noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
ειμαι μικρη τυπε δε θελω κατι τετοιο μεσα μου!
Συνήθως τι προτιμάς μέσα σου
ειμαι μικρη τυπε δε θελω κατι τετοιο μεσα μου!
Ειμαι περιεργος τι θα σου απαντησει...Συνήθως τι προτιμάς μέσα σου
Συνήθως τι προτιμάς μέσα σου
Γουστα ειναι αυτα :SΕιμαι περιεργος τι θα σου απαντησει...
Απο το λιγο που την εχω παρακολουθησει, σου λεω οτι την πας ψαχνοντας... προσεχε την. ειναι μαγκακι.Γουστα ειναι αυτα :S
Έβαλε στον πρωκτό του γλυκοπατάτα 45 εκατοστών!
παιδια εγω μικρος περιπου στα 20 εβαλα βαζελνη στον κωλο της κοπελας,περιττο να σας πω η κακομοιρα για μερες δεν μπορουσε να κατσει καηκε λεμε!!
παιδια εγω μικρος περιπου στα 20 εβαλα βαζελνη στον κωλο της κοπελας,περιττο να σας πω η κακομοιρα για μερες δεν μπορουσε να κατσει καηκε λεμε!!
Απο το λιγο που την εχω παρακολουθησει, σου λεω οτι την πας ψαχνοντας... προσεχε την. ειναι μαγκακι.
ρε φίλε ήμαρτον, μπέρδεψες μήπως το Vicks με την βαζελίνη;
Θα ηταν αλλεργική στην βαζελίνη.Το πουλί σου το έβαλες ή το ξέχασες;παιδια εγω μικρος περιπου στα 20 εβαλα βαζελνη στον κωλο της κοπελας,περιττο να σας πω η κακομοιρα για μερες δεν μπορουσε να κατσει καηκε λεμε!!
Καμια σχεση. Απλα θα στην πει ομορφα και με σωστη ατακα. (ετσι πιστευω εγω)Σημερα οπως κατεβαινα την Ερμου κοιταξα τα βυζια μιας τυπισσας που ειχε τα κουμπια ανοιχτα.
Αφου διασταυρωθηκαμε αρχισε να φωναζει ''αμα σου δωσω καμιά'' :S
Αν εννοεις κατι τετοιο, δεν ειναι μαγκια, ειναι του γιατρου
το συμπερασμα ειναι φυσικο λιπαντικο παντα ..μερεντουλα κατευθειαν απο το αντερακιπαιδια εγω μικρος περιπου στα 20 εβαλα βαζελνη στον κωλο της κοπελας,περιττο να σας πω η κακομοιρα για μερες δεν μπορουσε να κατσει καηκε λεμε!!
Θα ηταν αλλεργική στην βαζελίνη.Το πουλί σου το έβαλες ή το ξέχασες;
το συμπερασμα ειναι φυσικο λιπαντικο παντα ..μερεντουλα κατευθειαν απο το αντερακι
ρε φίλε ήμαρτον, μπέρδεψες μήπως το Vicks με την βαζελίνη;
ελπιζω να ηταν βιολογικη τυπεΓουστα ειναι αυτα :S
Έβαλε στον πρωκτό του γλυκοπατάτα 45 εκατοστών!
Μετα απο 18 σελιδες συζήτησης για το κωλογαμησι ακομη εχεις αποριες τυπε?
θα ηταν χαλασμενη η μερενταβρωμαει τυπε αστα μου εχει τυχει ...