Ηρακλης Πατερας
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μονο Ελληνιδες; τι ρατσισμος ειναι αυτος τεσπα 5 . 2σχεση και 3 του εμποριου
δεν γινεται..μονο αν εχεις πολυ μεγαλη οικονομικη επιφανεια κι η αλλη φυτοζοει,τοτε παιζει φαση κ παλι πολυ δυσκολα γινεται η προσεγγιση..αλλα μιλαμε για λιγες μεμονωμενες περιπτωσεις...οι 20αρες - 25αρες το βρισκω απιθανο να ασχοληθουν με εναν 38αρη σαν και εμενα.
Βλεπω οτι δεν εχω περαση σε αυτες τις ηλικες, ασε που δεν εχω και παρεες σε αυτες τις ηλικιες. Πως να ανοιξει παρτιδα με μια 25αρα που δεν την ξερεις???
στην ελλαδα ισως να μην ισχύει τοσο αυτο οσο στην γερμανια.η σουηδια...Όχι ότι εδώ είναι τέλειαδεν γινεται..μονο αν εχεις πολυ μεγαλη οικονομικη επιφανεια κι η αλλη φυτοζοει,τοτε παιζει φαση κ παλι πολυ δυσκολα γινεται η προσεγγιση..αλλα μιλαμε για λιγες μεμονωμενες περιπτωσεις...
δεν ισχύει τοσο νομιζωΠαίδες,ολοι εμείς που είμαστε ανω των 40 , όπως λεει και ο συναδελφος παραπανω δεν έχουμε και καθε μερα σχεση με 20-25αρες(δεν ειναι και ευκολο,δεν είμαστε στον κυκλο τους),εχουμε χασει,είμαστε άτυχοι...Τωρα τα κοριτσάκια το δινουν σχετικα ευκολότερα το κωλαρακι τους.(Εδω το κάνουν ανερυθρίαστα και τα αγοράκια μεταξύ τους... )Πιο απελευθερωμένα πράγματα και το σεξ χανει σιγα σιγα το απαραιτητο στις δικες μας μερες κυνηγητο...
δεν ισχύει τοσο νομιζω
γι'αυτό προτιμούμε τις πολωνες.Γερμανίδες όλες αγαμητεςΕγώ πριν 20-25 χρονια, 22-23 χρονων πιτσιρικάς τότε,οι γκομενες που είχα δεν το εδιναν ευκολα.Καποτε ειχα μια πολωνη,που είχε ενα κωλαρακι θαυμα.20αρα αυτη τοτε ,ως καθολικη το θεωρουσε εντελως απαγορευμενο ,δεν το έδινε με τιποτα.Παραιτηθηκα,καθως κατα τα αλλα εκανε γαμησι που ακομα δεν το ξεχναω.Πιπες,καταπόσεις,γαμησια καθε λιγο κλπ.Μια μερα μετα απο καιρό και ενω την γαμαγα πισωκολλητα,φουλ καυλωμενη,μου λεει με τα πολωνοελληνικά της: "Τελω κάνεις μου αβτο που εκεις εμένα πει" Δεν καταλαβαινα...Εως ότου χαιδεψε τρυφερά με το δακτυλάκι της την κωλοτρυπιδα της...Εγινε το ελα να δεις.Της αρεσε τοσο,που απο τοτε μου ελεγε "Δ.......μου,θελω μουονο κουωλο..."
Συμπέρασμα
Με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι...
ποσες σας εχουν χεσει οταν τις γαμουσατε?
ποσες σας εχουν χεσει οταν τις γαμουσατε?
Μία και έφυγε σφαίρα στο μπάνιο ενώ εγώ της φώναζα:"Που πας;Δεν τελείωσα"
Πρέπει να έμεινε καμιά ωρα μέσα στο μπάνιο και όταν βγήκε τα μούτρα της ήταν ακόμη κόκκινα από ντροπή.
μονο η νιπλ λοβερ τοσ χρονια ηταν ξεκωλιαρα κ μου αφησε μερεντες αλλα εφαγε τις ξεμουτσουνιες της κ ισωσε
se exese poly?
Όχι,μάλλον δεν πρόλαβε
Απλά της έφυγαν λίγο,το κατάλαβε αμέσως και διακτινίστηκε στο μπάνιο.