Αυτό ακριβώς. Κάθονται και ρουφάνε αμάσητη ότι συναισθηματική παπάτζα τους πουλήσουν τα κορασίδια. Ή και να μην την ακούσουν από κάποια του χώρου την εφευρίσκουν οι ίδιοι, προκειμένου να τις συμπονέσουν λες και τους το ζήτησε καμμια τους (ή έχει ανάγκη την όποια συμπόνοια τους). Δεν είναι λίγες εντωμεταξύ εκείνες που το έχουν παραδεχτεί φόρα παρτίδα (και εδώ στο site).
Και πέραν των χρημάτων, συνυπολόγισε ότι οι περισσότερες από αυτές στις οποίες αναφέρεσαι (ανεξάρτητες, cg και ΣΙΑ) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φτιάχνουν σε χρόνο dt το στενό τους κύκλο, αποκόπτοντας όσους δεν γουστάρουν (μπαρμπάδες που αναφέρεις και άλλους τυχόν ανεπιθύμητους). Έτσι και τη καύλα τους κάνουν και με «αυτούς που τους κάνουν»
Χώρια τα ιντερνετικά φαν κλαμπς που δημιουργούν. Να βλέπεις τώρα τα διάφορα μπαρμπάδια να ξεροχύνουν σα ξελιγωμένοι παρθένοι μπρος από μια οθόνη για τη καυλάντα που τους «χαρίζουν» οι διάφορες εργαζόμενες. Για γέλια ρε μλκ...
Εμενα μου το εχουν πει δυο απο τα στανταρακια που εχω φιλε.Η μια μου λεει,στην χωρα μου γαμιομουν που γαμιομουν γιατι μ αρεσει το σεξ,κακο ειναι?Οχι της λεω,ωραια λεει,γιατι να μην ερθω Ελλαδα να κανω αυτο που γουσταρω και να πληρωνομαι κιολας?Οι δικοι σου το ξερουν λεω?Οχι,τους εχει πει οτι δουλευει μπειμπι σιτινγκ και δουλειες εδω και εκει.Λεφτα οι δικοι της εχουν,οχι πλουσιοι αλλα μια χαρα ειναι.Μου εχει δειξει φωτο απο τα παιδια της,το σπιτι τους,μια χαρα τους ειδα και ντυσιμο και τετοια.Οχι μαρκες αλλα οχι κουρελια.Κανονικα πραγματα,σε καμια περιπτωση δλδ να εχει αναγκαστει να κανει αυτη τη δουλεια λογω ακραιας φτωχιας.
Αλλα ρε φιλε κοπελαρα,την βλεπεις εξω και σου πεφτει το σαγονι,ξανθια με πρασινα ματια,δερμα καταλευκο και σωμα μοντελε.Ειδα αυτους τους δυο-τρεις που βγαινανε απο το στουντιο σημερα το μεσημερι και μου σφιχτηκε η καρδια.Ο ενας με μαλλια γαμησετα ακουρευτος κανενα 8μηνο με σορτσακι παντοφλα και μια μπλουζα απο το χωραφι,φανταζομαι πως θα βρωμαγε,να πηρε και κανενα ελευθερο στοματικο αυτος να την ταιριαξε καλα την κοπελα.Ο αλλος ενας μπαρμπας καμια 65αρια τον εκοψα,κοντος με γυαλια.Να τον δεις αυτον γυμνο να κανεις να φας 3 μηνες.Και πρεπει αυτη η κοπελα να πεσει στα 4 και να τον φαει απο αυτους.Για 15€,τι αλλο να πω δλδ?Αν ειναι καλη κοπελα?Δεν υπαρχει καλυτερη.Τι το θες ομως?