνίδα!!
Να κάνεις ανταλλαγή τύπεΔλδ αμα ειναι μια μελαχρινή τύπου Χριστίνα Μουστάκα δεν θα εχυνες λες και εχεις ακατάσχετη αιμορραγία???
Εμένα αμα μου καθόταν μια αναλογη γκομενα με την Μουστάκα στα 'ρχιδια μου αν εβγαζε μερεντα και μαλακιες..Τωρα ανοίξαμε κουβέντα απο το τίποτα αλλα θέλω να σου πω οτι και στην Ελλαδαρα μας έχουμε τρελα μωρά!
Εγω μένω Δωδεκανησα και μιλάω με πολλούς ξένους οι οποίοι έχουν όνειρο να γαμησουν μια Ελληνίδα!!
Tρελα μωρα τα Δωδεκανησια!!! Εχω σχεση με Δωδεκανησιο μιλφακι και καθε φορα που βρισκομαστε νιωθω ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!Δλδ αμα ειναι μια μελαχρινή τύπου Χριστίνα Μουστάκα δεν θα εχυνες λες και εχεις ακατάσχετη αιμορραγία???
Εμένα αμα μου καθόταν μια αναλογη γκομενα με την Μουστάκα στα 'ρχιδια μου αν εβγαζε μερεντα και μαλακιες..Τωρα ανοίξαμε κουβέντα απο το τίποτα αλλα θέλω να σου πω οτι και στην Ελλαδαρα μας έχουμε τρελα μωρά!
Και η μέση ελλεηνιδα ειναι καργια :S
Τυπε να τους λες οτι αν δεν εχουνε φραγκα μονο ο Λιλας θα τους κατσει. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=239894.0;attach=654754;image[/img[/URL]]
[/quote] Εχεις παθει ψυχωση μαλακα μαζι μου,ε?.Δεν σου καθομαι μικροτσουτσουνε .Πηγαινε στη Συγγρου να σε πηδηξουν. :fuck1: :fuck1: :fuck1: ;D ;D ;D ;D :boobies:
Και η μέση ρωσίδα , φακλάνα είναι.
Εκτός αν αναφέρεσαι στη μέση ρωσίδα που είναι στην ελλάδα και δουλεύει σε κωλόμπαρο, στριπ , μασατζίδικο , ρδέλο , βιζιτογραφείο.
Από ... μέσες , ίσως η μέση νορβηγίδα και μέση σουηδέζα να λένε!
Εχεις παθει ψυχωση μαλακα μαζι μου,ε?.Δεν σου καθομαι μικροτσουτσουνε .Πηγαινε στη Συγγρου να σε πηδηξουν.