dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Διδυμακι κι εσυ χαρα μου ε?Τον αλλο μηνα γινομαι 25 αν θες να σου κανω παρεα να μη λεςς οτι σας σνομπαρουμε κιολαςςς!! λολλ
Οι αγγλοι πανε με γυναικες τυπε;με ποσους αγγλους εχεις παει?
Οι αγγλοι πανε με γυναικες τυπε;
Διδυμακι κι εσυ χαρα μου ε?
με ποσους αγγλους εχεις παει?
Μα φαινεται η ποιοτητα...ω ναι!!!!!
Ωπα, δικη μου ατακα ειναι αυτη, τύπισσα.λολ ερωτηση παγιδα??
Mε τέτοιον Άγγλο πήγες τύπισσα; :S
http://[URL unfurl="true"]www.history.org.uk/library/0910/0000/0187/equiano_square_295.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχ κατι ξερειςςς εσυ!
Ωπα, δικη μου ατακα ειναι αυτη, τύπισσα.
Εμ δεν εχεις καθισει ακομη ομως...εμμ με οποιον δασκαλο καθισωωω....
Εμ δεν εχεις καθισει ακομη ομως...
Που να θυμάμαι..
Όχι πάντως πορδοζούμι.
Θυμήθηκα όμως με τη συγκεκριμένη άλλη φορά ενώ την είχα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού να αρχίζω με τον αντίχειρα να προετοιμάζω το έδαφος,να μου κολλάει μια μικρή σκατούλα στον αντίχειρα,αυτή εναγωνίως να με ρωτάει αν είναι καθαρή και εγώ να της απαντάω:"Ναι,ούτε κλύσμα να είχες κάνει"
Τι βαλκανοτσομπάνηδες είμαστε αν τρώμε πρόλογο από μια μικρή σκατούλα
Δηλαδη ρε μαγκα που εβαλες τον αντιχειρα μεσα, τι περιμενες να βρεις? Κανενα κοσμημα ή πετρελαιο? Σε κωλο εβαλες το χερι σου, σκατα θα βρεις.
Ελεος δηλαδη.
Τι νομιζετε δηλαδη, οτι θα κανει η αλλη κλυσμα σαν τις πορνοσταρ για να μην σιχαθεις εσυ?
Eγω ειλικρινα σκαω στα γελια με οσους ασχολουνται με κωλο και σοκαρονται αν συναντησουν σκατούλα.
Δηλαδη ρε μαγκα που εβαλες τον αντιχειρα μεσα, τι περιμενες να βρεις? Κανενα κοσμημα ή πετρελαιο? Σε κωλο εβαλες το χερι σου, σκατα θα βρεις.
Ελεος δηλαδη.
Τι νομιζετε δηλαδη, οτι θα κανει η αλλη κλυσμα σαν τις πορνοσταρ για να μην σιχαθεις εσυ?