Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Έμπορας είσαι, ΕΜΠΟΡΑΣ!Τυποι τιποτα δεν ειναι τσαμπα στην ζωη !!!
Τα επιχειρηματικα μοντέλα ειναι πολλα , βρισκεις αυτο που σου ταιριαζει και προχωράς
Έμπορας είσαι, ΕΜΠΟΡΑΣ!Τυποι τιποτα δεν ειναι τσαμπα στην ζωη !!!
Τα επιχειρηματικα μοντέλα ειναι πολλα , βρισκεις αυτο που σου ταιριαζει και προχωράς
Εχει αναποδιες οπως ολα τα επαγγελματα, αλλα εχει και Tip που δεν εχουν αλλα επαγγελματα.Ο ισχυρισμός οτι τα cg «βγάζουν» 10Κ το μήνα είναι πρόχειρη γενίκευση και δεν λέει τίποτα. Η ίδια κοπέλα μπορεί ενα μήνα να κάνει τζίρο, όχι καθαρό κέρδος, 10Κ, τον άλλο 4Κ και μετά να της τύχει μια αναποδιά και να κάνει να δουλέψει 3 μήνες. Αυτά πάνω κάτω προσπάθησε να σου εξηγήσει απο τα ενδότερα του επαγγέλματος η @malkotto_94 αλλά εσυ επικαλείσαι ευφυολογήματα. Τέλος πάντων, το θέμα είναι οτι το ερώτημα του νήματος δεν απαντιέται με προχειρότητες.
Απαντώ:
Όσα βγάζει ένας ποδοσφαιριστής ή ένας μπασκετμπολίστας
Ποδοσφαιριστές κ μπασκετμπολίστες υπάρχουν των πολλών 1.000.000 αλλά και της 3ης εθνικής στις ξεχασμένες γωνιές της Γης.Οχι μην βγαζει οσα ο Elon Musk.
Δυο πράγματα συμβαίνουν.. ή θες να τσεκαρεις αν είναι λίγα αυτά που σου έφερε ή θες να δεις που συμφέρει καλύτερα να τη βγάλεις..Οι εποχές αλλάζουν, μιλάω για αυτή την εποχή. Το χω απορία,πόσα βγάζει μια εκδιδόμενη στο μπουρδέλο,πόσα στο στούντιο,πόσα στη βίζιτα; Ειδικά αν έχει πλήθος πελατών.
Έχω πάθει οξεία πουτανίαση και δεν βγαίνω με τίποτα
Και ένα τέταρτο.. να λες εσύ παπαριέςΣυμβαίνει και ένα τρίτο. Να λες παπαριές.
Είχες το χρόνο σου τύπε.. απλά δεν τον διαχειρίστηκες σωστά..Παίζει κι αυτό. Με πρόλαβες.
Εγώ 2 ελληνίδες που γνώριζα παλιά είχαν κάνει γαμώ τα φράγκα. Και δεν ήταν καν βίζιτες. Σε μπουρδέλο ήταν αλλά προ του 2000 που κυκλοφορούσε πολύ χρήμα. Σπίτι η μία στον Άλιμο 100 εκατομύρια δρχ. και η άλλη Σπίτι στο Καλαμάκι και γκαρσονιέρα στο Λοφο Πανί στον Άλιμο ,συν μερσεντες κάμπριο.Και τα τυχερά τους με φραγκάτους να τις βγάζουν για φαγητό και να χαλάνε 100 χιλιάδες δρχ. που εγώ τα έπαιρνα μηνιάτικο. Όποιες έχουν μυαλό κανουν την τύχη τους. Μέσα σε μια δεκαετία κάνουν μια καλή μπάζα και αν θέλουν σταματάνε. Παίρνουν μια σπιταρόνα βάζουν και πέντε φραγκα στην άκρη , βρίσκουν και έναν αντρα που να έχει κι αυτός λίγα και παντρεύονται. Τον ξεθεώνουν στα τσιμπουκια και λέει αυτός , τι τυχερός που είμαι , βρήκα μουνάρα με λεφτά και με γουστάρει. Όλοι μας θα τσιμπάγαμε ας μην κρυβόμαστε.buzzkill
Kανονικό μέλος
*
Likes στο φόρουμ: 5
Κριτικές: 9
#302 Αξιολογητής σε Likes
Απ: Πόσα βγάζουν οι πουτάνες
« Απάντηση #591 στις: 03/11/18, 13:01 »
Εξαρτάται από κλάση και πως δουλεύει η καθεμία (οίκος, στούντιο, γραφείο κτλ.).
Ας πάρουμε γνωστή ξανθιά από Ανατολική Ευρώπη με έδρα Lacoba, που έχει κλείσει εδώ 7 χρόνια. Αριθμητική λοιπόν :
170/ώρα συν 50 (πολύ πρόσφατα κατέβηκε στα 30) a level. Ας πούμε μίνιμουμ τρία ραντεβού τη μέρα μέσο όρο=510, βάλε και το ένα από αυτά 2ωρο=680. Στη χειρότερη το γραφείο παίρνει 50%(σίγουρα παρακρατεί λιγότερα), της μένουν 340, αν κάνει στο ένα μόνο ραντεβού anal+50=390, ας πούμε 400 χάριν ευκολίας, επί 30 μέρες/μήνα (σπανίως σταματάει λόγω περιόδου)=12.000/μήνα επί 11 (λείπει περίπου 1 μήνα/χρόνο για πατρίδα)= 132.000 επί 7 χρόνια = 924.000. Ο υπολογισμός είναι μετριοπαθής γιατί δε βάζω μέσα 3ωρα και άλλα μεγαλύτερα ραντεβού, παρτούζες, λεσβιακά κτλ., ή tip από αγαπούληδες καλούς και μόνιμους πελάτες. Στην τελική μιλάμε για πολύ πάνω από 1.000.000 ευρώ σε μόλις επτά χρονάκια ...
Μαγκιά τους γιατί τα λεφτά τα δουλεύουν και το κόστος για αυτές είναι τελικά πάρα πολύ μεγάλο, άυλο και κυρίως : μόνιμο.
Τους αρέσει και η πούτσα όμως , όπως εμάς μας αρέσουν τα μουνιά. Για φαντάσου να είχες προσφορές να γαμάς και να σε πληρώνουν. Και να παίρνεις και τα δωράκια σου. Δεν θα σε χάλαγεΑνάλογα την κοπέλα φίλε μου!
Εγώ όσες γνωρίζω βρακί ΔΕΝ είχαν στον κώλο τους και πλέον τρώνε με χρυσά κουτάλια!
Διότι εάν ΔΕΝ ήταν "κερδοφόρο" επάγγελμα πίστεψέ με καμιά τους ΔΕΝ θα καθόταν και θα προτιμούσε να καθαρίζει σκάλες αντί το σπέρμα..!
2000-2500 βγάζουν στα μπουρδέλα . Σίγουρα οι βίζιτες βγάζουν παραπάνω.Λίγα λες φιλτατε. Αν εργάζεται φουλ 25 ημέρες το μήνα τουλάχιστον βγάζει 2000+
πριν καποια χρονια θα ητανε καλα λεφταρε παιδια ειναι πολυ απλα
οταν υπάρχουν κοπέλες εδω μεσα που λενε απο μονες τους εγω δεν κανω πανω απο 4-5 ραντεβου την ημερα και χρεωνουν 150 , αν βγαλεις τις 5 μερες τις αδιαθεσιας το κομπιουτερακι λεει 18.750, βγαλε τα 3.875 για ρουχα, νυχια , μαλλια , λαζερ, προφυλακτικα
ναι αλλα αυτο τι σημαινει που γραφεις , σε σχεση με το ποσα βγαζουν?πριν καποια χρονια θα ητανε καλα λεφτα
πλεον με μαυρα δεν μπορεις να κινηθεις ευκολα
ακομα και αυτο που λες για τα ρουχα , τις προαλλες ημουνα Βουκουρεστιου και δεν δεχοντουσαν καν μετρητα
για οποιαδηποτε αγορα ανω των 500 ευρω η Louis Vuitton δεχοτανε μονο καρτα .
Οποτε αν βγαλεις ρουχα , αυτοκινητα (που δεν μπορεις να τα δικαιολογησεις) κτλπ , γαμησε τα , με μαυρα ειναι δυσκολα πλεον .
Μονο νυχια και κανα λειζερ.
Και ετσι οπως το πανε με τα μετρητα , σε λιγο θα ειναι αχρηστα , ημουνα σε ταξιδι στο Λονδινο και ουτε τον καφε δεν με αφηνανε να αγορασω με μετρητο , μονο με καρτα.
ΣΙγα σιγα τα μετρητα θα ειναι για κλαματα .
καλα ισχυει και αυτο απλα αμα δεν εχεις προσβαση ουσιαστικη σε αυτο το χρημαναι αλλα αυτο τι σημαινει που γραφεις , σε σχεση με το ποσα βγαζουν?