james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.208
- Πόντοι
- 2.356
Αν έχεις δικό σου διαμέρισμα και δεν κάνεις σπάταλη ζωή οτιδήποτε πάνω από χιλιάρικο είναι αποδεκτό.
αν δεν βγάζεις το λιγότερο 1.500 δεν νομιζω να μπορείς να συντηρήσεις σπίτι και να πληρώνεις τα γούστα μιας γκόμενας
δύσκολα να αγοράσει κάποιος στις μερες μας σπίτι πριν τα 50 τουΑν έχεις δικό σου διαμέρισμα και δεν κάνεις σπάταλη ζωή οτιδήποτε πάνω από χιλιάρικο είναι αποδεκτό.
Εδώ παππούς, εκεί παππούς, που είναι ο παππούς;δύσκολα να αγοράσει κάποιος στις μερες μας σπίτι πριν τα 50 του
οι πιο πολλοί νοίκι ή τίποτα κληρονομιές απο παππούδες
Αν έχεις δικό σου διαμέρισμα και δεν κάνεις σπάταλη ζωή οτιδήποτε πάνω από χιλιάρικο είναι αποδεκτό.
Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλά με 1000€ τύπε;Επαρχία με δικο σου σπίτι και 1000+ το μήνα,είσαι καλά
Αν έχεις λυμένο και το γκομενικό,είσαι πολύ καλύτερα απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Αν νοικιάζεις τύπε μου , είσαι λιγο οριακά. ( Στα λέω από πρώτο χέρι )Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλά με 1000€ τύπε;
Όχι, έχω ιδιόκτητο λέμε.Αν νοικιάζεις τύπε μου , είσαι λιγο οριακά. ( Στα λέω από πρώτο χέρι )
Με δικό σου σπίτι, το χιλιάρικο είναι οκ. Με νοίκι θες 1,5ΚΌχι, έχω ιδιόκτητο λέμε.
Να τον ακούς το σαμπ ζιρο τύπεΑθήνα Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλά με 1000€ τύπε;
1.500€, να το αφήσω;2κ με δικο σου σπιτι.
Το 1500 ειναι πολυ οριακο, θα πρέπει να μετράς και τον καφε που παίρνεις σε πλαστικο.1.500€, να το αφήσω;
1,750 κ κλείσαμε1.500€, να το αφήσω;
Αφού οι πουτανες έχουν δικά τους τύπε!κάντε το 1758 για να εχετε και για προφυλακτικά
Αθήνα Θεσσαλονίκη δεν είσαι καλά με 1000€ τύπε;