Νέα

Πόσα ποστ έχεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατι θρεντ του τυπου "απο που κλανει το μπαρμπουνι" η "τι νουμερο παπουτσι φορατε" απλα επιβεβαιωνουν κατι τετοιες θεωρειες.
εγω τις περισσοτερες φορες βαριεμαι να γραψω στο φορουμ η απλα συμφωνω με οσα γραφουν οι προηγουμενοι απο μενα (οποτε το βρισκω συνηθως ανωφελο να ποσταρω για να γραψω "+1000" κτλ.), αλλα προτιμω να διαβαζω. Οσο για τις πληροφοριες σχετικα με ρδελα και τανες η συνεισφορα μου ειναι αρκετα μικρη καθως εδω και μερικα χρονια μενω μονιμα εξωτερικο. 
Βεβαια το καλοκαιρακι θα επιστρεψω στα πατρια οποτε οτι νεα και πληροφοριες εχω θα προσπαθησω να τις μοιραστω με τους συναγωνιστες  :rockon: :boobies:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εσύ έχεις 5 μικρά, εγώ 4 μεγάλα. Κάπου αντισταθμίζεται το πράγμα ;)

Ναι, αλλά εσένα είναι μπλε(πούτσες)!  :2funny: :cheesy:
Σημασία έχει τι γράφει ο καθένας, κι όχι πόσα ποστς ή αστέρια ή σταυρούς έχει!! ;)
Πηγαίνετε στα τόπικς που είναι για τα σπιτάκια, τις κοπέλες, τα stripshows κλπ και θα δείτε ποιοι γράφουν πραγματικά ;)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ρε Συναγωνιστες τι ποστς και μαλακιες , τοθεμα ειναι να γινεται σωστη ενημερωση και οχι να βγαινω και να ποσταρω γραφωντας μπραβο συμφωνω  +1000 κλπ προτεινω να μην μετριουντε τα ποστς με λιγωτερες απο 100 λεξεις. Να μην χασουμε και την ουσια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παίδες εγώ είμαι μέλος από τον 3/2006, θάπρεπε να έχω 543.278 αστεράκια αλλά είπαμε γράφω όταν έχω κάποια πληροφορία ή γνώμη για κάτι ή για να πω και καμμιά μαλακία.....[δεν λείπουν και αυτές] ή και λίγο χαβαλέ...ας αφήσουμε τα αστεράκια ήσυχα,δεν κάνουν τον καλό ή τον κακό...ο τρόπος που δηλώνουμε παρόν στο σαιτ μετράει,και κατά πόσο σεβόμαστε τους καλούς συνπηδηχτές και ανταλλάσουμε απόψεις....και κυρλιως δεν κοροιδεύουμε με δήθεν καλές πληροφορίες....αυτά, τα είπα ξεθύμανα και μην βαράτε όλοι μαζί.... :argue:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα ίδια και τα ίδια....

Τι νταβάδες, τι αστέρια, μια από τα ίδια.

Και ως συνήθως, σπόντες χωρίς συγκεκριμένες αναφορές.

Λες και ο καθένας δεν έχει επιλέξει τι θέλει και από ποιον να διαβάσει.

Λες και δεν ξέρουμε, μόνο κοιτώντας ένα avatar, τι θα λέει το post που συνοδεύει....

Βαρεμάρα λέμεεεε.....

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
ρε Συναγωνιστες τι ποστς και μαλακιες , τοθεμα ειναι να γινεται σωστη ενημερωση και οχι να βγαινω και να ποσταρω γραφωντας μπραβο συμφωνω  +1000 κλπ προτεινω να μην μετριουντε τα ποστς με λιγωτερες απο 100 λεξεις. Να μην χασουμε και την ουσια
+1000 !! :2funny:
Συμφωνώ εν μέρει. Οι 100 λέξεις είναι πολλές. Γιατί μπορείς να πεις ουσιαστικότερα πράγματα με πολύ λιγότερες λέξεις. (Να μην καταντήσουμε να μετράμε πόσες λέξεις γράφουμε σε κάθε ποστ). :think:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μεταξύ μας νομίζω "γνωριζόμαστε".
Στους περαστικούς επισκέπτες ίσως να δίνουν κάποιο "κύρος" τα αστεράκια.
Και τι έγινε δηλαδή?
Ματαιοδοξία...
Δεν θα συμφωνήσω με τον φίλο Υοrgos για το γεγονός ότι απο το avatar καταλαβαίνουμε τι θα έχει γράψει το μέλος.
Πολλές φορές έχω διαβάσει τοποθετήσεις που δεν τις περίμενα απο συγκεκριμένα μέλη.
Σίγουρα όμως πολλοί-πιθανόν και εγώ- να είμαστε πλεον προβλέψιμοι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γαματα, εχω παρα πολλα ...
καποια στιγμη θα τα διαβασω να δω τι εγραψα :idiot:

Επισκέπτης
Το λοιπόν : έχω 1632 ποστ , γράφτηκα στις 09/10/17.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom