Έχω ξαναγράψει τον παρακάτω υπολογισμό σε παρόμοιο νήμα, παλαιότερα. Παίρνω ως παράδειγμα υπαρκτό πρόσωπο, ημι-ανεξάρτητη, από Κεντρική Ευρώπη, η οποία είναι εδώ από το 2011 και δουλεύει ακόμη (με αρκετούς fans εδώ μέσα). Όσοι την ξέρουμε καλά, γνωρίζουμε ότι δουλεύει το λιγότερο 25 μέρες/μήνα. Χρέωση/ώρα 170, και ξέρω ότι κρατάει 100 minimum. Anal 50. Και πάμε να λογαριάσουμε : το λιγότερο 4 ώρες την μέρα με σίγουρα δύο anal (φημίζεται και σχεδόν όλοι το παίρνουν) , μας κάνει 500x25=12.500/μήνα. Δεν θα βάλω στην εξίσωση αγαπούληδες που δίνουν γερά tips, παρτούζες και ζευγάρια με τα οποία το κασέ ξεφεύγει. Ας το στρογγυλέψουμε στα 10Κ/μήνα και ας υποθέσουμε οτι ξοδεύει 4Κ/μήνα για τα διάφορα έξοδά της. Μένουν στη χειρότερη 6Κ, επί 11 μήνες (αφαιρώ διακοπές κτλ.) = 66.000Χ11 χρόνια που είναι εδώ και δουλεύει αδιαλείπτως = 660.000 καθαρά κέρδη μετά από όλα τα έξοδα. Και είμαι σίγουρος ότι ο υπολογισμός είναι λίαν μετριοπαθής. Βεβαίως αυτά δεν ισύουν για όλες αλλά όσες είναι προσηλωμένες και αντέχουν τη χρόνια επαφή με το βόρβορο που συνεπάγεται αυτό το λειτούργημα βγάζουν περιουσίες. ΤΙ μένει στο τέλος (όχι από λεφτά αλλά από ζωή) είναι άλλη συζήτηση και εξαρτάται από τον κάθε χαρακτήρα/ιδιοσυγκρασία. Επίσης τα όσα λέει η Κατερίνα παραπάνω, τα ακούω βερεσέ. Όποιος γνωρίζει, γνωρίζει.
Την καλημέρα μου.