Αμα ήταν έτσι θα ήταν όλες ανεξάρτητες της δουλειάς έτσι απλά για να σας λύσω της απορείς, όταν μια κοπέλα είναι ανεξάρτητη προσέχει πιο πολύ τον πελάτη από όσο μια σε ένα γραφείο. Οστε για να κρατήσεις τον πελάτη πρέπει να του προσθέρεις κάτι παραπάνω από ότι μια κοπέλα σε ένα γραφείο, και δεν μιλαω μόνο για την εμφάνιση, μιλάω κυρίως για το σέρβις και αυτά που προσφέρει. Στο γραφείο λένε έχεις 1 2 3 5 10 15 πελάτες, και δεν μπορείς να πεις όχι γιατί απλά δεν σου ξανά δίνουν δουλειά για της επόμενες μέρες, οπότε αναγκάζονται να δουλέψουν και κουρασμένες και χωρίς καμία ωρεξη μερικές φορές, πολυ απλά γιατί έτσι ορίζει το γραφείο. Η ανεξάρτητη αν πάει σε ένα ραντεβού και δείχνει κουρασμένη, πολύ δύσκολα ο πελάτης να την ξανά πάρει. Οπότε μια ανεξάρτητη οφείλει να είναι ξεκούραστη. Εγώ όσες ανεξάρτητες ξέρω+εμενα εκτός από μια κοπέλα αλλά αυτή είναι εξαίρεση, πάνω από 2 3 ραντεβού την ημέρα δεν κάνουν, και ας έχουν δουλειά, για να μπορούν να είναι πάντα περιποιμενες, στη πένα, και ξεκούραστες. Το να πάει κάποιος απλά να γαμισει πάει και σε μπουρδελο. Όταν κλείνεις ραντεβού σε ξενοδοχείο, σαφώς και δεν περιμένεις μόνο να ανοίξει η άλλη τα πόδια της. Περιμένεις να μιλήσεις, να σου μιλήσει, να έχει ένα Α επίπεδο για να μπορείς να πεις και κάτι παραπάνω, κτλ κτλ...και επειδή στης περισσότερες φορές η οικογένεια φίλοι κτλ δεν γνωρίζουν τι κανει η κοπέλα, η κοπέλα χρειάζεται και 1 2 μέρες την εβδομάδα, να ξεκουραστεί και να γεμίσει το χρόνο της με την παρέα της πχ, οπότε τα 30 μέρες δουλειά δεν υπάρχουν από της 30, 5 6 έχουμε περίοδο, άλλες 5 6 ξεκουραζομαστε βγαίνουμε για ψώνια κτλ. + ότι υπάρχουν αρκετές κοπελες οποίες έχουν δεσμό, και η σχέση τους δεν ξέρει τι δουλειά κάνουν. Σε αυτή τη περίπτωση μειώνεται και άλλο το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για δουλειά . Οποοοτε...το 10κ δεν ξέρω πως το υπολογίζετε μερικοί + ότι υπάρχουν και μέρες που απλά δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι. Τόσο απλά. Η κάθε μία έχει τα στάνταρ της και το αντίστοιχο τρόπο δουλειάς, αλλά πάνω κάτω ταιδια είναι...νυχια μαλλιά..περιποίηση για το σώμα όλα αυτά είναι έξοδα. Έξοδα για ενοίκια, που συνήθως ειναι μεγαλα, γιατι η άλλη πηγαίνει σε σπίτια πελατών, βλέπει ωραία σπίτια λέει εγώ γιατί να μην έχω τέτοιο και λογικό... ταξί γιατί πολλές δεν οδηγούν κάν ..όλα αυτά ειναι αρκετα έξοδα και τα πληρώνει η κοπέλα..συνήθως..αυτά