PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Γεμισατε τον τοπο.Ρε σεις
Μπαίνουν και καθυστερημένα στο bou ?
Γεμισατε τον τοπο.Ρε σεις
Τι εννοείς? Πλειοψηφία ειναιΡε σεις
Na τα περιθάλψουμε με κάποιο τρόπο.Τι εννοείς? Πλειοψηφία ειναι
Δεν ξέρουμε, κάθε δίσεκτο 29 φλεβάρη δουλεύεις ή είσαι κανας κοπανατζής?Εγω τυπε πληρώνομαι 350€ το μηνα,14ωρες τη μερα,7 μερες τη βδομαδα λογω εποχικότητας,καθε μερα μ εχει ξεκολιασει στη χριστοπαναγια,θα μου γαμησει τη μανα λεει τ αφεντικο ως κυρια βρισιά,εγω ομως αυτο π ξερω ειναι πως εχω δουλιτσα κ ευχαρισταω πρωτο τον αφεντικο και μετα τον πανάγαθο.
Καλα δε κανω ;
Μη μας πουν και τεμπεληδες
Ετσι είμαστε εμείς.Γεμισατε τον τοπο.
Ετσι είμαστε εμείς.
Πολλαπλασιαζόμαστε ασύστολα.
Κοινώς γαμάμε.
Εσείς ?
Θα βγείΕγγραφη market pass γρηγορα να βγει ο χειμωνας τσολια μου.
Δε σου φτανουν τα 3 κατοσταρικα, χρειαζεσαι και γαμα πας?Θα βγεί
Θεού θέλοντος
Το γάμα pass για πότε το βλέπεις ?
Σε ρωτάω επειδή φαίνεσαι ειδικός ..
Δεν γαμάω ΚούληΔε σου φτανουν τα 3 κατοσταρικα, χρειαζεσαι και γαμα πας?
Θα το προωθησω στον νεοφιλελευθερο κουλη να σε ικανοποιησει και εσενα.
και γιατί πρέπει να βγάζει ο κάποιος κι όχι η κάποια;
H φθορά που υφίσταται κάποιος που στο σπίτι πάει μόνο για υΕίσαι γενικά τόσο αισιόδοξος στη ζωή σου;
Όλο καταστροφές βλέπεις.
Πριν για τους προβληματικούς ΕΠΟΠ, τώρα για τους άλλους που δουλεύουν πολύ και θα τρέχουν στους γιατρούς...
Μερικοί είστε μόνο αρνητική αύρα στη ζωή σας.
Και αυτό είναι παράγοντας για να μένετε πίσω σε πολλά θέματα της ζωής σας.
Στο εξωτερικό οι μισθοί είναι διαφορετικοί και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες παροχές κοινωνικές κτλ...Είσαι γενικά τόσο αισιόδοξος στη ζωή σου;
Όλο καταστροφές βλέπεις.
Πριν για τους προβληματικούς ΕΠΟΠ, τώρα για τους άλλους που δουλεύουν πολύ και θα τρέχουν στους γιατρούς...
Μερικοί είστε μόνο αρνητική αύρα στη ζωή σας.
Και αυτό είναι παράγοντας για να μένετε πίσω σε πολλά θέματα της ζωής σας.
κάνετε λάθος κύριε.Γιατί οι γυναίκες δεν απαιτείται να δουλεύουν για να κάνουν σχέσεις
Τουλαχιστον δεν ειμαι τεμπελης,συμφωνα με τον τυπο και δεν γκρινιάζω!Μια χαρα δουλιτσα εχωΜη γαμιεσαι τοσο πολυ στη δουλεια τσολια μου θα παθεις καμια καρδια.
350 ειναι πολλα. Φαγητο και κρεββατι μονο.
Τυπε Ειλικρινα δεν ειχα χρονο να τσεκάρω ποσο τραβαει ο Φλεβάρης!Δεν ξέρουμε, κάθε δίσεκτο 29 φλεβάρη δουλεύεις ή είσαι κανας κοπανατζής?
κάνετε λάθος κύριε.
αυτά είναι στερεότυπα.
όταν βγαίνω πρώτο ραντεβού δε με αφήνουν να πληρώσω, μοιραζόμαστε το λογαριασμό.
Αλλιώς έχουν την αίσθηση ότι ¨εξαγοράζονται¨.
Βέβαια αν κάποιος μέσω αυτής της πρακτικής αισθάνεται πιο ασφαλής τηρώντας ένα πρωτόκολλο άλλων δεκαετιών, μεγειά του με χαρά του. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ευτυχώς.
Μετά, αν είναι να επιλέξω να βγω με ένα κανισάκι του καναπέ που είναι τεμπέλικο και προφανώς δεν μπορεί να μιλήσει ανθρώπινα, καλύτερα να μην κάνω το βήμα. Και δεν το κάνω.
Αν θέλει ο άρρεν να βγάλει βόλτα να δείξει το καινούριο του απόκτημα, με τα κοχυλάκια στα νύχια, τα μποτοξιασμένα ζυγωματικά, τα σιλικονάτα στήθη, κλπ. τότε προφανώς για να καλύψει αυτή την επιθυμία του θα πληρώσει, αφού καμία νορμάλ γυναίκα με ισορροπημένη ψυχοσύνθεση δε γίνεται πείραμα του δρ. φρανκενστάϊν. Είναι τι επιλέγει ο καθείς.
ότι γουστάρει ο καθένας. Το σχεσιακό - γενετήσιο είναι μια πολύ πολύπλοκη κατάσταση.Αν ο άλλος είναι χωρίς γκόμενα μήνες/χρόνια,θα διώξει την άλλη επειδή δεν δουλεύει;Και μόνο στην προοπτική ότι θα ξαναβρεί γκόμενα,τούμπες θα κάνει