enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε με απαξιωσες. :S :S :S
τυπε η το σφυριξε καποιος στο λιλα,η εχει γινει δορυφορικο πιατο η σουφρα του απο τα κουτσουρα :S :S :S
Τυπε με απαξιωσες. :S :S :S
Λιλα παλιοκοσμος ασε...Εχεις παθει ψυχωση μαλακα μαζι μου,ε?.Δεν σου καθομαι μικροτσουτσουνε .Πηγαινε στη Συγγρου να σε πηδηξουν.
Θεωρώ πολύ βάναυσο το πρωκτικό για μια κοπέλα.ακόμα και αν μου το ζήταγε δεν θα το εκανα
100 τουλάχιστον
Εχεις παθει ψυχωση μαλακα μαζι μου,ε?.Δεν σου καθομαι μικροτσουτσουνε .Πηγαινε στη Συγγρου να σε πηδηξουν.
τυπε εδω γαμανε κατσικες και σκυλους οι ξενοι,στην ελληνιδα θα κολλησουνε; :S
Τι νομιζεις πως γαμούσαν στην ελληνική επαρχια μεχρι που ήρθε φθηνο μουνι απο ρωσια :S
Και κάποιοι πορνομετανάστες το κάνουνγιατι τυπε,τι νομιζεις οτι γαμανε ακομα στην επαρχια μερικοι; :S :S :S
γιατι τυπε,τι νομιζεις οτι γαμανε ακομα στην επαρχια μερικοι; :S :S :S
Οντως
Αγρίνιο: Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και μολύνθηκε!
Ειχα πάει Οσλο
Παράδεισος
τυπε μην του κατσεις του τυπου γιατι θα τον ρουφηξει η σουφρα σου και θα εξαφανιστει :S :S :S
Ψηλές φίλε ... και ψηλοκάπουλες ...
Τυπε η σουφρα του Λιλα ειναι πιο επικίνδυνη και απο μαυρη τρυπα στο διαστημα. :S :S :S
Kαι ήταν παντού
ΟχιΓαμησες καμια τυπε?
τυπε η σουφρα του λιλα ειναι θεομηνια :S :S :S
είσαι αληθινός ντετέκτιβ.100ελληνιδινες πόρνες εννοούσα.Όχι αδηλωτες
Δλδ αμα ειναι μια μελαχρινή τύπου Χριστίνα Μουστάκα δεν θα εχυνες λες και εχεις ακατάσχετη αιμορραγία???
Εμένα αμα μου καθόταν μια αναλογη γκομενα με την Μουστάκα στα 'ρχιδια μου αν εβγαζε μερεντα και μαλακιες..Τωρα ανοίξαμε κουβέντα απο το τίποτα αλλα θέλω να σου πω οτι και στην Ελλαδαρα μας έχουμε τρελα μωρά!
Εγω μένω Δωδεκανησα και μιλάω με πολλούς ξένους οι οποίοι έχουν όνειρο να γαμησουν μια Ελληνίδα!!
να τους πεις οτι δεν ξερουν τι χανουν τυπε :S
...να τους πεις οτι δεν ξερουν τι χανουν τυπε :S