Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Από το 2005 που πηγαινω έχω χαλάσει κάμποσα.
Αρα ειχε δίκιο ο μαλάκας ο Ολλανδος
Από το 2005 που πηγαινω έχω χαλάσει κάμποσα.
Αρα ειχε δίκιο ο μαλάκας ο Ολλανδος
Τα τελευταια δυο χρονια που δεν έχω γκομενα χαλάω σταθερα τα λεφτά μου εκει. Εχω βολευτει με τις πουτανες.
Αμα μάθεις στις πουτάνες τέρμα μετά δε ξεμαθαίνεις.. δεν υπάρχει γυρισμός το ξέρεις ε?
ε που να μαθουμε ρε τυπε στις ελλεϊνιδες :S
αυτές ασχολούνται με μαλακιες δεν γαμιουνται ευκολα.
Πουτάνες ρε μέχρι να βγούμε απ τη κρίση.. και τπτ αλλο χαχαχα
τυπε είναι η καλυτερη λυση
ο ολλανδος λεει μαλακιες με τα λεφτα που αρπάει κλεινει αβερτα σιτι τουρια
στο ενδιαμεσο των γιουρογκρουπ. ;)
γκεη δεν ειναι ο νταησεμπλουμ
Δεν ξερω. Αλλα ηταν άστοχος ο ισχυρισμος του. Δεν τον δέχομαι. Γενικα δεν δέχομαι αποψεις που υποστηριζουν ότι το να πηγαίνεις με πουτανες είναι κάτι κακο ή υποτιμητικο.
Εγω πηγαινω και είμαι εντάξει με αυτό. Μπορω ανα πάσα στιγμη να το υποστηριξω. Το διασκεδάζω και δεν ντρέπομαι καθολου για αυτό.
σαν συμβουλη μην το πεις ποτε σε γκομενα οτι πας με πουτανες
ειδικα εκει που ζεις θα το βγαλει κ βουκινο κ δεν θα ξαναβρεις ποτε γυναικα στη ζωη σου
σαν συμβουλη μην το πεις ποτε σε γκομενα οτι πας με πουτανες
ειδικα εκει που ζεις θα το βγαλει κ βουκινο κ δεν θα ξαναβρεις ποτε γυναικα στη ζωη σου
Την εκανες τη πατατα και πηγες και ειπες σε γκομενα οτι δεν την εχεις αναγκη γτ θα πας μεταξι ε??? και μετα το εμαθε μεχρι και η θεια σου στην Αυστραλια!!!
αν πεις αυτό που λεει ο Πικερ ότι γαμάμε σταθερα μερα παρα μερα τις αγαπημένες μας πουτανες και ότι ειμαστε οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες δεν θα πιάσει;
Ουτε στις πουτανες τυπε μου!!! Μεχρι και αυτες μετα θα σε εχουν για δωρακια και δεν θα σου δινουν λωκο ενω αλλοι θα τις ξεπατωνουν!!!
εγω είμαι ειδικος πορνο διαπραγματευτης τυπε. Δεν είμαι δωράκιας. Προσπαθω να εξασφαλισω περισσοτερο χρονο με την υπάρχουσα τιμή και πιο πολλά προνομια.
ναι αλλα δεν εισαι γνησιος μοναχικος μπουρδελιαρης χααχαχαχχαα
ΧΑΧΑΧΑΧΑπολλα ειναι.δεν νιωθεις μαλακας?
εκει που ζεις θα το βγαλει κ βουκινο κ δεν θα ξαναβρεις ποτε γυναικα στη ζωη σου