You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποσες Ελληνίδες έχετε γαμήσει απο τον κώλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 529
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Όλες όσες ήμουν μαζί πάνω από μήνα,εκτός από δύο.
Με την μία μάλιστα ήμουν μαζί και 4 χρόνια :S,ατομικό ρεκόρ
και όταν της είχα πει για τι ψήνομαι με κοίταξε με βλέμμα σαν να
της είπα να την πάρω παρτούζα μαζί με τη μάνα της.
Η δεύτερη φοβόταν τον πόνο,και πως θα μπει,θα με πονέσεις και μαλακίες...
Πάντως ο πιο καλός τρόπος είναι πάνω στο normal γαμήσι,
χωρίς λόγια να αρχίζεις να προετοιμάζεις και την άλλη τρύπα ενώ σφυροκοπάς
και απλά κάποια στιγμή τον βάζεις στον κώλο.
Το πολύ μπλα-μπλα,δε βοηθάει..
Συμφωνω μαζί σου οτι το πολυ μπλα μπλα δυσκολεύει την απόφαση και την βαζει σε σκέψεις.Και εγώ ετσι θα το προτιμούσα.Πανω στην καυλα δεν υπαρχουν αντιστασεις.Ομως....
laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
...Ομως πρέπει να είναι και καθαρη...και αυτό το ξέρει μόνο αυτη! Αλλιώς
Μιλάω εκ πείρας!
Μιλάω εκ πείρας!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Έχεις δίκιο φίλε.Η πίπα ρε φίλε αποτελεί πια κοινοτυπία. Το 95% των γυναικών το κάνει !!! Ακόμη και χωρίς να το ζητήσεις η να το υποδείξεις !!
Αλλά καθένας με τα γούστα του !!!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Γκόμενα σε σχέση που δεν σου δίνει κώλο, τον έχει για άλλον. ;)
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Σωστος!!!!!Γκόμενα σε σχέση που δεν σου δίνει κώλο, τον έχει για άλλον. ;)
Γκόμενα σε σχέση που δεν σου δίνει κώλο, τον έχει για άλλον. ;)
πες τα!!
laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!
Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.
Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!
Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!
Συμφωνώ απολύτως!!! Αποτελεί την πλήρη υποταγή στο αντρικο φύλλο(παρόλο οτι οι έξυπνες το εκμεταλεύονται/ανταλλάσουν δεόντως)
Μάγκες, μην μπερδεύεστε !! Δεν τίθεται μόνο ζήτημα για το αν σου αρέσει η δεν σου αρέσει ο κώλος !!!
Είναι ζήτημα στρατηγικής στη σχέση Αντρα Γυναίκας.
Αν η γκόμενα δεν γαμηθεί απο το κώλο, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται και δεν σε υπολογίζει ώς άντρα !!!
Η ολοκληρωτική ''κατάκτηση'' μιας γυναίκας περνάει απο το κώλο της !!!
laispodias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 169
- Πόντοι
- 286
Ένα μέσο επιβολής θα ήταν και να της τα δώσεις να τα καταπιεί. Γιατί σώνει και καλά ο κώλος;
Γιατι σκυβει,περιμένει,υποτάσσεται στις ορέξεις σου,τον τρωει όπως εσύ θέλεις,πονάει,είναι παρα φυσιν,ειναι αμαρτωλό....Πολλοί οι λόγοι συνάδελφε...Βεβαια γούστ είναι αυτά...
Γιατι σκυβει,περιμένει,υποτάσσεται στις ορέξεις σου,τον τρωει όπως εσύ θέλεις,πονάει,είναι παρα φυσιν,ειναι αμαρτωλό....Πολλοί οι λόγοι συνάδελφε...Βεβαια γούστ είναι αυτά...
Τα ειπες τελεια!!!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
paidia αν εχεις βαλει δαχτυλο στο κωλο καποιας πιστευετε οτι ειναι το ιδιο με το γαμησι απο τον κωλο?
μονο αμα η μαλαπερδα σου εχει το ιδιο παχος με τα δαχτυλα σου τυπε :S
smileumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Ολα είναι θέμα χημείας και το μυαλό ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακό...θελουν το μπλα μπλα.....80% από μένα το πήραν από το κωλο με διψηφιο αριθμό γυναικών. το 20% σχεδόν ηταν στα αρχικά μου βήματα που δεν ήξερα την τεχνική του μυαλυ και πως επιρεάζει.Τυποι, με αφορμη προσφατο γαμησι Ελληνιδας απο τον κολο, για να βγαλουμε ενα στατιστικο, ποσες απο τις Ελληνιδες ( πχ 5 στις 8) που εχετε γαμησει τις εχετε γαμησει και τον κολο? Επιβεβαιωνονται οι φημες οτι οι περισσοτερες Ελληνιδες δεν θελουν να τις γαμας τον κωλο, και οσες τις γαμησατε τον κολο σας τον εδωσαν ευκολα ή τις πιασατε στο μπλα μπλα μεχρι να τις πεισετε????
Αλλά άλλο το κάνουν και άλλο τους αρεσει...οι περισσοτερες το κάνουν επειδη το ζητά ο φίλος τους και δεν θέλουν να του χαλάσουν χατηρι
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Άντε ρε μύστη, το ξεπάτωσες τελικά το μιλφόνι;Τυποι, με αφορμη προσφατο γαμησι Ελληνιδας απο τον κολο
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δυο μονο στα 10 χρονια καριερας...
κ τεσσερες αγγλιδες μια ρουμανα στο ιδοο διαστημα ,μεχρι τα 32
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
δυο μονο στα 10 χρονια καριερας...
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
τυποι, απο δικια μου εμπειρια μεχρι τωρα , απο 9 ελληνιδες μονο 1 εχω γαμησει κολο. Με τις αλλες και μονο που το ανεφερε φερνανε αντιδραση οποτε δεν ασχολιομουνα. Τωρα τελευταια το ειπα σε μια απο αυτες τις 8 που δεν την πηρα απο τον κολο και μου ειπε οτι θα τον εδεινε αλλα να επαιρνε κατι για τον πονο
Γενικα απο οτι βλεπω, κολο ευκολα δεν δινουν. Τωρα οσοι λενεγαι 80% , οκ τι να πω....
Γενικα απο οτι βλεπω, κολο ευκολα δεν δινουν. Τωρα οσοι λενεγαι 80% , οκ τι να πω....
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ισως τα μικρα σημερινες 20αρες 25αρες να δινουν,,εμενα το 90-2000 πουταν η ελληνικη μου καριερα δεν διναν κωλο γενικα συν οτι ημουν ευμεγεθης αρκετα που λειτουργουσε αποτρεπτικα σαν ιδεα..βεβαια με εδινε ποντους στο νορμαλ...τυποι, απο δικια μου εμπειρια μεχρι τωρα , απο 9 ελληνιδες μονο 1 εχω γαμησει κολο. Με τις αλλες και μονο που το ανεφερε φερνανε αντιδραση οποτε δεν ασχολιομουνα. Τωρα τελευταια το ειπα σε μια απο αυτες τις 8 που δεν την πηρα απο τον κολο και μου ειπε οτι θα τον εδεινε αλλα να επαιρνε κατι για τον πονο
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ισως τα μικρα σημερινες 20αρες 25αρες να δινουν,,εμενα το 90-2000 πουταν η ελληνικη μου καριερα δεν διναν κωλο γενικα συν οτι ημουν ευμεγεθης αρκετα που λειτουργουσε αποτρεπτικα σαν ιδεα..βεβαια με εδινε ποντους στο νορμαλ...
οι 20αρες - 25αρες το βρισκω απιθανο να ασχοληθουν με εναν 38αρη σαν και εμενα.
Βλεπω οτι δεν εχω περαση σε αυτες τις ηλικες, ασε που δεν εχω και παρεες σε αυτες τις ηλικιες. Πως να ανοιξει παρτιδα με μια 25αρα που δεν την ξερεις???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις